Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fear of TWD to z tego co rozumiem jakaś inna seria niz TWD? Jeśli tak to oryginał skończyłem gdzieś na Neganie, a co dopiero jeszcze brać się za spin-off :O

Opublikowano
5 minut temu, _Red_ napisał:

Fear of TWD to z tego co rozumiem jakaś inna seria niz TWD? Jeśli tak to oryginał skończyłem gdzieś na Neganie, a co dopiero jeszcze brać się za spin-off :O

Jest kilka spin offów. Fear się zaczyna na samym początku epidemii a potem dogania główny serial z tego co czytałem.

To są produkcje które oglądam w pracy, nie wymagają wiele skupienia, na jednym monitorze pracuje, na drugim sobie leci taki walking dead czy na wspólnej.

• Dzięki 1
Opublikowano
27 minut temu, Shen napisał:

Tylko mi się to wydaje dziwne, że kazdy sezon pokazuje jako osobną produkcje? :sapek:

No zawsze sezony pokazuje osobno. Jak wejdziesz w jeden to potem z listy sobie wybierasz sezony i tak.

• Plusik 1
Opublikowano

Jeźdźcy sprawiedliwości - jakie to było dobre :banderas: Mads i cała ferajna super dobrani, świetnie rozpisani. Jest śmieszno, jest życiowo, jest akcja, jest klimacik. Bardzo dobre kino 8/10

• Plusik 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

W połowie września wejdzie cała kolekcja John Wick łącznie z czwórką. No nic, pozostaje czekać i w końcu obejrzeć, bo nigdy nie miałem okazji. 

Opublikowano
11 godzin temu, Rudiok napisał:

Jeźdźcy sprawiedliwości - jakie to było dobre :banderas: Mads i cała ferajna super dobrani, świetnie rozpisani. Jest śmieszno, jest życiowo, jest akcja, jest klimacik. Bardzo dobre kino 8/10

Fajnie że piszesz. Długo czekałem, aż pojawi się w streamingu. Będzie odpalane wieczorkiem :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano
14 godzin temu, Rudiok napisał:

Jeźdźcy sprawiedliwości - jakie to było dobre :banderas: Mads i cała ferajna super dobrani

Dobre oj dobre to jest, ale bądźmy poważni, Mads zawsze dostarcza :)

• Minusik 2
Opublikowano

Ksiązka Simmonsa to zamknięta opowieść, nie ma szans by wyrzeźbić coś jeszcze w tej materii. Ktoś sobie nakręcił jakis horrorowy serialik i podpiął pod markę "Terror". Nawet jeśli ten drugo sezon to coś dobrego - nie oglądałem- to sama zagrywka z tytułem mega słaba.

Opublikowano

Oglądałem pierwszy sezon tylko i z braku laku można obejrzeć, ale na nic lepszego się nie nastawiaj. Władcy nie oglądałem więc nie mam bezpośredniego porównania.

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Koło czasu fajne czy gówno jak władca pierscieni? bo mnie ciagle atakuja reklamami.

Niezłe prowo.

A serial nudny i bez iskry. Do kotleta może być, ale na większe emocje się nie nastawiaj. 

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał:

Rings of Power niby nie było gównem? :pawel:

Fakt, na tyle mocno wyparłem to gówno z pamięci, że dla mnie istnieje tylko oryginalny LotR. 

• Haha 1
  • This 1
Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Daj znac jak sie podobalo, czytałem recke rano, ze gowno.

Recki to gówno. Lepiej samemu obejrzeć odcinek lub dwa i samemu ocenić bo często te pseudo-recenzje są tak z dupy że człowiek się zastanawia czy to nie jest przypadkiem tekst dla odklejonych szurów :dunno: