Opublikowano czwartek o 19:185 dni Batmany Nolana wleciały, jak nie usuną to na przerwie świątecznej sobie odświeżę całą trylogię.
Opublikowano piątek o 17:054 dni @Colin wystarczyło 15 sekund trailera/spotu przed Boschem- obejrzałem dzięki temu cały ten film :D
Opublikowano wczoraj o 21:27 1 dzień Ostatnio największe ,,złoto" z produkcji, które jakoś tak nagle jakby się pojawiły w ,,abo" Prime'a to: Zabójcza Broń, Terrifier 3, Contagion - Epidemia strachu, Pasja, Rok 1984 (nawet nie wiedziałem, że jest na tej platformie!)... Fakt, trzeba dodać te pozycje na listę ,,must see! ASAP!", bo ostatnio sporo wypożyczam z PV; platforma ta dodała dużo tytułów do wypożyczenia, ale np. w promocji. Na pewno za 5zł można wypożyczyć kilka filmów w UHD i DolbySystems, nawet w FHD - zapewne jakaś promka z okazji Świąt Wielkanocnych.
Opublikowano wczoraj o 22:33 1 dzień Nowa oferta filmów na prime to złoto. Na razie obejrzałem Troje na projektorze dla kinowych wrażeń. Potem będzie oglądana Substancja, Chłopcy z Ferajny, Oppenheimer, The Last Duel (fajne to?), Infiltracja.Jak ktoś nie widział jakimś cudem to przede wszystkim polecam dolarową trylogię, Gran Torino, Interstellar, Mad Max, Joker, Grawitacja, Dziewczyna z Tatuażem. No i jest dużo filmów DC matrixy batmany itd. Dobrze, że już nie mam subskrypcji maxa.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Last Duel? No kurde w teorii w tym filmie wszystko powinno się udać, dobra obsada, dobry reżyser, niezły pomysł na historię. Ale niestety wg mnie jest przede wszystkim za długi, a akcji nie ma na tyle żeby wypełnić ten czas, przez co dostajemy wiele teatralnych, w większości nudnych scen, w których aktorzy grają jakby miało od tego zależeć ich życie, wręcz miejscami przerysowując swoje postacie. Najlepiej wypada Jodie Comer i sceny walk. Nie jest to zły film, ale jakby tu nie było nazwiska Scotta to przepadłby w box office. 6/10
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Prime ma jakąś dziwną manię, że niektóre filmy i seriale (tutaj część lub wszystkie odcinki) wrzuca bez wersji PL, nie dając nawet napisów. Nie wiem też czy to jest zależne czy oglądamy przez przeglądarkę czy apkę na tv/telefonie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Disney też tak ma. Oglądam sobie Rookiego i PL jest tylko lektor.Na Prime to w kilku filmach tak miałem, seriali nie kojarzę.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Nie wiem też czy to jest zależne czy oglądamy przez przeglądarkę czy apkę na tv/telefonie.często jest zależne. w zwykłej appce na kilkuletnim samsungu mam wszystko jak należy. na kompie to samo. na tv boxie natomiast w bardzo wielu pozycjach brakuje lektora czy nawet napisów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z Last Duel mam taki problem, że ja tam widzę Matta Damona, a nie postać, którą gra. Pasuje do tego settingu jak pięść do oka, przez co trudno mi traktować na poważnie ten film. To jak z Pedro Pascalem, który stale gra jedną i tę samą postać i tylko włosy mu zaczesują raz na lewo a raz na prawoG20 Czarna prezydent kobieta komando i Homelander, który chyba sam nie wie co podpisywał jak brał rolę