JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia PrimeVideo... strasznie ostatnio kupsztali. Fakt, jak piszecie wyżej, platforma ta dodaje sporo nowych produkcji do swojej oferty - na zasadzie licencji i temu podobne - aby potem je z subskrypcji wycofać. No takie ironiczne ,,heheszki". Przynajmniej obejrzałem dwa pierwsze filmy z Uniwersum James Bond, "Doktor No" i "Pozdrowienia z Rosji", czysta klasyka oldschoolowo kręconych, przesyconych ,,szpiegowszczyzną", dość prosto realizowanych filmów akcji, które w porównaniu do współczesnych Bondów z ,,DC" w roli głównej, są aż przepełnione symetryczną elegancją, blichtrem i porządkiem. Cóż, najwyżej zapłaci się 10zł za wypożyczenie któregoś tam 007 z serii Uniwersum, ale na AppleTV+, bo tam kino z tego cyklu mamy w najwyższej jakości obrazu i dźwięku, z całymi tymi systemami HDR-u i wsparciem Dolby, 4K etc. PrimeVideo... coraz bardziej zaczyna wku... w jeszcze jednej kwestii: te niby ,,black friday" promocje to tyczą się np. kupna filmu, a nie wypożyczenia. Jakby tak dali na wypożyczenie w Prime np. -60%, to by się 4zł zapłaciło np. za obejrzenie "Conjuring" czy czegoś innego. To samo jest w RakutenTV, Apple'a to nie dotyczy. 1 Cytuj
PiotrekP 1 859 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Ale czego ty oczekujeszm płacąc za rok tyle, co kosztuje premium na miesiąc u konkurencji? Albo 2 średnie kebsy Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Amazon Prime jako calosc w PL za taka kase to najlepszy deal w historii. 4 3 Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Mi z samych zakupów w ich sklepie się zwrócił abo, a do tego masa zajebistego kontentu Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Amazon Prime jest zajebisty. Kosztuje mniej niż miesiąc Netflixa, daje darmową wysyłkę, na platformę wrzucają dobre filmy często niedługo po premierze, ostatnio oglądałem Bękarta i mocno polecam. Do tego Amazon Prime Gaming co chwilę rzuca dobrymi grami na GOG. Najlepszy deal. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Nie zapomnijcie o darmowym subie na twitchu, który normalnie kosztuje 28 zyla miesięcznie. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 18 minutes ago, sprite said: Nie zapomnijcie o darmowym subie na twitchu, który normalnie kosztuje 28 zyla miesięcznie. nie wiem co to 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 11 godzin temu, Bielik napisał(a): No nawet nawet, premiera 10 grudnia. Oczywiscie wszyscy czekają na odcinek z Concord Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Stary kostium lepszy. Trzeci sezon ma być chyba w całości bez przerwy. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia 8 godzin temu, Figuś napisał(a): 20 luty startuje 3 sezon 6 luty *lutego Spoko zapowiedzi. Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Riczerek Mam nadzieję, że będzie lepszy od 2 sezonu bo ten był trochę słabszy Cytuj
PiotrekP 1 859 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Za mało Reachera w Reacherze było. W każdym razie 4 sezon też już zapowiedziany. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Dobra wiadomość, bo mi też ostatnio sezon mniej się podobał. Świetna rola T1000, ale niektóre sceny to już totalne SF i ten małomiasteczkowy klimat bardziej mi pasował Cytuj
PiotrekP 1 859 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ktoś już coś z Secret Level oglądał? Cytuj
LukeSpidey 938 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Widziałem pierwsze 4 odcinki. Animacja super, design też. No i przyjemne, bo krótkie. 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia No więc Amazon robi serial w swiecie W40k i Cavill ma grać tam pewnie jedną z głownych ról. Niech to będzie na poziomie pierwszego sezonu Fallout'a i będę mega zadowolony 2 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ech, nie będzie tyle oryginalnej treści i będą musieli sporo improwizować. Różnie może wyjść. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ja jednak trzymam kciuki. Po porażce jaką był Wiedźmin wątpię, by Cavil pchał się w kolejny gniot. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Cavill to psychofan W40k, więc jeśli to się potwierdzi to chłop będzie gwarantem dbania o materiał źródłowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi