Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczorajszy odcinek Niezwyciężonego ponownie trzyma fabułę w miejscu, ale dalej ogląda się to super.

Czwarty odcinek Reachera odstaje od poprzednich, niby chcieli pokazać motywację, ale cała retrospekcja nudna. I jeszcze ta tragiczna decyzja o aresztowaniu i

Spoiler

wysłanie dwójki żółtodziobów.

Słabo się to kleiło.

• Plusik 1
Opublikowano

Lepiej tego nie dało się podsumować. Ja rozumiem, że oni jeszcze nie widzieli kto to jest, ale no bez przesady. Tak samo 

Spoiler

Jak on przeżył. Wiem, że Reacher był zły i mógłby go nerwy ponieść dlatego spudłował, ale patrząc jaka to jest maszyna no średnio to wyglądało.

Opublikowano
6 minut temu, Sedrak napisał(a):

Lepiej tego nie dało się podsumować. Ja rozumiem, że oni jeszcze nie widzieli kto to jest, ale no bez przesady. Tak samo 

Ukryj zawartość

Jak on przeżył. Wiem, że Reacher był zły i mógłby go nerwy ponieść dlatego spudłował, ale patrząc jaka to jest maszyna no średnio to wyglądało.

Ale sam Reacher tłumaczył, że 

Spoiler

To nie była jego broń i miała mniejszy kaliber przez co kula była po prostu za słaba i nie przebiła czaszki. 

Opublikowano (edytowane)
17 minutes ago, Rudiok said:

Ale sam Reacher tłumaczył, że 

Hide contents

To nie była jego broń i miała mniejszy kaliber przez co kula była po prostu za słaba i nie przebiła czaszki. 

Średne wytłumaczenie.

Spoiler

Broń to broń i jeśli nie była popsuta to powinien bez problemu trafić. Tym bardziej, że jak mały kaliber to odrzut, by go nie zaskoczył, a z takiej odległości to wątpię, by pocisk nie był wstanie przebić czaszki.  Tym bardziej @PiotrekP dobrze mówi. Profesjonaliści zawsze strzelają dwa razy w klatkę i później w głowę

Edytowane przez Sedrak
Opublikowano

Wydaje mi się, że ktoś taki jak Reacher powinien znać

Spoiler

wady małego kalibru i strzelić więcej niż raz.

Nie znam się na broni, ale mogli to lepiej rozwiązać chyba.