Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Shankor napisał(a):

Co do finału Reacher'a. Według mnie sezon lepszy niż drugi, porównywalny z pierwszym. Mogłoby być trochę więcej brutalności, dobrze że ograniczyli liczbę dodatkowych postaci, czasem troszkę głupot (ale do przełknięcia), całościowo całkiem dobrze. Jedyny zarzut do finału to

Ukryj zawartość

Nie chcieli odstrzelić Pauliego, żeby nie robić hałasu, a koniec końców Reacher odpalił CKM i nikogo to nie ruszyło. A było to przed strzelaniną w sypialni.

To samo pomyślałem, plot hole wielkości barków Reachera. 

Ogólnie przyjemny sezonik, postacie dające się lubić, też trochę mało mi było napierdalania i oglądania Człowieka-Szafy w akcji, ale i tak przyjemnie czas zleciał. 

Opublikowano
11 minut temu, Rudiok napisał(a):

To samo pomyślałem, plot hole wielkości barków Reachera.

Coś tam naciągane zawsze jest, ale

Spoiler

stróżówka była nie wiem 200-300 metrów od willi, a tamta scena działa się w sumie zaraz obok.

Boscha wciągnąłem trzy odcinki i mi się to cały czas ogląda super. Szkoda, że to ostatni sezon.

Btw, jest jakiś powód czemu te seriale nie są w 16x9 tylko mają wąskie pasy u góry i dołu?

Opublikowano

Sezon 3 Reachera uważam za najsłabszy, już 2 mi się bardziej podobał.

O ile pierwsze odcinki jako tako, tak końcówka mocno siadła. Finałowy jeszcze ok. 5-7 to już takie flaki z olejem że głowa mała. 

Opublikowano
19 godzin temu, Luqat napisał(a):

Jeszcze nie zdążyłem obejrzeć finału Reachera, a tu już wleciał Bosch...i to z 4 ema odcinkami od razu :obama:

Myślałem, że to dopiero jutro, a tu niespodzianka. No i nie spodziewałem się takiego uderzenia na początek z tyloma epami :szekle:

Jakaś nowa sprawa, czy kontynuacja?Bo oglądałem tak dawno,że już straciłem wątek.

Opublikowano

Jeszcze nie oglądałem, no ale tak jak Square pisze, nowa sprawa, ale odniesienia do poprzednich sezonów na pewno są/będą, bo to ciąg dalszy ich historii. Jestem ciekaw jak się odniosą do finału poprzedniego, bo przecież młoda się dowiedziała pewnej rzeczy i został taki cliffhanger.

Opublikowano

,,Niezwyciężony" - na Brodę praojca Odyna, Bora! Ha! Finał s03 Uniwersum... ściął mnie ,,totalistycznie" z nóg! Po jego seansie całościowa ocena serialu ,,Niezwyciężony" powędrowała o stopień do góry, teraz wynosi: 9/10! Dodam krótko: Niesamowite jest to jak zdecydowaną i skutecznie prowadzoną wokół postaci Marka (jego rozwój, stawianie kroków naprzeciw wyzwaniom, doświadczanie normalnego życia etc.) fabułą okazało się przede wszystkim w sezonie 3-cim to, co wydarzyło się w odcinkach 5-8, co najlepiej widać w 2 ostatnich epizodach! A to, jak to podkreśliła grafika, to… aż ciężko mi ująć to w jedno krótkie zdanie! No kurłaaaa amazing! Zagrało w całości tych odcinków (generalnie także w całym s03) wszystko! Dodam jedynie, że niezwykłość fabularną a także niesamowity styl wizualny produkcji (także s03!) podkreślił ten finałowy pojedynek serii trzeciej, pojedynek niczym Batalia Tytanów lub Bogów kroczących wśród nas, pomiędzy Invincible a Conquestem: eksplozja zawiści, złości, fizycznej potęgi i trudnej osobowości. A te wizualizacje erupcji mocy, samej destrukcji otoczenia w tym pojedynku... ! Ułaaa! :obama:

Opublikowano

Reacher całość była git. Gorszy niż pierwszy, ale ciut lepszy niż drugi. Głównie przez kameralną obsadę, gruby policjant bardzo fajna postać, ojciec i młody również. Quen trochę jak vilian z Bondów, przerysowany na maksa, ale taka koncepcja. Walka z Paulim jak przyjrzy się to fajnie zrobiona. Pauli wielkie cepy i pełna pizda, a Reacher eleganckie łokcie, bloki, kombosy, ale mało tego było. Chciałbym więcej i czuję trochę niedosyt 

Opublikowano

Fajnie, że ten prime tak dba, żeby takie stare pryki jak my miały co oglądać, hehe. Kończy się reacher to wchodzi bosch.

Więcej takiej telewizji powinno być.

Opublikowano
15 godzin temu, Sebas napisał(a):

Fajnie, że ten prime tak dba, żeby takie stare pryki jak my miały co oglądać, hehe. Kończy się reacher to wchodzi bosch.

Więcej takiej telewizji powinno być.

I to wszystko za mniej niż 5zł miesięcznie.