Masorz 13 238 Opublikowano 11 grudnia 2024 Opublikowano 11 grudnia 2024 8 minut temu, Square napisał(a): Z Wiedźminem też tak miało być. W Wieśmaku Cavill nie był producentem, teraz będzie miał pewnie większy wpływ na serial. Cytuj
PiotrekP 1 931 Opublikowano 11 grudnia 2024 Opublikowano 11 grudnia 2024 Obejrzałem 4 odcinki Secret Level- Sifu, Warhammer, Crossfire oraz UT i chciałbym tego więcej, bo dobrze się to ogląda. 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Obejrzałem Secret Level. Ależ to było dobre. Odcinek z Warhammer mnie roztrzaskał. Ani jeden epizod nie był słaby, czy odstawał od reszty. Zdecydowanie czekam na drugi sezon. 1 Cytuj
Sedrak 828 Opublikowano 14 grudnia 2024 Opublikowano 14 grudnia 2024 Jestem właśnie na odcinku z UT i petarda jak na razie. Cytuj
Patricko 1 446 Opublikowano 14 grudnia 2024 Opublikowano 14 grudnia 2024 (edytowane) Odcinek z UT był dla mnie pięknym nostalgia festem, bawiłem się wybornie. Miałem nadzieję na jakieś kultowe mapki, typu Deck-16 czy Face. Chociaż jakieś imitacje tam były na tej arenie. Narrator oczywiście oryginał, tu nie mogło być inaczej. Ależ bym obejrzał taki pełnometrażowy film. Edytowane 14 grudnia 2024 przez Patricko 1 Cytuj
Sedrak 828 Opublikowano 14 grudnia 2024 Opublikowano 14 grudnia 2024 (edytowane) Ja właśnie przerwałem w połowie odcinek, bo dziś ziomek wpada co za młodu z nim grałem i chcę z nim obejrzeć. Obejrzałem wszystkie odcinki i o matko jakie to jest dobre. Odcinek z Arnoldem płakałem się śmiechu, odcinek z UT poezja dla oczu i uszu, odcinek z W40K oglądałem z 3-4 fazy i czegoś tak zajebistego próżno szukać, odcinek z Pac Man przerażający, Neo w Mechu też petarda. Edytowane 15 grudnia 2024 przez Sedrak Cytuj
pawelgr5 1 528 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Nowy Reacher 20 lutego: Cytuj
Square 8 763 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Data była na poprzedniej stronie. S2 nie był zły, ale fajnie, że wraca solo teraz. Cytuj
mugen 1 981 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ten Amazon to jest popieprzony, nie mogłem przedłużyć subskrypcji, bo im blik nie pasował, ani karta podarunkowa. Wprowadziłem kartę debetową, to przez dwa tygodnie też coś mu z nią nie pasowało, zastanawiał się, weryfikował, coś tam, a subskrypcja w zawieszeniu. To anulowałem, wykupiłem od nowa, zapłaciłem blikiem. Na chuy te fikołki? Cytuj
Square 8 763 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie wiem, ja nie miałem nigdy problemów, samo kasę pobiera raz do roku. Drugi sezon Platformy wleciał dzisiaj, od razu sześć odcinków dostępne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi