messer88 6 578 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Są. A do pożyczenia dostępny Horizon K. Costnera, dobry film dla fanów RDR. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia 5 minut temu, Shen napisał(a): Sprawdzi mi ktos czy na polskim prime są Dowody zbrodni/cold case 7 sezonow? www.upflix.pl sam se sprawdzaj Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Ufam ,,PrimeVideo", przede wszystkim za jakość oferowanych seriali i filmów, które są tu dostępne w standardzie emisji,,premium", czyli w szanownym UHD i systemach Dolby - do tej pory mając dość szybkie łącze internetowe 4K, Dolby w obrazie i dźwięku odbierałem genialnie, tak jak bym odtwarzał film z płyty, czyli wprost ze stabilnego ,,nagranego" materiału. Mam jednak pewnego ,,natręta myślowego": zastanawia mnie czy "Oppenheimer" w najwyższej jakości, którą oferuje mnie Prime, będzie odtwarzany tak jak należy (TV SONY 85C, BRAVIA 7 K-85XR70)? Ktoś oglądał ten film z wypożyczenia na tej platformie, i to w jakości ,,premium"? Do polecenia? 3 godziny temu, Shen napisał(a): Sprawdzi mi ktos czy na polskim prime są Dowody zbrodni/cold case 7 sezonow? Ano, ano, na polskim Primie "Cold Case" w całości 7-mu sezonów jest dostępny. xD Oto dowód: Spoiler 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Obejrzałem Loterie i jest średnio-słabo, sceny akcji nudne, żarty nieśmieszne. Ogólnie nie polecam, chyba, że bardzo lubicie marnować czas. Jakbym nie widział trailera to może bym się zaśmiał więcej niż raz. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Jadę sobie z Chicago Fire skoro wrzucili wszystkie sezony. Oprócz typowych dla procedurali dram rodem z Dynastii mam czasem ogromną bekę z akcji jakie się odwalają na... akcjach. Ja wiem, że amerykańska straż rządzi się swoimi prawami (co mi przypomina, że muszę obejrzeć jakiś dobry, rzetelny dokument o ich pracy) ale jakieś standardy obowiązują. Cytując klasyka No nic jadę z drugim sezonem z częstym przewijaniem niestety. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Ja lecę z piątym Fire i czwartym PD. Fajnie się ogląda, no ale mogłoby być lepiej gdyby akcje trwały dłużej. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia To może być coś mocnego od Tima Millera. Emocjonalna reakcja na konfie pozwala przypuszczać, że włożyli w to serducho. Czekam! 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Już całkiem zapomniałem o Bosch, a 3 sezon Legacy dopiero w przyszłym roku. Cytuj
XM. 11 019 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia I bardzo dobrze bo po świetnych 6 sezonach Legacy to jakieś dno. 1 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 15 minut temu, XM. napisał(a): I bardzo dobrze bo po świetnych 6 sezonach Legacy to jakieś dno. Myślałem, że jestem w mniejszości bo ciągle tu spusty na Legacy, ale ledwo dokończyłem w bólach 2. sezon i raczej mnie na 3. nie ciągnie. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Tak jak Boscha i Money dalej bardzo lubię, bo to świetne postacie, ale motyw z tym turbo genialnym hakerem to jakaś totalna beka jest Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Z wiadomych przyczyn podmienili głos smoka. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Skończyłem oglądać Wspaniałą Pani Maisel Świetny serial, jeden z lepszych na primie, chociaż ostatnie dwa sezony trochę słabsze. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Terriefier 2 - czy ktoś to oglądał? Takiej jazdy to ja dawno nie widziałem. Ba ja nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego widziałem Cytuj
AdiCarrion 121 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 18 godzin temu, Sedrak napisał(a): Terriefier 2 - czy ktoś to oglądał? Takiej jazdy to ja dawno nie widziałem. Ba ja nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego widziałem w sense pozytywnym czy negatywnym?Bo obejrzałem chcwilę i mnie odrzuciło. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Pozytywnym oczywiście. Co tam się dzieje przy początku to jest nic. Ja jednak traktuję to raczej jako guilty pleasure, bo sceny może są brutalne i hardcorowe, ale zaraz przerysowane i sam klaun rozluźnia atmosferę. Do tego pomimo, że film się dzieje w naszych czasach to jest muzyka, vibe, oświetlenie, kolory jak lata 80. Dla mnie naprawdę mocne 9/10 i polecam obejrzeć (może końcówka trochę zawodzi) 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Terrifer 2? Polecam do rodzinnego niedzielnego obiadku. Edit: 3 sezon Bosch Legacy w marcu. I na tym koniec. https://www.filmweb.pl/news/To+koniec+serialu+"Bosch%3A+Dziedzictwo".+Spokojnie%2C+trzeci+sezon+pojawi+się+na+platformie+Amazonu-157151 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września W dniu 6.09.2024 o 23:40, Sedrak napisał(a): Terriefier 2 - czy ktoś to oglądał? Takiej jazdy to ja dawno nie widziałem. Ba ja nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego widziałem To jeszcze Terriefier z 2011, też spoko. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września 2 hours ago, mitra said: To jeszcze Terriefier z 2011, też spoko. Tak na VOD za 10 zł, ale po obejrzeniu II na pewno się skuszę. W tym roku też premiera trzeciej części. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Skoro Terrifier na tapecie naszych rozkmin w tym wątku, ,,polecajka" algorytmów PrimeVideo zarekomendowała mi po seansie Terrifier z bodaj 2016 roku (fakt, pierwszej części w ogóle jeszcze nie widziałem... aż do niedawna. Kapitalna rzeź!) takie coś: Bracia Manson: Masakra zombie o północy, 2020. https://www.filmweb.pl/film/Bracia+Manson%3A+Masakra+zombie+o+północy-2020-849057 Tytułowa Masakra to raczej jest z doboru aktorów do poszczególnych ról: to takie Seby z siłki z dzielni albo bysiory z kryminałem na karku, xD. Fakt, lubię często oglądać kiczowatości najrozmaitszego sortu, więc być może i ten tytuł wpadnie mi na ruszt. No ale, do Uniwersum Terrifier nic z tego rodzaju kina/filmu na streaming nie ma startu - ,,krawe hobby" klauna Arta to swego rodzaju archetyp i kamień węgielny w swym filmowym gatunku. Bez tej serii filmów całe te ,,mordercze leniwce", Prosiaczki i Puchatki by nie istniały. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września W dniu 8.09.2024 o 19:52, Sedrak napisał(a): Tak na VOD za 10 zł, ale po obejrzeniu II na pewno się skuszę. W tym roku też premiera trzeciej części. Chyba z rok temu, gdzieś na necie znalazłem, teraz sobie nie przypomnę ale co się na szukałem, żeby obejrzeć za free to moje. No a 10 zeta na krótki montaż to chyba średni deal. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września To normalnie jest 1.5 godziny film, ale było w Primie w tych dziwnych abonamentach, więc wziąłem na tydzień okres próbny obejrzałem. Było tylko z lektorem PL, ale pierwsza część dużo słabsza i gdybym ją obejrzałem najpierw to nie wiem czy bym się za dwójkę wziął. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Z braku laku odświeżam sobie Vox Machinę, w sam raz przed 3 sezonem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi