pawelgr5 1 628 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ja oglądałem jakos w srode wieczorem i jedna z najsłabszych produkcji jakie widzialem od dawna. No nie mogę polecić nikomu. Nawet jak ktoś jest fanem gier. Cytuj
Square 9 034 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Wczorajszy odcinek Niezwyciężonego ponownie trzyma fabułę w miejscu, ale dalej ogląda się to super. Czwarty odcinek Reachera odstaje od poprzednich, niby chcieli pokazać motywację, ale cała retrospekcja nudna. I jeszcze ta tragiczna decyzja o aresztowaniu i Spoiler wysłanie dwójki żółtodziobów. Słabo się to kleiło. 1 Cytuj
Sedrak 913 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Lepiej tego nie dało się podsumować. Ja rozumiem, że oni jeszcze nie widzieli kto to jest, ale no bez przesady. Tak samo Spoiler Jak on przeżył. Wiem, że Reacher był zły i mógłby go nerwy ponieść dlatego spudłował, ale patrząc jaka to jest maszyna no średnio to wyglądało. Cytuj
Rudiok 3 455 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 6 minut temu, Sedrak napisał(a): Lepiej tego nie dało się podsumować. Ja rozumiem, że oni jeszcze nie widzieli kto to jest, ale no bez przesady. Tak samo Ukryj zawartość Jak on przeżył. Wiem, że Reacher był zły i mógłby go nerwy ponieść dlatego spudłował, ale patrząc jaka to jest maszyna no średnio to wyglądało. Ale sam Reacher tłumaczył, że Spoiler To nie była jego broń i miała mniejszy kaliber przez co kula była po prostu za słaba i nie przebiła czaszki. Cytuj
PiotrekP 2 169 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Powinien Spoiler po kulce w kolana, potem 2 w łeb i zepchnąć go w tą wodę. Cytuj
Sedrak 913 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego (edytowane) 17 minutes ago, Rudiok said: Ale sam Reacher tłumaczył, że Hide contents To nie była jego broń i miała mniejszy kaliber przez co kula była po prostu za słaba i nie przebiła czaszki. Średne wytłumaczenie. Spoiler Broń to broń i jeśli nie była popsuta to powinien bez problemu trafić. Tym bardziej, że jak mały kaliber to odrzut, by go nie zaskoczył, a z takiej odległości to wątpię, by pocisk nie był wstanie przebić czaszki. Tym bardziej @PiotrekP dobrze mówi. Profesjonaliści zawsze strzelają dwa razy w klatkę i później w głowę Edytowane 28 lutego przez Sedrak Cytuj
Rudiok 3 455 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego No dobra, ale nie zapominajmy, że to jest fikcja oparta na fikcji, więc trzeba brać sporo rzeczy w nawias 1 Cytuj
Square 9 034 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Wydaje mi się, że ktoś taki jak Reacher powinien znać Spoiler wady małego kalibru i strzelić więcej niż raz. Nie znam się na broni, ale mogli to lepiej rozwiązać chyba. Cytuj
Square 9 034 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Czekam, bo każdy sezon Boscha mi się podobał. Cytuj
Rtooj 1 778 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Podoba mi się humorek gościa co m pieczę nad aplikacją Prime Polecam puścić dzieciakom w 6 klasie scenę na łóżku prawdziwa telewizja przyszłości 1 Cytuj
Masorz 13 264 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 18 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Chyba nikt nie wrzucał Mam szczerą nadzieję, że kiedyś ten serial będzie miał status kultowego. Świetny zwiastun. 1 1 Cytuj
Shen 10 465 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Carnival Row ktoś oglądał? To się jakoś sensownie kończy? Cytuj
Shen 10 465 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Zapowiada się mix Supernatural i Evil Dead, trailer spoko 2 Cytuj
Josh 5 550 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca zapowiada się prawie tak samo interesująco jak Velma Cytuj
PiotrekP 2 169 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Kolejny odcinek Reachera Spoiler wszystko fajnie, nie wiało nudą ale z tym przewróceniem auta to tak trochę nawet jak na niego Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Mnie się bardzo podoba. Wiem jaka tu jest konwencja i z takim podejściem oglądam tą serię. No i też się kilka razy zaśmiałem, mimo że z brutalnością również się nie krygują. Cytuj
Dud.ek 2 067 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Niezwyciężony dostarczył dzisiaj. Za tydzień finał? Ten sezon to jak dla mnie peak tego serialu. 2 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 136 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca ,,Zabicie Świętego Jelenia", ,,Diabeł" - ostatnio, sądzę, jedne z najciekawszych tytułów dodanych do ,,abo" Prime'a. Ten drugi troszku bardziej się wyróżnia - polski thriller z elementami akcji. Sam się zastanawiam nad obejrzeniem ,,Diabła" - ponoć mocno powyżej średniej, że film ma swój agresywny ton, i nie spuszcza z poziomu narracji... Serialowo: oczywiście ,,Niezwyciężony" - na razie tylko ten tytuł trzeba nadrobić, ewentualnie ,,Człowiek z Wysokiego Zamku" lub ,,Reacher" (ileż ludzi Reachera chwali to głowa mała!). Reszta ,,małego ekranu" to u mnie na tapecie ,,animajce" xD, stare kreskówki dla pasjonatów, MCU, coś z HBO i wiele, wiele innych krótkich seriali dokumentalnych, czy jakiś starszych serii różnych gatunków, sprzed lat. Cytuj
mcp 2 088 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Nowy odcinek Invincible najpierw przez dwa odcinki nic się nie działo a potem zrzucają taką bombę, i jeszcze ta końcówka, jakby ktoś tam pomyślał, że trzeba podkręcić tempo. Cytuj
Rudiok 3 455 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Reacher koks. Dobry odcinek, trochę humoru, trochę smuteczku, trochę suspensu a jak padła pewna lepa na ryj to się u sąsiadów meble zatrzęsły. 1 Cytuj
Square 9 034 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 38 minut temu, Dud.ek napisał(a): Niezwyciężony dostarczył dzisiaj. Za tydzień finał? Ten sezon to jak dla mnie peak tego serialu. Ale na koniec urwali chujowo. Myślałem, że Spoiler go rozjebie jednym ciosem. Cytuj
Dud.ek 2 067 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Chyba by nie ściągali Negana na jedną linijkę tekstu. Cytuj
mcp 2 088 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Cały następny odcinek Spoiler to będzie pewnie walka z Conquestem, śmierć i zmartwychwstanie Eve i śmierć Conquesta więc szykuje się kolejny napakowany akcją epizod Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi