PiotrekP 1 861 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 3 sezony Farmy Clarksona obejrzane. Zbierałem się do tego od dawna, ale zawsze "coś" mi w tym przeszkadzało. Ładne show, ujęcia jak zwykle odwalają większość roboty. Brakowało mi tylko wizyty Maya i Hammonda, zaraz by coś odwalili. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Tutaj miałeś Clarksona, który odwalał w rolniczeniu, źle nie było. Teraz pozostaje czekać na czwarty sezon. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Ja mam problem z Farmą taki, że jak żona to ogląda to chce zostać wegetarianinem, więc bardzo mocno się waham czy kontynuować oglądanie, bo mogę skończyć bardzo źle. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca PrimeVideo ma się coraz lepiej. Co by nie było... damn it! Ta platforma nie przestaje mnie zaskakiwać; nie dość, że zdjęcia z drugiego sezonu "Pierścieni Władzy" wyglądają o wiele, wiele lepiej niż to było w przypadku serii pierwszej, to ,,Prime" szykuje coraz więcej ciekawych premier: i tych najbliższych, i tych zaplanowanych na przyszły rok czy za dwa lata. Zresztą sami wiecie, o co chodzi, śledzicie na bieżąco premiery i zapowiedzi tej platformy, więc wiadomix xD. Najgorsze jest to, że "The Boys" zakończą się sezonem 5-tym... Kruci. W dniu 26.06.2024 o 18:42, Zwyrodnialec napisał(a): Ale to będzie dobre, nawet jeśli chce być drugim Batman TAS. Caped Crusader wygląda potężnie: klimat lat 90-tych i oryginalny współczesny pomysł na fabułę i styl tej produkcji sprawiają, że to będzie wyjątkowa animacja! Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Zaczął już ktoś może Those About to Die? 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Też ciekaw jestem opinii. Przymierzam się do oglądnięcia, a nwm czy warto. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Oceny i opinie skutecznie odpychają od sprawdzenia. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 7 godzin temu, Square napisał(a): Zaczął już ktoś może Those About to Die? No kurwa Trailer od razu wciskał skojarzenia z klasycznymi kopiami blockbusterów dla tv. No ale pan Anthony i ten typ z Inhumans to dam szansę. No i serial próbuje być jednocześnie Rzymem, Gladiatorem i Spartacusem. Intro zrobione w Windows Vista na modlę openingu Westworld. No ale kij, lecimy dalej. Malwersacje pana przedsiębiorczego jeszcze ok. Typ próbuje wybić się w branży sportowej. Stary i jego dwaj synkowie coś tam działają, coś kombinują, kto komu pierwszy zrobi backstaba. Ale reszta to kurwa dramat. Dwie laski siedzą w domu, przychodzi najebany centurion, Haba Haba, backstab, przychodzi więcej centurionów, laski w kajdany i na targ ludzi. Ich brat poluje na lwa, cyk, spotyka siostry w kajdanach, pulto się, dostaje wpierdol i w kajdany, spotykają matkę, ta radzi by wpierdolić komuś to będzie git (omal sama nie dostaje wpierdol i w kajdany) a potem planuje ich wykupić. Jakby nie mogła ich wykupić na targu. I skąd u jebanych biedaków hajs na wykup trojga niewolników? Związek przyczynowo-skutkowy nie istnieje. Rozumiem, że trzeba wprowadzić wielowątkowość w serialu ale kurwa... CGI też z wysoko budżetowych filmów na tv puls. Panu Hopkinsowi chyba brakuje do emerytury bo nie wiem czemu tam gra. 1 3 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Finał 4-ego sezonu "The Boys" - o ile wiem! - za nami... A ja nadal tej serii w ogóle nie rozpocząłem. Uniwersum, jego postaci, zasady funkcjonowania (anty)bohaterów tej rzeczywistości aż zasługują na moją uwagę! Miało być oglądane ,,na dniach!", jednak czas zeżarł mi twóru Netflixa pt. "Eksplodujące Kotki". Zresztą sam nie wiem czego spodziewać się można po ponoć rewelacyjnym se zonie no.3. Być może poczekam jeszcze trochę z seansami, odcineczek po odcineczku ,,Chłopaków" w s04 - na ten moment wypożyczę kilka nowości z PrimeVideo i obejrzę zaległości, które wcześniej były ,,płatne" a teraz są w ofercie abonamentu tego serwisu, np. "Halloween Finał"... Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca @Farmer mam podobnie po pierwszym odcinku, ale z braku laku chyba obejrzę całość. Ale że im się chciało polski dublaż robić do tego? Jak tylko pierwsze zdanie usłyszałem musiałem przełączać języki. Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca (edytowane) Muzyka top, Kiryu (?) chudy leszcz Edytowane 26 lipca przez Rozi 1 Cytuj
Figuś 21 239 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca wstępne jaranko jest, po plakacie promującym widać że idą w fabułę jedynki, może niegłupie by było sobie przejść Y0 przed serialem Cytuj
ginn 803 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca W dniu 25.07.2024 o 14:23, messer88 napisał(a): nowy film Ritchiego dziś dostępny Przymierzam się z lekkimi obawami, bo ocena bardzo średnia. Jednak duet Cavill i Reacher zachęcają. Ktoś już sprawdzał? Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Ja na Prime oglądam sobie Człowieka z Wysokiego Zamku - political fiction na podstawie prozy Philipa K. Dicka (tego od Blade Runnera między innymi), w którym Niemcy i Japonia wygrały IIWŚ. Słyszałem o tym od dawna, ale nie miałem okazji wcześniej przysiąść. Jestem po 1 sezonie i atmosfera się zagęszcza, dochodzą jakieś dziwne zabiegi, ale polecam xd Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 3 godziny temu, Figuś napisał(a): wstępne jaranko jest, po plakacie promującym widać że idą w fabułę jedynki, może niegłupie by było sobie przejść Y0 przed serialem Nie wygląda źle ten trailer Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 45 minut temu, Szwed napisał(a): Ja na Prime oglądam sobie Człowieka z Wysokiego Zamku - political fiction na podstawie prozy Philipa K. Dicka (tego od Blade Runnera między innymi), w którym Niemcy i Japonia wygrały IIWŚ. Słyszałem o tym od dawna, ale nie miałem okazji wcześniej przysiąść. Jestem po 1 sezonie i atmosfera się zagęszcza, dochodzą jakieś dziwne zabiegi, ale polecam xd Oglądaj dalej 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca przypominam że już istnieje film Yakuza od legendy Miike: Cytuj
messer88 6 576 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 4 godziny temu, ginn napisał(a): Przymierzam się z lekkimi obawami, bo ocena bardzo średnia. Jednak duet Cavill i Reacher zachęcają. Ktoś już sprawdzał? film też średni, można do obiadu odpalać. Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Those About to Die- może to i głupie, słabo zagrane ale to jeden z tych seriali, że jakoś mnie to wciągnęło i dojechałem do końca. Takie guilty pleasure. No to co gorsze? To, czy pierwszy sezon rings of pała? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 37 minut temu, messer88 napisał(a): film też średni, można do obiadu odpalać. Potwierdzam, spoko się ogląda i tyle. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca No to teraz wiadomo co się kryło za "Batman Caped Crusader is described as everything that Bruce Timm wanted to do in Batman Animated Series but because it ran on a kid's channel, he wasn't able to do it" XDD 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi