Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

,,Niezwyciężony" - s03e01... dopiero! Za mną otwarcie tego sezonu, prawie że perełka! Zaczyna się ,,casualowo", elegancko i niewinnie, dając jednak czas w tych 48 minutach na rozwinięcie historii postępu w rozwijaniu swoich zdolności przez Marka, jak i jego dojrzewania do pełnienia roli głównego herosa Ziemi. Całość kończy się piorunująco intensywnie! Zawodzi jedynie ,,kreska" i te ,,płaskie" kolory wypełniające kontury postaci, coś w tle na pierwszym planie etc. Ale i tak WoW! Chcę więcej, no i tak będzie! Kurnia, aż może zacznę czytać komiksy z tego cyklu. Bang!

Opublikowano

No mięsisty odcinek, szkoda, że to koniec i znowu trzeba czekać. Oby S4 popchnął główny wątek do przodu, bo na razie dowalają pobocznymi ciągle.

Jeszcze Reacher dzisiaj wleci.

• Plusik 1
Opublikowano

Czyli po 3 sezonach Niezwyciężonego mamy dwa odcinki które był ok.

Przy czym ostatni chyba najbardziej. Dla mnie serial zmarnowany potencjał, komiksu nie czytałem.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie największy problem jest taki że oglądając to powinienem lubić większość postaci, a nie lubiłem żadnej. W zasadzie wszyscy mogliby w jednym odcinku zginąć, w ich miejsce pojawiliby się inni superbohaterowie z maszyny losującej stroje i umiejętności, i dalej można by ciągnąc fabułę. Przoduje tu gość z gumy, większość wyglądała jak wyjęta z kreskówki Kleszcz, choć tam postacie były zabawne, np. człowiek dywan.

I szacun dla twórców że potrafili obudzić we mnie, w osobie całkowicie tolerancyjnej, nienawiść do ho-ho-ho- homosiów. Postać geja napisana przez jakiegoś skrytego homofoba mająca na celu przełączyć w mózgu zły pstryczek.

Odcinki brutalne z dużą dozą akcji, oraz ten z astronautami, te pamiętam pozytywnie.

Edytowane przez Rtooj
  • This 1
Opublikowano

Jw. Oglądam, bo to coś innego i widzę sporo podobieństw do "The Boys", ale tam nie ma postaci, które da się lubić. Może Omni-man i robot, ale to bardziej zasługa voice-actingu.

Spoiler

Dobrze, że ubili Rexa, bo już nie mogłem słuchać tego głosu, szkoda, że Marka braciszka zostawili.

Opublikowano
38 minutes ago, Dud.ek said:

Nie mówciez że nie lubicie Allena albo Battle Beast, Mauleriwie też dawali rade. Dużo dobrych postaci jest. Cecila wątek w tym sezonie też kozak.

Cecil to mnie bohater numer jeden. Świetny odcinek

Opublikowano

PrimeVideo i ,,PopcornDays" - ciekawsko się zrobiło. xD. Bo ,,Prime" wypuszcza mini-event w swoim sklepie na platformie. Sporo tytułów z różnych gatunków, czy to takich typowych jednostrzałowców, czy filmów Blockbusterowych albo tych ,,nagrodzonych", mamy tu w różnych jakościach do wypożyczenia, np. od 5 do 10zł. Promka za 5zł rzadko zdarza się w tej promocji Prime'a, ale warto poszukać. ,,Szczęki 2", ,,Kaskader" - te filmy z racji ,,PopcornDays" Prime ma u siebie za 5zł na wypożyczenie. Większości ta akcja dotyczy... kupna filmu.

7 godzin temu, Sedrak napisał(a):

Cecil to mnie bohater numer jeden. Świetny odcinek

Cecil Stedman jest dla mnie neutralny... To taki niedopracowany Thanos - jego intencje są wyłącznie... jego, nie dla ogółu ani dla dobra kraju. Dla mnie Cecil jak na połowę s03 jest kompletnie nieczytelną postacią - pizga od niego mega wysokim ego, gburstwem i chciwością na kilometr. Mark, no i ten młody brachor - petarda. Tą animację doceniam za całość fabuły, za ,,kreskę", a nie za poszczególne postaci i wątki. To jest tak turbo ambitne! 

• Haha 1