pawelgr5 1 613 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ja oglądałem jakos w srode wieczorem i jedna z najsłabszych produkcji jakie widzialem od dawna. No nie mogę polecić nikomu. Nawet jak ktoś jest fanem gier. Cytuj
Square 8 974 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Wczorajszy odcinek Niezwyciężonego ponownie trzyma fabułę w miejscu, ale dalej ogląda się to super. Czwarty odcinek Reachera odstaje od poprzednich, niby chcieli pokazać motywację, ale cała retrospekcja nudna. I jeszcze ta tragiczna decyzja o aresztowaniu i Spoiler wysłanie dwójki żółtodziobów. Słabo się to kleiło. 1 Cytuj
Sedrak 884 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Lepiej tego nie dało się podsumować. Ja rozumiem, że oni jeszcze nie widzieli kto to jest, ale no bez przesady. Tak samo Spoiler Jak on przeżył. Wiem, że Reacher był zły i mógłby go nerwy ponieść dlatego spudłował, ale patrząc jaka to jest maszyna no średnio to wyglądało. Cytuj
Rudiok 3 419 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, Sedrak napisał(a): Lepiej tego nie dało się podsumować. Ja rozumiem, że oni jeszcze nie widzieli kto to jest, ale no bez przesady. Tak samo Ukryj zawartość Jak on przeżył. Wiem, że Reacher był zły i mógłby go nerwy ponieść dlatego spudłował, ale patrząc jaka to jest maszyna no średnio to wyglądało. Ale sam Reacher tłumaczył, że Spoiler To nie była jego broń i miała mniejszy kaliber przez co kula była po prostu za słaba i nie przebiła czaszki. Cytuj
PiotrekP 2 106 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Powinien Spoiler po kulce w kolana, potem 2 w łeb i zepchnąć go w tą wodę. Cytuj
Sedrak 884 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 17 minutes ago, Rudiok said: Ale sam Reacher tłumaczył, że Hide contents To nie była jego broń i miała mniejszy kaliber przez co kula była po prostu za słaba i nie przebiła czaszki. Średne wytłumaczenie. Spoiler Broń to broń i jeśli nie była popsuta to powinien bez problemu trafić. Tym bardziej, że jak mały kaliber to odrzut, by go nie zaskoczył, a z takiej odległości to wątpię, by pocisk nie był wstanie przebić czaszki. Tym bardziej @PiotrekP dobrze mówi. Profesjonaliści zawsze strzelają dwa razy w klatkę i później w głowę Edytowane 6 godzin temu przez Sedrak Cytuj
Rudiok 3 419 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No dobra, ale nie zapominajmy, że to jest fikcja oparta na fikcji, więc trzeba brać sporo rzeczy w nawias 1 Cytuj
Square 8 974 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wydaje mi się, że ktoś taki jak Reacher powinien znać Spoiler wady małego kalibru i strzelić więcej niż raz. Nie znam się na broni, ale mogli to lepiej rozwiązać chyba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi