Sedrak 907 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca (edytowane) No najnowszy odcinek Niezwyciężonego to sztos jakich mało. Edytowane 8 marca przez Sedrak Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 132 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca ,,Niezwyciężony" - s03e01... dopiero! Za mną otwarcie tego sezonu, prawie że perełka! Zaczyna się ,,casualowo", elegancko i niewinnie, dając jednak czas w tych 48 minutach na rozwinięcie historii postępu w rozwijaniu swoich zdolności przez Marka, jak i jego dojrzewania do pełnienia roli głównego herosa Ziemi. Całość kończy się piorunująco intensywnie! Zawodzi jedynie ,,kreska" i te ,,płaskie" kolory wypełniające kontury postaci, coś w tle na pierwszym planie etc. Ale i tak WoW! Chcę więcej, no i tak będzie! Kurnia, aż może zacznę czytać komiksy z tego cyklu. Bang! Cytuj
Sedrak 907 Opublikowano czwartek o 13:57 Opublikowano czwartek o 13:57 Najnowszy odcinek Niezwyciężonego to walka od początku do końca. Jest moc. Cytuj
Square 9 010 Opublikowano czwartek o 17:00 Opublikowano czwartek o 17:00 No mięsisty odcinek, szkoda, że to koniec i znowu trzeba czekać. Oby S4 popchnął główny wątek do przodu, bo na razie dowalają pobocznymi ciągle. Jeszcze Reacher dzisiaj wleci. 1 Cytuj
Rtooj 1 770 Opublikowano czwartek o 23:15 Opublikowano czwartek o 23:15 Czyli po 3 sezonach Niezwyciężonego mamy dwa odcinki które był ok. Przy czym ostatni chyba najbardziej. Dla mnie serial zmarnowany potencjał, komiksu nie czytałem. Cytuj
Square 9 010 Opublikowano czwartek o 23:28 Opublikowano czwartek o 23:28 Jak dla mnie to wszystkie odcinki super, tylko główny wątek się powoli rozwija. Cytuj
Rtooj 1 770 Opublikowano piątek o 00:33 Opublikowano piątek o 00:33 (edytowane) Dla mnie największy problem jest taki że oglądając to powinienem lubić większość postaci, a nie lubiłem żadnej. W zasadzie wszyscy mogliby w jednym odcinku zginąć, w ich miejsce pojawiliby się inni superbohaterowie z maszyny losującej stroje i umiejętności, i dalej można by ciągnąc fabułę. Przoduje tu gość z gumy, większość wyglądała jak wyjęta z kreskówki Kleszcz, choć tam postacie były zabawne, np. człowiek dywan. I szacun dla twórców że potrafili obudzić we mnie, w osobie całkowicie tolerancyjnej, nienawiść do ho-ho-ho- homosiów. Postać geja napisana przez jakiegoś skrytego homofoba mająca na celu przełączyć w mózgu zły pstryczek. Odcinki brutalne z dużą dozą akcji, oraz ten z astronautami, te pamiętam pozytywnie. Edytowane piątek o 00:34 przez Rtooj 1 Cytuj
mcp 2 076 Opublikowano piątek o 08:06 Opublikowano piątek o 08:06 Jw. Oglądam, bo to coś innego i widzę sporo podobieństw do "The Boys", ale tam nie ma postaci, które da się lubić. Może Omni-man i robot, ale to bardziej zasługa voice-actingu. Spoiler Dobrze, że ubili Rexa, bo już nie mogłem słuchać tego głosu, szkoda, że Marka braciszka zostawili. Cytuj
Dud.ek 2 067 Opublikowano piątek o 09:05 Opublikowano piątek o 09:05 Nie mówciez że nie lubicie Allena albo Battle Beast, Mauleriwie też dawali rade. Dużo dobrych postaci jest. Cecila wątek w tym sezonie też kozak. Cytuj
Sedrak 907 Opublikowano piątek o 09:44 Opublikowano piątek o 09:44 38 minutes ago, Dud.ek said: Nie mówciez że nie lubicie Allena albo Battle Beast, Mauleriwie też dawali rade. Dużo dobrych postaci jest. Cecila wątek w tym sezonie też kozak. Cecil to mnie bohater numer jeden. Świetny odcinek Cytuj
Masorz 13 262 Opublikowano piątek o 10:32 Opublikowano piątek o 10:32 Ostatnie 2 odcinki sztos/10, no ale trochę trza było na nie poczekać Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 132 Opublikowano piątek o 17:08 Opublikowano piątek o 17:08 PrimeVideo i ,,PopcornDays" - ciekawsko się zrobiło. xD. Bo ,,Prime" wypuszcza mini-event w swoim sklepie na platformie. Sporo tytułów z różnych gatunków, czy to takich typowych jednostrzałowców, czy filmów Blockbusterowych albo tych ,,nagrodzonych", mamy tu w różnych jakościach do wypożyczenia, np. od 5 do 10zł. Promka za 5zł rzadko zdarza się w tej promocji Prime'a, ale warto poszukać. ,,Szczęki 2", ,,Kaskader" - te filmy z racji ,,PopcornDays" Prime ma u siebie za 5zł na wypożyczenie. Większości ta akcja dotyczy... kupna filmu. 7 godzin temu, Sedrak napisał(a): Cecil to mnie bohater numer jeden. Świetny odcinek Cecil Stedman jest dla mnie neutralny... To taki niedopracowany Thanos - jego intencje są wyłącznie... jego, nie dla ogółu ani dla dobra kraju. Dla mnie Cecil jak na połowę s03 jest kompletnie nieczytelną postacią - pizga od niego mega wysokim ego, gburstwem i chciwością na kilometr. Mark, no i ten młody brachor - petarda. Tą animację doceniam za całość fabuły, za ,,kreskę", a nie za poszczególne postaci i wątki. To jest tak turbo ambitne! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi