Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

49 zł to jest promocyjna cena. Amazon wszedł oficjalnie do Polski i dał taką cenę. Wcześniej było 8 euro.

W USA może być drożej, bo chyba w prime wchodzą też darmowe przesyłki Amazona. U nas z tego pewnie mało kto korzysta, ale tam pewnie robi robotę.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Sven Froost napisał:

Da sie jakos jeszcze przycebulic Amazona? Chetnie bym obejrzał trzeci zeson Boysow

To już tam u was jest? Bo z tego co wiem, to ma być w czerwcu :wujaszek:

Edytowane przez Luqat
Opublikowano

Po pierwszym odcinku Reachera jestem zajebiście zadowolony, aktor wreszcie dobrany jak trzeba, sceny akcji dobrze zrealizowane. Takie ekranizacje to moga robić.

Chyba czas odswiezyc ksiazki.

Opublikowano

Poczytałem te wasze spusty nad Reacher'em, wczoraj odpaliłem żeby zobaczyć i... pękły 2 odcinki i gdyby nie to że muszę spać to bym oglądał dalej. Dobrze zrealizowany, przyzwoicie zagrany, sceny akcji dobrze nakręcone, mniam. Tylko niech ktoś mi powie, czy on w książkach też był taki mądry i przenikliwy? Bo chwilami to jest trochę przegięte.

Spoiler

3 dni temu księżyc na niebie był o 23° w tamtą stronę, było ciemniej.

:pawel:

Opublikowano
16 minut temu, Shankor napisał:

Poczytałem te wasze spusty nad Reacher'em, wczoraj odpaliłem żeby zobaczyć i... pękły 2 odcinki i gdyby nie to że muszę spać to bym oglądał dalej. Dobrze zrealizowany, przyzwoicie zagrany, sceny akcji dobrze nakręcone, mniam. Tylko niech ktoś mi powie, czy on w książkach też był taki mądry i przenikliwy? Bo chwilami to jest trochę przegięte.

Ukryj zawartość

3 dni temu księżyc na niebie był o 23° w tamtą stronę, było ciemniej.

:pawel:

Człowiek orkiestra w ksiazkach.

Opublikowano

Tak w książkach to ogólnie to człowiek superheros.
W walcie wrecz został trafiony ciosem może kilka razy na wszystkie książki. Taki jest za(pipi)isty. Fakt potem np. chodził pół książki z wstrzasnietym mózgiem i oszolomiony ale jednak.

W którymś momencie przestał nosić zegarek bo ma w głowie dokładny. Prawie co do sekundy.
W książkach ma jakieś tam wady. Głównie ze jest raczej brzydki/odpychający (celowo), nie biega sprintem i raczej kiepsko prowadzi.

No ogólne połączenie incredible hulka z szerlokiem.
W serialu troszkę go muszą uczłowieczyć bo to medium nie pozwala na takich herosów

Opublikowano
21 minut temu, qraq_pk napisał:

W książkach ma jakieś tam wady. Głównie ze jest raczej brzydki/odpychający (celowo),

a i tak zalicza najlepsze babki w co drugiej ksiazce :pawel:

Obok Myrona Bolitara to moja ulubiona postac z takich ksiazek akcji. Nie jest to nic ambitnego, ale leja sie po mordach i jest zawsze jakis twist.

Opublikowano
8 minutes ago, Mustang said:

To też sprawdzę, bo szukam czegoś nowego.

Ciekawe kiedy wróci GOTY Bosch :philosoraptor:

nie wroci bo 7 byl ostatni, bedzie tylko jakis spin off ale on nie bedzie tam glownym bohaterem

• Plusik 1
Opublikowano
1 hour ago, Il Brutto said:

nie wroci bo 7 byl ostatni, bedzie tylko jakis spin off ale on nie bedzie tam glownym bohaterem

Nie będzie już zapewne tytułowym bohaterem, pozostanie przynajmniej jednym z kilku głównych bohaterów, ale kto będzie grał pierwsze skrzypce, to się zobaczy. W praktyce ten spin off może mieć bardzo podobny charakter jak wcześniejsze części, bo contentu z książek jest podobno mnóstwo.

Opublikowano

Reacher bardzo spoko i fajnie, że będzie kolejny sezon.

1 godzinę temu, Mustang napisał:

bo contentu z książek jest podobno mnóstwo.

Książki kończą się jak serial czy jest dalszy wątek?

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Reacher bardzo spoko i fajnie, że będzie kolejny sezon.

Książki kończą się jak serial czy jest dalszy wątek?

Leci dalej i ma inne przygody w kazdej ksiazce.

Spoiler z 1 odcinka

Spoiler

Wiele lat pozniej typ napisał prequel pierwszej książki, jak Reacher odszedł z wojska i jak go brat scianął do tego miasta