Shen 9 610 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 56 minut temu, Faka napisał: Wiadomo coś już o trzecim sezonie? Kiedy premiera? Dużo wiadomo, podali na jakiej książce bedzie sie opierac sezon, premiera początek przyszlego roku dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 19 godzin temu, Dahaka napisał: Co tam warto na prime obejrzeć z seriali? Już sobie dodałem do watchlisty wszystko co mnie interesuje (bosch, the boys, invincible, wspaniała pani maisel, fleabag, expanse, terror), ale może przegapiłem jakąś perełkę wartą zobaczenia. Zapomniałeś o 'The Man In High Castle'. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 1 hour ago, Masorz said: Zapomniałeś o 'The Man In High Castle'. Prócz ostatnie sezonu. Do tego momentu był to rewelacyjny serial, a już pierwszy odcinek zwiastował, że źle się skończy i finalnie nie dałem radę go skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Dla mnie całość była bardzo dobra, z lepszymi i gorszymi momentami. Przy czym warto dodać, że jeśli ktoś czytał książkę Dicka, to serial nawiązuje do niej raczej luźno Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 22 godziny temu, Sedrak napisał(a): Prócz ostatnie sezonu. Do tego momentu był to rewelacyjny serial, a już pierwszy odcinek zwiastował, że źle się skończy i finalnie nie dałem radę go skończyć. Pozwolę się nie zgodzić. Sam finał był taki se, ale sezon bardzo dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Aż zweryfikuję z ciekawości ostatni sezon i zrobię rewatch od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Obejrzałem dwa pierwsze odcinki Boscha i... no nie wiem, wygląda trochę jak serial który próbuje odhaczyć wszystkie klisze z kategorii "cop show", nie dodając nic ciekawego od siebie. Będzie lepiej, czy mi po prostu nie siadło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Myślisz, że my pamiętamy co tam dokładnie było w dwóch pierwszych epach? Ogólnie zajebisty serial, mi spasowało chyba od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Sporo pooglądałem i bardzo poprawny - nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Bosch się trzyma głównie przez obsadę. "Zagadek" czy jakichś twistów za wiele nie ma, ale ta zgraja ma w sobie "to coś", że miło się włącza i spędza czas z tymi wariatami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Zawsze tego rodzaju ,,zajawki" poprawiają mi humor; można zaakceptować takie polskie, rodzime tłumaczenie (nie ma polskiego oddziału Amazonu, który by kontrolował tłumaczenia i dostosowywał je do cywilizacyjnego poziomu? No i jeszcze ta długość filmu... xD) słynnego Terminatora Camerona z 1984 (a nie z 1987!!!) roku, ale głównie ze względu na to, że tłumaczenie to dodaje filmowi więcej klimatu w stylu Vintage czy Oldschool, a to jest dla tego tytułu masakrycznie dobre i istotne. P.S. Dobra nasza, coraz więcej tytułów z polskiego podwórka kinematograficznego wchodzi do oferty Prime'a. Chyba ta platforma ma lepszą polską bibliotekę niżeli Netflix. P.S. no.2 - PrimeVideo często leci z subskrybentami w kulki, przykładem niech będzie film horrorowy pt. "Demeter" - o ile pamiętam nie tak dawno był on dostępny do wypożyczenia lub kupna. Teraz na Prime jest już dostępny w ofercie ,,abo". xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Jedyna ekranizacja Yakuzy jaka miała sens, to była wersja Takashiego Miike - chujowy film, zajebista zabawa. Zabrakło tylko tego, żeby pojawił się prompt z trójkątem Edytowane 4 Czerwca przez Jukka Sarasti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Amazon po falloucie ma u mnie kredyt zaufania. Szkoda jedynie, że Kuroda jest za stary by grać Kiryu, bo dziwnie będzie słyszeć inny głos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Nie wiem czy dodali niedawno, czy jest od dłuższego czasu, ale The Shield do obejrzenia na Amazonie, zwłaszcza jeżeli ktoś nie widział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Musieli niedawno. Czekałem na to jak pojebon 4 godziny temu, YETI napisał(a): Nie wiem czy dodali niedawno, czy jest od dłuższego czasu, ale The Shield do obejrzenia na Amazonie, zwłaszcza jeżeli ktoś nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Było od dawna, sam nadrobiłem całość z pół roku temu Serial wybitny Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Spoiler Lem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Amazon mógłby zrobić serial na podstawie "100 naboi". Mogłoby to całkiem fajnie wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Outer range sezon 2 ktoś oglądał? lepsze od S1 ? Po s1 miałem sobie darować, tylko Josh Brolin ciągnął ten serial, bo ten mysterek wątek z dziura nijaki Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Podobny poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Drugi IMHO lepszy i konkretniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Ale to będzie dobre, nawet jeśli chce być drugim Batman TAS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca za miesiąc do obejrzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 7+/10 w końcu dobry film Guy Ritchiego, śmieszny, dobry scenariusz, akcja, fajerwerki, nazi i postacie. Amazon w Prime (zakup) wypuścił to widzę dokładnie 10 maja, jest w UHD już też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi