Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Batmany Nolana wleciały, jak nie usuną to na przerwie świątecznej sobie odświeżę całą trylogię.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 88,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Ostatnio największe ,,złoto" z produkcji, które jakoś tak nagle jakby się pojawiły w ,,abo" Prime'a to: Zabójcza Broń, Terrifier 3, Contagion - Epidemia strachu, Pasja, Rok 1984 (nawet nie wiedziałem, że jest na tej platformie!)... Fakt, trzeba dodać te pozycje na listę ,,must see! ASAP!", bo ostatnio sporo wypożyczam z PV; platforma ta dodała dużo tytułów do wypożyczenia, ale np. w promocji. Na pewno za 5zł można wypożyczyć kilka filmów w UHD i DolbySystems, nawet w FHD - zapewne jakaś promka z okazji Świąt Wielkanocnych.

Opublikowano

Nowa oferta filmów na prime to złoto. Na razie obejrzałem Troje na projektorze dla kinowych wrażeń. Potem będzie oglądana Substancja, Chłopcy z Ferajny, Oppenheimer, The Last Duel (fajne to?), Infiltracja.

Jak ktoś nie widział jakimś cudem to przede wszystkim polecam dolarową trylogię, Gran Torino, Interstellar, Mad Max, Joker, Grawitacja, Dziewczyna z Tatuażem. No i jest dużo filmów DC matrixy batmany itd. Dobrze, że już nie mam subskrypcji maxa.