Opublikowano 3 września 20231 r Wziąłem trial, żeby skonczyc walking dead. Tylko mi się to wydaje dziwne, że kazdy sezon pokazuje jako osobną produkcje?
Opublikowano 3 września 20231 r Fear of TWD to z tego co rozumiem jakaś inna seria niz TWD? Jeśli tak to oryginał skończyłem gdzieś na Neganie, a co dopiero jeszcze brać się za spin-off :O
Opublikowano 3 września 20231 r 5 minut temu, _Red_ napisał: Fear of TWD to z tego co rozumiem jakaś inna seria niz TWD? Jeśli tak to oryginał skończyłem gdzieś na Neganie, a co dopiero jeszcze brać się za spin-off :O Jest kilka spin offów. Fear się zaczyna na samym początku epidemii a potem dogania główny serial z tego co czytałem. To są produkcje które oglądam w pracy, nie wymagają wiele skupienia, na jednym monitorze pracuje, na drugim sobie leci taki walking dead czy na wspólnej.
Opublikowano 3 września 20231 r 27 minut temu, Shen napisał: Tylko mi się to wydaje dziwne, że kazdy sezon pokazuje jako osobną produkcje? No zawsze sezony pokazuje osobno. Jak wejdziesz w jeden to potem z listy sobie wybierasz sezony i tak.
Opublikowano 4 września 20231 r Jeźdźcy sprawiedliwości - jakie to było dobre Mads i cała ferajna super dobrani, świetnie rozpisani. Jest śmieszno, jest życiowo, jest akcja, jest klimacik. Bardzo dobre kino 8/10
Opublikowano 4 września 20231 r W połowie września wejdzie cała kolekcja John Wick łącznie z czwórką. No nic, pozostaje czekać i w końcu obejrzeć, bo nigdy nie miałem okazji.
Opublikowano 4 września 20231 r 11 godzin temu, Rudiok napisał: Jeźdźcy sprawiedliwości - jakie to było dobre Mads i cała ferajna super dobrani, świetnie rozpisani. Jest śmieszno, jest życiowo, jest akcja, jest klimacik. Bardzo dobre kino 8/10 Fajnie że piszesz. Długo czekałem, aż pojawi się w streamingu. Będzie odpalane wieczorkiem
Opublikowano 4 września 20231 r 14 godzin temu, Rudiok napisał: Jeźdźcy sprawiedliwości - jakie to było dobre Mads i cała ferajna super dobrani Dobre oj dobre to jest, ale bądźmy poważni, Mads zawsze dostarcza
Opublikowano 9 września 20231 r Chciałem obejrzeć Jersey Shore ale na polskim primie oczywiście nie ma
Opublikowano 9 września 20231 r Obejrzałem pierwszy sezon Terror, jedna z lepszych rzeczy na Amazonie jaką widziałem. Drugi sezon to zupełnie inna historia, podchodzić do tego? Bo słyszałem że średniak.
Opublikowano 9 września 20231 r Pierwszy na pewno na podstwie książki Dana Simmonsa. Drugi nie mam pojęcia. Też się będę zabierał za oglądanie.
Opublikowano 9 września 20231 r Ksiązka Simmonsa to zamknięta opowieść, nie ma szans by wyrzeźbić coś jeszcze w tej materii. Ktoś sobie nakręcił jakis horrorowy serialik i podpiął pod markę "Terror". Nawet jeśli ten drugo sezon to coś dobrego - nie oglądałem- to sama zagrywka z tytułem mega słaba.
Opublikowano 11 września 20231 r Koło czasu fajne czy gówno jak władca pierscieni? bo mnie ciagle atakuja reklamami.
Opublikowano 11 września 20231 r Oglądałem pierwszy sezon tylko i z braku laku można obejrzeć, ale na nic lepszego się nie nastawiaj. Władcy nie oglądałem więc nie mam bezpośredniego porównania.
Opublikowano 11 września 20231 r Godzinę temu, Shen napisał: Koło czasu fajne czy gówno jak władca pierscieni? bo mnie ciagle atakuja reklamami. Niezłe prowo. A serial nudny i bez iskry. Do kotleta może być, ale na większe emocje się nie nastawiaj.
Opublikowano 11 września 20231 r 37 minut temu, Rozi napisał: Rings of Power niby nie było gównem? Fakt, na tyle mocno wyparłem to gówno z pamięci, że dla mnie istnieje tylko oryginalny LotR.
Opublikowano 16 września 20231 r Wszystkie części Johna Wicka są już dostępne. Tylko jak znaleźć wolne prawie 3h na obejrzenie czwórki?
Opublikowano 22 września 20231 r 2 minuty temu, PiotrekP napisał: Pierwszy odcinek Continental już jest- 87 minut. Daj znac jak sie podobalo, czytałem recke rano, ze gowno.
Opublikowano 22 września 20231 r 1 minutę temu, Shen napisał: Daj znac jak sie podobalo, czytałem recke rano, ze gowno. Recki to gówno. Lepiej samemu obejrzeć odcinek lub dwa i samemu ocenić bo często te pseudo-recenzje są tak z dupy że człowiek się zastanawia czy to nie jest przypadkiem tekst dla odklejonych szurów