karmaster 362 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Obadałem pierwszy odcinek Gen V i jest dobry rozpierdol. Klimat 'The Boys' i ogólnie wszystko się zgadza Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Recki tez zachecajace, podobno lepsze od the boys. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Pierwszy odcinek obejrzany i momentami chujovy Cytuj
mcp 2 014 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Obejrzałem na raz wszystkie 3 i dobrze, że resztę dadzą w odstępach, bo znowu zarwałbym nockę. Rewelacja. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Ja właśnie skończyłem pierwszy i jest ok. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Obejrzałem wszystkie trzy i bardzo fajnie wchodzi, także czekam na kolejne. Tylko niech ogarną coś lepszego z Marie bo na razie najsłabsze ogniwo. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Równiez jestem po 3 odcinkach Gen V, jest klimat, czekam z niecierpliwoscią na więcej. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Po dwóch odcinkach Continentala mocno mieszane odczucia, bardziej jednak na "nie". Byłoby spoko, gdyby to był osobny twór a nie wpięty w to uniwersum. Kilka rzeczy zrobiono fajnie, inne są meh. Muzyka też daje radę. Niestety przez te 3 godziny niewiele się działo i chyba zostawili całe siły i budżet na ostatnią część. Każdy chyba spodziewał się czegoś innego, takiego JW od kulis hotelu, a dostaliśmy w sumie to samo, tylko w latach 70. Jednak zmarnowany potencjał. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 6 października 2023 Opublikowano 6 października 2023 Czwarty odcinek Gen V obejrzany- trochę wolniejsze tempo, ale jest git. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 października 2023 Opublikowano 9 października 2023 Całkiem spoko serial, ale miałem wrażenie, że po bardzo dobrym pilocie każdy kolejny odcinek był gorszy od poprzedniego. Postaci jednak nie mają takiej charyzmy jak Siódemka z oryginału. Zobaczymy, bo 4 epizod przede mną jeszcze. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 Ostatni odcinek Continentala wypada jak pozostałe, czyli przeciętnie. Nie te sceny walk i choerografia, choć potencjał był. Po co to powstało? Historie jak Winston przejmuje hotel dałoby się opowiedzieć jednym filmem. Zresztą aktorsko wypada to blado. Poza Gibsonem, któremu dano za mało czasu choć widać, że chłop się starał. Plus za muzykę, a raczej wybrane kawałki, z których sporo od dawna mam na playliście. Czuję, że upitolą drugi sezon, a z Winstona zrobią Wicka, którego trzeba zabić. No i Mustang sam się nie naprawi. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 (edytowane) Coś przeoczyłem? Wczoraj chciałem sobie odpalić Wieloryba i pojawiła się tylko informacja o możliwości wypożyczenia filmu za 14,99 zł Edytowane 14 października 2023 przez ginn Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 W kolejnym odcinku Gen V ma być Spoiler Soldier Boy Piątkowy odcinek znowu przegadany, bo szedł na "rozkminy". Ale w sumie szybko zleciało i nie zamulał. Jak ktoś liczył na więcej rozpierduchy to może się czuć zawiedziony. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 W dniu 14.10.2023 o 11:56, ginn napisał: Coś przeoczyłem? Wczoraj chciałem sobie odpalić Wieloryba i pojawiła się tylko informacja o możliwości wypożyczenia filmu za 14,99 zł Amazon od jakiegos czasu oferuje filmy wszystkich innych, tylko nie za darmo. Jak chcesz miec pewnosc ze przegladasz tylko to co w Prime Video to musisz wejsc w osobna opcje w aplikacji (cos typu MOje Subskrypcje itp) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 3 godziny temu, PiotrekP napisał: Ale w sumie szybko zleciało i nie zamulał. Bo był też krótszy. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 Miałem nadzieję na coś lepszego jednak, a nie takie snucie się i wpadanie na siebie bohaterów, bo sytuacja tego wymaga. Za szybko zmieniają "poglądy", jak flagi na wietrze i ogólnie nie wiadomo do czego dążą. Relacje też trochę z dupy, bo nie czuję dlaczego jedni mieliby się lubić czy coś nawet więcej z innymi. No i chyba nie mają nic więcej do roboty jak tylko bakać, snuć się, pić i pukać. No nie tego oczekiwałem, ale dociągnę do końca. Żeby też nie odbierać wszystkiego, to są też momenty i dają radę, ale najlepszy moim zdaniem odcinek z detektywem - który miał charakter i był jakiś - od razu go zgasił. Pół godziny i wątek ucięty, a zapowiadał się ciekawie i mogli to rozegrać tak, że mógł wrócić albo trzymać niektórych "za jaja" i robić swoje. Byłoby ciekawej wg mnie Z kolei dziś wjechał drugi sezon Bosch Legacy. Tzn. nie cały, "tylko" 4 odcinki. Sprawdziłem i następne będą dodawane po dwa na tydzień, a łącznie będzie 10. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 41 minut temu, Luqat napisał: Z kolei dziś wjechał drugi sezon Bosch Legacy. Tzn. nie cały, "tylko" 4 odcinki. Sprawdziłem i następne będą dodawane po dwa na tydzień, a łącznie będzie 10. Super, wczoraj widziałem ikonkę Boscha i się zastanawiałem kiedy kolejny sezon. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 O, czekam chyba z ponad rok na rozwiązanie wątku Spoiler Maddie Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał Boscha to ZAPIERDALAĆ. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 W dniu 9.10.2023 o 05:22, Masorz napisał: Całkiem spoko serial, ale miałem wrażenie, że po bardzo dobrym pilocie każdy kolejny odcinek był gorszy od poprzedniego. Postaci jednak nie mają takiej charyzmy jak Siódemka z oryginału. Zobaczymy, bo 4 epizod przede mną jeszcze. Tendencja spadkowa się utrzymuje. Nie ma to jak kurwa zrobić odcinek ze wspominkami tego co było pokazane wcześniej Obok The Boys to to nawet nie stało. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 Ale dostałeś więcej Soldier Boya Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 No Soldier Boy i jego wiązanki to trochę uratował ten odcinek 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 20 października 2023 Opublikowano 20 października 2023 Z Soldier Boyem jak zwykle konwersacja na poziomie. Oby gość wrócił w The Boys Cytuj
mcp 2 014 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Cytat Fuck you. I'm no godless, dickless commie. I'm red-blooded. But not commie red. Red-white-and-blue red. I fart "The Star-Spangled-Banner" o jak kwikłem przy tym xD ale racja, tendencja spadkowa jest widoczna, w ogóle mam wrażenie, że te odcinki trwają po 30 minut, a potem 10 minut napisów końcowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi