Faka 4 088 Opublikowano czwartek o 15:32 Opublikowano czwartek o 15:32 Wszystkie odcinki Reachera są? Cytuj
PiotrekP 2 091 Opublikowano czwartek o 19:48 Opublikowano czwartek o 19:48 Będzie co w weekend oglądać. Cytuj
Square 8 956 Opublikowano czwartek o 20:34 Opublikowano czwartek o 20:34 Trzy odcinki Reachera fajnie wleciały, podoba mi się. 10 godzin temu, mcp napisał(a): A tymczasem kolejny odcinek Invincible o niczym, w takim tempie to może za 20 lat dogonią komiks Niby tak, ale oglądało się przyjemnie. Tak w ogóle to zjebali twarz Eve czy mi się wydaje? W wielu ujęciach wygląda słabo. Cytuj
Rudiok 3 415 Opublikowano czwartek o 21:47 Opublikowano czwartek o 21:47 Reacher <3 No na razie jest dokładnie to czego oczekiwałem. Człowiek-szafa bez większych emocji kontra reszta świata. Ciut jeszcze mało akcji i rozpierdolu (nie licząc pierwszego odcinka), ale fajnie się fabuła zagęszcza. Tylko znów trza czekać na kolejne odcinki 1 Cytuj
Luqat 994 Opublikowano wczoraj o 10:16 Opublikowano wczoraj o 10:16 Również obejrzałem wszystkie 3 odcinki i jest powrót do formy z pierwszego sezonu Reachera. Trochę na uboczu świata, większość spraw załatwia we własnym zakresie, a nie z full ekipą, no jest klimat. Do tego dwa razy się uśmiałem nieźle Spoiler pierwszy raz przy bawarskich zapasach, a drugi przy kontenerze nr 14 Szczególnie ta pierwsza akcja mnie rozbawiła Cytuj
Square 8 956 Opublikowano wczoraj o 10:48 Opublikowano wczoraj o 10:48 To pierwsze to widziałem przed premierą. Pokaz postrzelenia też był dobry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi