Opublikowano 23 października 20231 r Oglądam właśnie 7 sezon Boscha (super serial!) I widzę że aktualnie leci Bosch:Legacy drugi sezon. Trzyma to poziom oryginału?
Opublikowano 23 października 20231 r Pierwszy na pewno tak. Drugi dopiero przede mną, może zaczekam na całość.
Opublikowano 24 października 20231 r 7 godzin temu, bartiz napisał: Trzyma to poziom oryginału? To jest kontynuacja, nic się tutaj nie zmieniło, dalej jest zajebiście.
Opublikowano 27 października 20231 r Dzisiejszy odcinek GenV lepszy sporo no i wraca pewna postać z Boys, a nawet dwie. Szkoda, że dopiero przed finałem coś się ruszyło. No i pewnie bez znajomości tego serialu, będzie kilka niewiadomych w kolejnym sezonie chłopaków. Chyba, że znowu dadzą retrospekcje albo będą traktować V jako integralną część serii.
Opublikowano 27 października 20231 r No było lepiej. Za tydzień już finał? Dwa kolejne odcinki Boscha wjechały no i bardzo fajny ten sezon.
Opublikowano 27 października 20231 r 2 godziny temu, Square napisał: No było lepiej. Za tydzień już finał? Yep
Opublikowano 28 października 20231 r Bosch to dalej arcydzieło. Wczoraj obejrzałem 5 odcinków podrząd, a dawno tak nie miałem.
Opublikowano 28 października 20231 r Też zacząłem Boscha, bo jak polecacie, a odcinków sporo, to chwilę zejdzie.
Opublikowano 30 października 20231 r The Shield , ależ jest to złoto łykam odcinki jak pelikan, z każdym sezonem atmosfera jest coraz gęstsza.
Opublikowano 3 listopada 20231 r Ostatni odcinek Gen V Spoiler jest troche jatki, trochę słabego CGI, i dwa krótkie wystepy Homelandera I Butchera. Cały serial rzecz jasna gorszy od The Boys, czuć nie ten budżet i aktorstwo. Podobnie jak przy Continentalu, całość spokojnie by się zmieściła w 150min filmie ze sceną po napisach. Niestety, to tylko psrawia, ze jeszcze bardziej czekam na 4 sezon Chłopaków, bo niedosyt jak cholera. Gdyby nie kilka fajnych scen, całość idealnie podsumowałby ostatnie słowa wiadomo kogo w serialu.
Opublikowano 3 listopada 20231 r No słabo coś wyszło. Czwarty sezon The Boys wiadomo kiedy ma być? Drugi sezon Niezwyciężonego się zaczął, na razie tylko jeden epizod jest dostępny.
Opublikowano 3 listopada 20231 r @Square najpierw Reacher, potem The Boys. Miał być w 4 kwartale, ale podobno przesunęli na Q1 2024. Skończyłem 1 sezon Boscha- Jak wszystkie sezony trzymają taki poziom to szacun dla twórców. Edytowane 3 listopada 20231 r przez PiotrekP
Opublikowano 3 listopada 20231 r Wszystkie sezony Boscha zajebiste. Ja zaraz wciągam dwa najnowsze odcinki Legacy.
Opublikowano 3 listopada 20231 r Potwierdzam, jak zacząłem oglądać tak jebnalem od razu 7 sezonow i teraz oglądam Legacy. Kozaczek.
Opublikowano 3 listopada 20231 r Poziom trzymany, poziom zachowany Wątek Mo też fajnie i tak naturalnie pociągnięty. @Square zauważyłeś, że gra tam aktorka z The Flash serialu?