Square 8 604 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Długo każą czekać. Ogólnie chujowo rozbite, już lepiej jakby całość puścili razem z opóźnieniem. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego W dniu 1.02.2024 o 12:03, Colin napisał: Trzeciego maja wjeżdża trzeci sezon Farmy Clarksona To nie było cancela? Mieli podobno uciąć Grand Tour i Farmę właśnie z powodu ciętego języka Jeremy'ego kiedy to obrażał jakąś laskę czy inną księżniczkę. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 10 godzin temu, Farmer napisał: To nie było cancela? Mieli podobno uciąć Grand Tour i Farmę właśnie z powodu ciętego języka Jeremy'ego kiedy to obrażał jakąś laskę czy inną księżniczkę. To co mieli zakontraktowane to mieli/musieli dociągnąć do końca. Mowa była że na 2024 mają jeszcze plan wydawniczy. Kwestia co dalej, czy będą kolejne produkcje. Będzie hajs i oglądalność to pewnie rozejdzie się po kościach. W sumie teraz już mało kto pamięta o tamtej pierdółce. GT i tak powoli się kończy bo są zwyczajnie zmęczeni i w sumie brakuje już pomysłów. Swoje własne show pewnie jeszcze trochę pociągną. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego GT już nie będzie. Za tydzień Sand Job, potem jeszcze jeden odcinek i tyle. Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Przecież już dwieście razy mówili, że to już na pewno ostatni odcinek. Nie brałbym tego na poważnie. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Jest dalej cały czas promocja prime na rok za 49 zł? Kończy mi się w marcu roczna subskrypcja. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego ,,Najs", na PrimeVideo pojawia się więcej tytułów do oglądania ,,w pakiecie". Wcześniej przykładowo "Wrogowie Publiczni", wiele klasyków kina gangsterskiego, coś od R. Scotta i wiele, wiele innych produkcji w ogóle nie było w ofercie ,,abo", a teraz, proszę!, abonenci Prime'a mogą sobie ten film obejrzeć. W ogóle masa rzeczy robi sporą robotę na plus dla samej platformy. Najgorsze jest to, że zniknęło z oferty sporo anime, tak samo ogólnych seriali animowanych typu "SpongeBob". Coś się jednak zaczyna powoli pojawiać. PrimeVideo oferuje sporo Evangelionów; polecam z tego cyklu pełnometrażówkę ,,1:11" - odświeżony klaaasyk!, teoretycznie w grę wchodzi ,,3:33". Z anime pojawiły się "Psycho_Pass", "Banana Fish", "Dororo", "Babylon"... są to jednak serie bez polskiego tłumaczenia. A jeśli chodzi o wypożyczanie lub kupowanie filmów na PrimeVideo, nie jest to na pewno najtańsza platforma z tego typu usługą na rynku, mimo świetnej jakości danych przesyłanych internetowo, dotyczących najwyższej jakości tytułów. Spróbuję RakutenTV, bo ta firma oferuje troszku tańsze tytuły w 4K i systemach Dolby. Przynajmniej na ,,Prime" mamy Hereditary - ponoć tego dobrego filmu jeszcze nie widziałem, a 10zł raczej skuszę się na niego wydać; w końcu jest to bardzo trudno dostępny tytuł w Polsce, nawet do kupienia na DvD, Blu-Ray i 4K z polską opcją językową. W dniu 15.02.2024 o 20:57, Figuś napisał: ... Czekam i Ja. Sezon drugi - nieoglądany. Czekam na emisję całości. Dla tej potężnej i dynamicznej ,,kreski" i stylistyki w tej animacji, to nawet zacznę chyba czytać komiksy tego Uniwersum. Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego W końcu Reachera nadrobiłem i jakoś ten 2 sezon mi się gorszy wydał od 1. Nadal dobrze się to oglądało, ale no jakoś ten 2 taki meh trochę. Może to kwestia postaci, bo murzyn i baba z 1 sezonu fajniejsi niż nowi z 2(Neagley nadal spoczko). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 26 minut temu, Soban napisał: jakoś ten 2 sezon mi się gorszy wydał od 1. Nadal dobrze się to oglądało Wszyscy tu chyba mają takie zdanie. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Już pal licho zmiany względem książki. W pierwszym sezonie Reacher bardziej działał solowo. Tutaj jest team i jak dla mnie za dużo zapychaczy, które są niezbyt ciekawe. W poprzednim sezonie też to było, ale jakoś lepiej to było zrobione. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Zacząłem oglądać koreański Death's Game o typie który strzelił samobója i za karę reinkarnuje się w ciałach ludzi którzy niedługo niechybnie umrą. Po trzech epkach jest dobrze, kilka reinkarnacji już było, są dość różnorodne gatunkowo, jak to u koreańców bywa brutalnie, ciężko, ale i zabawnie w specyficznych dla nich kombinacjach. Nie wiem czy sezon (8 odcinków) zamyka całą historię, ale jak na razie polecam. Serial nie obsługuje języka polskiego. 1 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Wygląda całkiem okej. Na + względem bethesdowych gier jest to że nie będzie trzeba w to grać Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Nie jestem jakims wielkim fanem gierek, ale wyglada niezle, plus lubie klimaty postapo, wiec sie obejrzy. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ta kolorystyka momentami zbyt jakby nasycona. Ale też z chęcią obejrzę. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca No Fallout duży plus, że od razu wszystkie odcinki dostępne. Ten jeden odcinek na tydzień to niezły rak zaczyna być (tak tak, wiem że kiedyś w tv to była norma). Miejscami wygląda trochę sztucznie i kolorowo, no ale zobaczymy jak wypadnie całokształt. Niech im w końcu coś pyknie na licencji, bo po Lotrze wciąż mam ptsd. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca No to właśnie te Pierścienie nie pykły, bo reszta, z Boys na czele, siadła idealnie Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Obejrzałem Lazarus Project i taki chuj, drugi sezon u nas nie jest dostępny. Ehh. Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca W dniu 8.03.2024 o 06:40, Patricko napisał: No Fallout duży plus, że od razu wszystkie odcinki dostępne. Ten jeden odcinek na tydzień to niezły rak zaczyna być (tak tak, wiem że kiedyś w tv to była norma). Miejscami wygląda trochę sztucznie i kolorowo, no ale zobaczymy jak wypadnie całokształt. Niech im w końcu coś pyknie na licencji, bo po Lotrze wciąż mam ptsd. Co jest złego w odcinku na tydzień? Serial dłużej sobie żyje, rośnie fandom i hajpik z tygodnia na tydzień a te rzuty na raz? Pożyje to z miesiąc i nikt o tym nie pamięta 2 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca 28 minut temu, Pupcio napisał: Co jest złego w odcinku na tydzień? Serial dłużej sobie żyje, rośnie fandom i hajpik z tygodnia na tydzień a te rzuty na raz? Pożyje to z miesiąc i nikt o tym nie pamięta Nie po to robimy postęp technologiczny żeby cofać się w czasie do okresu kablówki i czekania co tydzień na odcinek. Ktoś z tłustych ryb w zarządzie sobie wymyślił, że ludzie będą co tydzień związani z platformą i przy okazji oglądać w międzyczasie inne pozycje a coraz więcej osób jednak czeka na cały sezon i ogląda hurtem. 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Tylko urok vod jest taki, że obejrzysz te 8 odcinków np w weekend i potem czekaj z 2 lata na kolejny sezon, jeśli będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi