Sven Froost 486 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Da sie jakos jeszcze przycebulic Amazona? Chetnie bym obejrzal Reachera i trzeci zeson Boysow ale poza tym nic tam dla mnie nie ma, moze jeszcze oprocz Borata i Back 2 America Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Rok za 49 zł to chyba dobra 1 Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Dzieki, widze ze takie niskie ceny sa tylko w kilku krajach bo w USA gdzie moja rodzina miala Prime na 2 miesiace caly rok kosztuje 119$ Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 49 zł to jest promocyjna cena. Amazon wszedł oficjalnie do Polski i dał taką cenę. Wcześniej było 8 euro. W USA może być drożej, bo chyba w prime wchodzą też darmowe przesyłki Amazona. U nas z tego pewnie mało kto korzysta, ale tam pewnie robi robotę. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 W sklad tego rocznego abonamentu za 49 zl wchodzi Prime Gaming? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 3 minutes ago, Sven Froost said: W sklad tego rocznego abonamentu za 49 zl wchodzi Prime Gaming? Tak. 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Sven Froost napisał: Da sie jakos jeszcze przycebulic Amazona? Chetnie bym obejrzał trzeci zeson Boysow To już tam u was jest? Bo z tego co wiem, to ma być w czerwcu Edytowane 7 lutego 2022 przez Luqat Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 W przeciagu roku bedzie O to mi chodzilo Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Po pierwszym odcinku Reachera jestem zajebiście zadowolony, aktor wreszcie dobrany jak trzeba, sceny akcji dobrze zrealizowane. Takie ekranizacje to moga robić. Chyba czas odswiezyc ksiazki. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Poczytałem te wasze spusty nad Reacher'em, wczoraj odpaliłem żeby zobaczyć i... pękły 2 odcinki i gdyby nie to że muszę spać to bym oglądał dalej. Dobrze zrealizowany, przyzwoicie zagrany, sceny akcji dobrze nakręcone, mniam. Tylko niech ktoś mi powie, czy on w książkach też był taki mądry i przenikliwy? Bo chwilami to jest trochę przegięte. Spoiler 3 dni temu księżyc na niebie był o 23° w tamtą stronę, było ciemniej. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 ten aktor to jakby kiedyś robili coś z wolfensteina serialowo filmowo to Blazko jak złoto Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 16 minut temu, Shankor napisał: Poczytałem te wasze spusty nad Reacher'em, wczoraj odpaliłem żeby zobaczyć i... pękły 2 odcinki i gdyby nie to że muszę spać to bym oglądał dalej. Dobrze zrealizowany, przyzwoicie zagrany, sceny akcji dobrze nakręcone, mniam. Tylko niech ktoś mi powie, czy on w książkach też był taki mądry i przenikliwy? Bo chwilami to jest trochę przegięte. Ukryj zawartość 3 dni temu księżyc na niebie był o 23° w tamtą stronę, było ciemniej. Człowiek orkiestra w ksiazkach. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Tak zachwalacie tego Reachera, że trzeba będzie spróbować. Swoją drogą - potwierdzili drugi sezon. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Ja włączyłem, po 15 minutach widziałem, że trzeba oglądać dalej Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Tak w książkach to ogólnie to człowiek superheros. W walcie wrecz został trafiony ciosem może kilka razy na wszystkie książki. Taki jest za(pipi)isty. Fakt potem np. chodził pół książki z wstrzasnietym mózgiem i oszolomiony ale jednak. W którymś momencie przestał nosić zegarek bo ma w głowie dokładny. Prawie co do sekundy.W książkach ma jakieś tam wady. Głównie ze jest raczej brzydki/odpychający (celowo), nie biega sprintem i raczej kiepsko prowadzi. No ogólne połączenie incredible hulka z szerlokiem.W serialu troszkę go muszą uczłowieczyć bo to medium nie pozwala na takich herosów Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 21 minut temu, qraq_pk napisał: W książkach ma jakieś tam wady. Głównie ze jest raczej brzydki/odpychający (celowo), a i tak zalicza najlepsze babki w co drugiej ksiazce Obok Myrona Bolitara to moja ulubiona postac z takich ksiazek akcji. Nie jest to nic ambitnego, ale leja sie po mordach i jest zawsze jakis twist. Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 To też sprawdzę, bo szukam czegoś nowego. Ciekawe kiedy wróci GOTY Bosch Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 8 minutes ago, Mustang said: To też sprawdzę, bo szukam czegoś nowego. Ciekawe kiedy wróci GOTY Bosch nie wroci bo 7 byl ostatni, bedzie tylko jakis spin off ale on nie bedzie tam glownym bohaterem 1 Cytuj
LiŚciu 1 327 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Ten Reacher to cały sezon jest w amazon? Czy co tydzień wjeżdża ? 1 Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 1 hour ago, Il Brutto said: nie wroci bo 7 byl ostatni, bedzie tylko jakis spin off ale on nie bedzie tam glownym bohaterem Nie będzie już zapewne tytułowym bohaterem, pozostanie przynajmniej jednym z kilku głównych bohaterów, ale kto będzie grał pierwsze skrzypce, to się zobaczy. W praktyce ten spin off może mieć bardzo podobny charakter jak wcześniejsze części, bo contentu z książek jest podobno mnóstwo. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Reacher bardzo spoko i fajnie, że będzie kolejny sezon. 1 godzinę temu, Mustang napisał: bo contentu z książek jest podobno mnóstwo. Książki kończą się jak serial czy jest dalszy wątek? Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Fajnie wiedziec o Reacherze, teraz tylko nie wiem czy obejrzec serial czy przeczytac ksiazki Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Godzinę temu, Square napisał: Reacher bardzo spoko i fajnie, że będzie kolejny sezon. Książki kończą się jak serial czy jest dalszy wątek? Leci dalej i ma inne przygody w kazdej ksiazce. Spoiler z 1 odcinka Spoiler Wiele lat pozniej typ napisał prequel pierwszej książki, jak Reacher odszedł z wojska i jak go brat scianął do tego miasta Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Obecnie mam seriali 'pod korek', ale po Waszych wyznaniach jutro obejrzę pilot Reachera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi