Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Są. A do pożyczenia dostępny Horizon K. Costnera, dobry film dla fanów RDR.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie 5 minut temu, Shen napisał(a): Sprawdzi mi ktos czy na polskim prime są Dowody zbrodni/cold case 7 sezonow? www.upflix.pl sam se sprawdzaj
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Ufam ,,PrimeVideo", przede wszystkim za jakość oferowanych seriali i filmów, które są tu dostępne w standardzie emisji,,premium", czyli w szanownym UHD i systemach Dolby - do tej pory mając dość szybkie łącze internetowe 4K, Dolby w obrazie i dźwięku odbierałem genialnie, tak jak bym odtwarzał film z płyty, czyli wprost ze stabilnego ,,nagranego" materiału. Mam jednak pewnego ,,natręta myślowego": zastanawia mnie czy "Oppenheimer" w najwyższej jakości, którą oferuje mnie Prime, będzie odtwarzany tak jak należy (TV SONY 85C, BRAVIA 7 K-85XR70)? Ktoś oglądał ten film z wypożyczenia na tej platformie, i to w jakości ,,premium"? Do polecenia? 3 godziny temu, Shen napisał(a): Sprawdzi mi ktos czy na polskim prime są Dowody zbrodni/cold case 7 sezonow? Ano, ano, na polskim Primie "Cold Case" w całości 7-mu sezonów jest dostępny. xD Oto dowód: Spoiler
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie Obejrzałem Loterie i jest średnio-słabo, sceny akcji nudne, żarty nieśmieszne. Ogólnie nie polecam, chyba, że bardzo lubicie marnować czas. Jakbym nie widział trailera to może bym się zaśmiał więcej niż raz.
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie Jadę sobie z Chicago Fire skoro wrzucili wszystkie sezony. Oprócz typowych dla procedurali dram rodem z Dynastii mam czasem ogromną bekę z akcji jakie się odwalają na... akcjach. Ja wiem, że amerykańska straż rządzi się swoimi prawami (co mi przypomina, że muszę obejrzeć jakiś dobry, rzetelny dokument o ich pracy) ale jakieś standardy obowiązują. Cytując klasyka No nic jadę z drugim sezonem z częstym przewijaniem niestety.
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie Ja lecę z piątym Fire i czwartym PD. Fajnie się ogląda, no ale mogłoby być lepiej gdyby akcje trwały dłużej.
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie To może być coś mocnego od Tima Millera. Emocjonalna reakcja na konfie pozwala przypuszczać, że włożyli w to serducho. Czekam!
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Już całkiem zapomniałem o Bosch, a 3 sezon Legacy dopiero w przyszłym roku.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie 15 minut temu, XM. napisał(a): I bardzo dobrze bo po świetnych 6 sezonach Legacy to jakieś dno. Myślałem, że jestem w mniejszości bo ciągle tu spusty na Legacy, ale ledwo dokończyłem w bólach 2. sezon i raczej mnie na 3. nie ciągnie.
Opublikowano 28 sierpnia 202428 sie Tak jak Boscha i Money dalej bardzo lubię, bo to świetne postacie, ale motyw z tym turbo genialnym hakerem to jakaś totalna beka jest
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie Skończyłem oglądać Wspaniałą Pani Maisel Świetny serial, jeden z lepszych na primie, chociaż ostatnie dwa sezony trochę słabsze.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Terriefier 2 - czy ktoś to oglądał? Takiej jazdy to ja dawno nie widziałem. Ba ja nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego widziałem
Opublikowano 7 września 20247 wrz 18 godzin temu, Sedrak napisał(a): Terriefier 2 - czy ktoś to oglądał? Takiej jazdy to ja dawno nie widziałem. Ba ja nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego widziałem w sense pozytywnym czy negatywnym?Bo obejrzałem chcwilę i mnie odrzuciło.
Opublikowano 7 września 20247 wrz Pozytywnym oczywiście. Co tam się dzieje przy początku to jest nic. Ja jednak traktuję to raczej jako guilty pleasure, bo sceny może są brutalne i hardcorowe, ale zaraz przerysowane i sam klaun rozluźnia atmosferę. Do tego pomimo, że film się dzieje w naszych czasach to jest muzyka, vibe, oświetlenie, kolory jak lata 80. Dla mnie naprawdę mocne 9/10 i polecam obejrzeć (może końcówka trochę zawodzi)
Opublikowano 7 września 20247 wrz Terrifer 2? Polecam do rodzinnego niedzielnego obiadku. Edit: 3 sezon Bosch Legacy w marcu. I na tym koniec. https://www.filmweb.pl/news/To+koniec+serialu+"Bosch%3A+Dziedzictwo".+Spokojnie%2C+trzeci+sezon+pojawi+się+na+platformie+Amazonu-157151
Opublikowano 8 września 20248 wrz W dniu 6.09.2024 o 23:40, Sedrak napisał(a): Terriefier 2 - czy ktoś to oglądał? Takiej jazdy to ja dawno nie widziałem. Ba ja nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego widziałem To jeszcze Terriefier z 2011, też spoko.
Opublikowano 8 września 20248 wrz 2 hours ago, mitra said: To jeszcze Terriefier z 2011, też spoko. Tak na VOD za 10 zł, ale po obejrzeniu II na pewno się skuszę. W tym roku też premiera trzeciej części.
Opublikowano 8 września 20248 wrz Skoro Terrifier na tapecie naszych rozkmin w tym wątku, ,,polecajka" algorytmów PrimeVideo zarekomendowała mi po seansie Terrifier z bodaj 2016 roku (fakt, pierwszej części w ogóle jeszcze nie widziałem... aż do niedawna. Kapitalna rzeź!) takie coś: Bracia Manson: Masakra zombie o północy, 2020. https://www.filmweb.pl/film/Bracia+Manson%3A+Masakra+zombie+o+północy-2020-849057 Tytułowa Masakra to raczej jest z doboru aktorów do poszczególnych ról: to takie Seby z siłki z dzielni albo bysiory z kryminałem na karku, xD. Fakt, lubię często oglądać kiczowatości najrozmaitszego sortu, więc być może i ten tytuł wpadnie mi na ruszt. No ale, do Uniwersum Terrifier nic z tego rodzaju kina/filmu na streaming nie ma startu - ,,krawe hobby" klauna Arta to swego rodzaju archetyp i kamień węgielny w swym filmowym gatunku. Bez tej serii filmów całe te ,,mordercze leniwce", Prosiaczki i Puchatki by nie istniały.
Opublikowano 9 września 20249 wrz W dniu 8.09.2024 o 19:52, Sedrak napisał(a): Tak na VOD za 10 zł, ale po obejrzeniu II na pewno się skuszę. W tym roku też premiera trzeciej części. Chyba z rok temu, gdzieś na necie znalazłem, teraz sobie nie przypomnę ale co się na szukałem, żeby obejrzeć za free to moje. No a 10 zeta na krótki montaż to chyba średni deal.
Opublikowano 9 września 20249 wrz To normalnie jest 1.5 godziny film, ale było w Primie w tych dziwnych abonamentach, więc wziąłem na tydzień okres próbny obejrzałem. Było tylko z lektorem PL, ale pierwsza część dużo słabsza i gdybym ją obejrzałem najpierw to nie wiem czy bym się za dwójkę wziął.
Opublikowano 18 września 202418 wrz Z braku laku odświeżam sobie Vox Machinę, w sam raz przed 3 sezonem.