Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Oglądam właśnie 7 sezon Boscha (super serial!) I widzę że aktualnie leci Bosch:Legacy drugi sezon. Trzyma to poziom oryginału?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Pierwszy na pewno tak.

Drugi dopiero przede mną, może zaczekam na całość.

Opublikowano
7 godzin temu, bartiz napisał:

Trzyma to poziom oryginału?

To jest kontynuacja, nic się tutaj nie zmieniło, dalej jest zajebiście.

Opublikowano

Dzisiejszy odcinek GenV lepszy sporo no i wraca pewna postać z Boys, a nawet dwie. Szkoda, że dopiero przed finałem coś się ruszyło. No i pewnie bez znajomości tego serialu, będzie kilka niewiadomych w kolejnym sezonie chłopaków. Chyba, że znowu dadzą retrospekcje albo będą traktować V jako integralną część serii.

Opublikowano

No było lepiej. Za tydzień już finał?

Dwa kolejne odcinki Boscha wjechały no i bardzo fajny ten sezon.

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

No było lepiej. Za tydzień już finał?

Yep

Opublikowano

Bosch to dalej arcydzieło. Wczoraj obejrzałem 5 odcinków podrząd, a dawno tak nie miałem. 

Opublikowano

The Shield , ależ jest to złoto łykam odcinki jak pelikan, z każdym sezonem atmosfera jest coraz gęstsza.

Opublikowano

Ostatni odcinek Gen V

Spoiler

jest troche jatki, trochę słabego CGI, i dwa krótkie wystepy Homelandera I Butchera.

Cały serial rzecz jasna gorszy od The Boys, czuć nie ten budżet i aktorstwo. Podobnie jak przy Continentalu, całość spokojnie by się zmieściła w 150min filmie ze sceną po napisach. Niestety, to tylko psrawia, ze jeszcze bardziej czekam na 4 sezon Chłopaków, bo niedosyt jak cholera. Gdyby nie kilka fajnych scen, całość idealnie podsumowałby ostatnie słowa wiadomo kogo w serialu. 

Opublikowano

No słabo coś wyszło. Czwarty sezon The Boys wiadomo kiedy ma być?

Drugi sezon Niezwyciężonego się zaczął, na razie tylko jeden epizod jest dostępny.

Opublikowano

@Square najpierw Reacher, potem The Boys. Miał być w 4 kwartale, ale podobno przesunęli na Q1 2024.

Skończyłem 1 sezon Boscha- :banderas: Jak wszystkie sezony trzymają taki poziom to szacun dla twórców. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Wszystkie sezony Boscha zajebiste. Ja zaraz wciągam dwa najnowsze odcinki Legacy.

Opublikowano

Potwierdzam, jak zacząłem oglądać tak jebnalem od razu 7 sezonow i teraz oglądam Legacy. Kozaczek.

Opublikowano

Dwa najnowsze epy też dostarczyły. Za tydzień finał.

Opublikowano

Poziom trzymany, poziom zachowany :lapka:

Wątek Mo też fajnie i tak naturalnie pociągnięty.

@Square zauważyłeś, że gra tam aktorka z The Flash serialu?

Opublikowano

No i super, zastąpi Boscha w oglądaniu.