Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 87,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Ja lecę z 3 sezonem Boscha. To jest coraz lepsze, choć momentami walił oczywistościami w pysk.

Opublikowano

Reacher jest jeszcze większy niż w s1 :obama:

Opublikowano

Reacher ma łapę jak trzy normalne, kozak, no homo of korz.

Opublikowano

Eh spojrzałem tylko na te stronę, już myślałem, że wyszedł sezon, a to trailer.

Opublikowano

Trzeci sezon Reachera już w produkcji, książek na szczęście im nie zabraknie do ekranizacji.

Opublikowano

Niestety sporo z nich się na serial nie nadaje bo są nudne jak cholera. Trzy ostatnie to już totalny zjazd. 

W sumie te muły Reachera to trochę przesadzone. On wygląda jakby mieszkał na siłce a nie był bezdomny. Ale to pewnie od kopania basenów jak w jednej z książek. 

Opublikowano

z tego co pamiętam to tłumaczyli to jego genetyką, w s1 wyglądał dobrze, teraz wygląda jak kulturysta, ale nie marudzę bo Tom Cruise :reggie:

Opublikowano
14 minut temu, PiotrekP napisał:

Niestety sporo z nich się na serial nie nadaje bo są nudne jak cholera. Trzy ostatnie to już totalny zjazd. 

Ja tam wszystkie lubie, ale te pisane z bratem to jednak lekki spadek formy.

15 minut temu, PiotrekP napisał:

W sumie te muły Reachera to trochę przesadzone. On wygląda jakby mieszkał na siłce a nie był bezdomny. Ale to pewnie od kopania basenów jak w jednej z książek. 

Zawsze był wielki w książkach a wielokrotnie wspominał, że nigdy nie ćwiczył na siłce bo to nudne i bez sensu. Aktor dobrany idealnie.

Opublikowano

Już tydzień temu, pisałem.

Finał Boscha już też jest.

Opublikowano

Dwa ostatnie odcinki Boscha odrobinę słabsze, ale i tak bardzo wysoki poziom całości utrzymany. Czekam na kolejny sezon

Opublikowano

Nie irytuje was córeczka? Wg mnie strasznie sztucznie gra i psuje ogólny odbiór serialu.

Opublikowano

Coś w tym jest, mam nadzieję, że nie podejmą decyzji, żeby w kolejnych sezonach przenieść na nią ciężar głównej postaci, bo serial sporo by na tym stracił 

Opublikowano

Z tym Boschem jest niezły pierdzielnik- raz są tylko napisy, raz jest lektor. Takiego cyrku jeszcze na streamingach nie widziałem. Lecę już 4 sezon a końca nie widać. Dobrze że to tylko po 10 odcinków. 

Opublikowano

Dziwne, swego czasu jak oglądałem od S1 to cały czas były napisy dostępne.

Opublikowano

To samo. Oglądałem w zeszłym roku całość i nie było problemów :dunno:

Opublikowano

Czy Bosch każdy sezon to osobna sprawa czy jest kilka na sezon? 

Opublikowano

Napisy pl są w każdym odcinku- chodziło mi o lektora, jako że mam domyślnie polski, to się odpala jak jest dostępny. 

Opublikowano

Zazwyczaj kilka.

Koniec nowego sezonu, czekam na więcej, dalej dobra forma [emoji108]
Opublikowano
Co sezon osobna sprawa, lub dwie, ale w tle mamy perypetie głównych bohaterów, które są prowadzone przez wszystkie sezony.