Opublikowano 7 listopada 20231 r Ja lecę z 3 sezonem Boscha. To jest coraz lepsze, choć momentami walił oczywistościami w pysk.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Eh spojrzałem tylko na te stronę, już myślałem, że wyszedł sezon, a to trailer.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Trzeci sezon Reachera już w produkcji, książek na szczęście im nie zabraknie do ekranizacji.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Niestety sporo z nich się na serial nie nadaje bo są nudne jak cholera. Trzy ostatnie to już totalny zjazd. W sumie te muły Reachera to trochę przesadzone. On wygląda jakby mieszkał na siłce a nie był bezdomny. Ale to pewnie od kopania basenów jak w jednej z książek.
Opublikowano 8 listopada 20231 r z tego co pamiętam to tłumaczyli to jego genetyką, w s1 wyglądał dobrze, teraz wygląda jak kulturysta, ale nie marudzę bo Tom Cruise
Opublikowano 8 listopada 20231 r 14 minut temu, PiotrekP napisał: Niestety sporo z nich się na serial nie nadaje bo są nudne jak cholera. Trzy ostatnie to już totalny zjazd. Ja tam wszystkie lubie, ale te pisane z bratem to jednak lekki spadek formy. 15 minut temu, PiotrekP napisał: W sumie te muły Reachera to trochę przesadzone. On wygląda jakby mieszkał na siłce a nie był bezdomny. Ale to pewnie od kopania basenów jak w jednej z książek. Zawsze był wielki w książkach a wielokrotnie wspominał, że nigdy nie ćwiczył na siłce bo to nudne i bez sensu. Aktor dobrany idealnie.
Opublikowano 10 listopada 20231 r Dwa ostatnie odcinki Boscha odrobinę słabsze, ale i tak bardzo wysoki poziom całości utrzymany. Czekam na kolejny sezon
Opublikowano 11 listopada 20231 r Nie irytuje was córeczka? Wg mnie strasznie sztucznie gra i psuje ogólny odbiór serialu.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Coś w tym jest, mam nadzieję, że nie podejmą decyzji, żeby w kolejnych sezonach przenieść na nią ciężar głównej postaci, bo serial sporo by na tym stracił
Opublikowano 11 listopada 20231 r Z tym Boschem jest niezły pierdzielnik- raz są tylko napisy, raz jest lektor. Takiego cyrku jeszcze na streamingach nie widziałem. Lecę już 4 sezon a końca nie widać. Dobrze że to tylko po 10 odcinków.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Dziwne, swego czasu jak oglądałem od S1 to cały czas były napisy dostępne.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Może jest na innym regionie? Też nie miałem żadnych problemów z Boschem.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Napisy pl są w każdym odcinku- chodziło mi o lektora, jako że mam domyślnie polski, to się odpala jak jest dostępny.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Czy Bosch każdy sezon to osobna sprawa czy jest kilka na sezon? Zazwyczaj kilka.Koniec nowego sezonu, czekam na więcej, dalej dobra forma [emoji108]
Opublikowano 11 listopada 20231 r Czy Bosch każdy sezon to osobna sprawa czy jest kilka na sezon? Co sezon osobna sprawa, lub dwie, ale w tle mamy perypetie głównych bohaterów, które są prowadzone przez wszystkie sezony.