Faka 4 092 Opublikowano czwartek o 15:32 Opublikowano czwartek o 15:32 Wszystkie odcinki Reachera są? Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano czwartek o 19:48 Opublikowano czwartek o 19:48 Będzie co w weekend oglądać. Cytuj
Square 8 964 Opublikowano czwartek o 20:34 Opublikowano czwartek o 20:34 Trzy odcinki Reachera fajnie wleciały, podoba mi się. 10 godzin temu, mcp napisał(a): A tymczasem kolejny odcinek Invincible o niczym, w takim tempie to może za 20 lat dogonią komiks Niby tak, ale oglądało się przyjemnie. Tak w ogóle to zjebali twarz Eve czy mi się wydaje? W wielu ujęciach wygląda słabo. Cytuj
Rudiok 3 418 Opublikowano czwartek o 21:47 Opublikowano czwartek o 21:47 Reacher <3 No na razie jest dokładnie to czego oczekiwałem. Człowiek-szafa bez większych emocji kontra reszta świata. Ciut jeszcze mało akcji i rozpierdolu (nie licząc pierwszego odcinka), ale fajnie się fabuła zagęszcza. Tylko znów trza czekać na kolejne odcinki 1 Cytuj
Luqat 995 Opublikowano piątek o 10:16 Opublikowano piątek o 10:16 Również obejrzałem wszystkie 3 odcinki i jest powrót do formy z pierwszego sezonu Reachera. Trochę na uboczu świata, większość spraw załatwia we własnym zakresie, a nie z full ekipą, no jest klimat. Do tego dwa razy się uśmiałem nieźle Spoiler pierwszy raz przy bawarskich zapasach, a drugi przy kontenerze nr 14 Szczególnie ta pierwsza akcja mnie rozbawiła Cytuj
Square 8 964 Opublikowano piątek o 10:48 Opublikowano piątek o 10:48 To pierwsze to widziałem przed premierą. Pokaz postrzelenia też był dobry. Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano sobota o 18:40 Opublikowano sobota o 18:40 nie wiem czy to tylko u mnie, ale ni cholery nie mogę wyłączyć napisów na przeglądarce. Po prostu klikanie w "Wył" nic nie daje. W TV i apce na telefonie jest OK. Cytuj
Square 8 964 Opublikowano sobota o 19:04 Opublikowano sobota o 19:04 Dawno nie oglądałem w przeglądarce, ale napisy na tv niekiedy przestają się wyświetlać. Co ciekawe tylko w animacjach, Niezwyciężony albo Vox Machina, po kilkudziesięciu sekundach jest ok, ale kilka razy na odcinek potrafią zniknąć. Zwykłe seriale czy filmy bez żadnych problemów. Cytuj
mcp 2 067 Opublikowano sobota o 20:42 Opublikowano sobota o 20:42 Reacher 3 wraca do formy z pierwszego sezonu. Cytat z reddita, który idealnie podsumowuje moje odczucia: This show is so fucking stupid. I hope they make a dozen seasons. Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano sobota o 21:27 Opublikowano sobota o 21:27 Bardziej to jest naiwne i szyte nićmi tak grubymi jak muły nawet nie Reachera, tylko tego dryblasa. Cytuj
Rudiok 3 418 Opublikowano sobota o 22:59 Opublikowano sobota o 22:59 Bo Reacher na ekranie to powrót do napakowanych testosteronem jednoosobowych armii znanych z filmów lat '90. Nie mamy tu klasycznego schematu, że suchoklates młokos stawia się większym od siebie tylko właśnie takiego gościa-szafę, któremu nikt nie podskoczy, laski mają kisiel w majtkach na jego widok, ma swoje zasady i robi rozpierdol. Taki sukces serialu pokazuje, że ludzie właśnie czegoś takiego chcieli jako odmiany od papki, którą dostajemy z Hollywood. 2 2 Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano niedziela o 12:04 Opublikowano niedziela o 12:04 Szkoda tylko że jedną z lepszych książek tak zepsuli w drugim sezonie. Zmuś mnie i Nic do stracenia - te bym chciał w kolejnych sezonach. Cytuj
Sedrak 884 Opublikowano niedziela o 13:08 Opublikowano niedziela o 13:08 Obejrzałem pierwszy odcinek i bardzo przypadł mi do gustu. W chuj charyzmatyczny jest ten aktor. BTW ja zaczęłam na siłownię chodzić od roku, a żona do mnie czy ja też będę kiedyś tak wyglądał haha no niestety muszą ją zmartwić Cytuj
Square 8 964 Opublikowano niedziela o 13:15 Opublikowano niedziela o 13:15 Reacher na siłownię nie chodzi przecież, bo to głupie. Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano niedziela o 13:35 Opublikowano niedziela o 13:35 To od przewalania 4 ton ziemi dziennie,jak wspominał w jednej z książek. W końcu zna się na wszystkim, więc robił to tak, że pracowały mu wszystkie mięśnie O tym też "pisał". Cytuj
Shen 10 230 Opublikowano niedziela o 13:46 Opublikowano niedziela o 13:46 W książkach już się niestety dziadek robi, przydałby się zabieg z komiksów, gdzie taki Spider man ma 20 pare lat od lat 60. Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano niedziela o 14:53 Opublikowano niedziela o 14:53 Mogą zrobić kolejne 27 książek z jego przeszłości. Cytuj
Shen 10 230 Opublikowano poniedziałek o 15:27 Opublikowano poniedziałek o 15:27 Zero podjarki https://www.comicbasics.com/lee-child-has-finally-given-a-green-light-to-a-potential-neagley-centered-reacher-spin-off/ Cytuj
Square 8 964 Opublikowano poniedziałek o 15:41 Opublikowano poniedziałek o 15:41 Niby tak, ale oglądane będzie. Cytuj
YETI 11 215 Opublikowano poniedziałek o 17:54 Opublikowano poniedziałek o 17:54 Ktoś oglądał film The Order? W roli głównej Jude Law. Cytuj
ginn 870 Opublikowano poniedziałek o 18:02 Opublikowano poniedziałek o 18:02 W dniu 16.02.2025 o 11:32, ginn napisał(a): The Order wpadł niedawno na Prime. Jestem po sensie i przyznaje, że chwycił mnie od początku za mordę i trzymał do samego końca. Mocne kino w starym stylu z gęstym klimatem. Do tego świetny Jude Law. O ile dobrze kojarzę to z uwagi na tendencje prawicowe wśród społeczeństwa w Ameryce, film nie trafił do kin. @YETI 1 Cytuj
Sedrak 884 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu On 2/17/2025 at 5:43 PM, Square said: Film Borderlands wleciał do oferty. Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem. Byłem nawet w kinie na tym. Dramat Cytuj
Square 8 964 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja po zwiastunie wiedziałem, że nie warto iść do kina. Obejrzałem w weekend i nie było tak źle, ale daleko od dobrze czy nawet poprawnie. Cytuj
PiotrekP 2 098 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Gdyby to się nie nazywało borderlands... to i tak nic by to nie dało. Film masakryczny, aż mi szkoda było o tym pisać w odpowiednim topicu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi