Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Piąty ep. Invincible nie wleciał w piątek?

Opublikowano

Dopiero w nowym roku wróci, było info jakiś czas przed premierą sezonu, jak i po premierze ep 4.

Opublikowano

PrimeVideo ma dość ciekawą ofertę: ... subskrypcja w sukbskrypcji? Próbował ktoś z was takiego rozwiązania? No ok, niby mamy do czynienia z FilmBox, który z super-duper hitów w swej ofercie nie słynie, ale ma za to sporo klasycznych dzieł na liście, m.in. "Noc Żywych Trupów" wybitnego Romero! Subskrypcja na 2 tygodnie po to, aby zrezygnować po tym okresie? Stosowaliście takie ,,cuś"? :) :Coolface: Ostateczni kusi i kusi ten FilmBox w PrimeVideo. Tak samo jest z innymi klasycznymi kanałami/stacjami tv przy tej platformie, bo Prime, faktycznie ma tego trochę w swej ofercie, co jest intrygujące i bardzo zaskakuje. 

Screenshot_2023-12-07-18-01-06-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.6a92da0dace8da0d7a8b04bd573cbffc.jpg

Opublikowano

mam plan poczekać na całość, ale pewnie się nie uda :reggie:

Opublikowano

Ja zacznę dzisiaj, nie ma sensu czekać.

Opublikowano
1 godzinę temu, PiotrekP napisał:

Kto dziś robi niemal 3 godzinny seans Reachera? 

Ja, fabułe i tak znam, więc mnie niczym raczej nie zaskoczą.

Opublikowano

Będą 3 odcinki i reszta co tydzień czy jak?

Na ppe pisali że któraś z ksiązek gdyby była zekranizowana to by było jak Far Cry. @Shen o czym to było?

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Będą 3 odcinki i reszta co tydzień czy jak?

Na ppe pisali że któraś z ksiązek gdyby była zekranizowana to by było jak Far Cry. @Shen o czym to było?

Nie wiem, po pierwsze ppe pisze bzdury, a po drugie nigdy nie grałem w żadne far cry, wiec nie wiem o czym są te gry.

Opublikowano

Jestem właśnie po pierwszym odcinku Reachera i gdyby nie to, że życie, to leciałbym z kolejnymi, bo nie powiem jest klimacik.

Co do sceny z bankomatem, to 

Spoiler

czemu biednej kobiecie rozwalił pół auta przy okazji pomocy? :pawel:

Poza tym fajny smaczek z pytaniem 

Spoiler

kim jest Sarah Connor, na które pan Terminator mówi, że nie wie 

Spoiler

:reggie:

No i w scenie 

Spoiler

retrospekcji przy ognisku prawie podskoczyłem. Nieźle wzięli z zaskoczenia.

Opublikowano
W dniu 8.12.2023 o 04:17, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał:

PrimeVideo ma dość ciekawą ofertę: ... subskrypcja w sukbskrypcji? Próbował ktoś z was takiego rozwiązania? No ok, niby mamy do czynienia z FilmBox, który z super-duper hitów w swej ofercie nie słynie, ale ma za to sporo klasycznych dzieł na liście, m.in. "Noc Żywych Trupów" wybitnego Romero! Subskrypcja na 2 tygodnie po to, aby zrezygnować po tym okresie? Stosowaliście takie ,,cuś"? :) :Coolface: Ostateczni kusi i kusi ten FilmBox w PrimeVideo. Tak samo jest z innymi klasycznymi kanałami/stacjami tv przy tej platformie, bo Prime, faktycznie ma tego trochę w swej ofercie, co jest intrygujące i bardzo zaskakuje. 

Screenshot_2023-12-07-18-01-06-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.6a92da0dace8da0d7a8b04bd573cbffc.jpg

Noc żywych trupów jest w domenie publicznej, więc zajebiście się reklamować czymś co każdy może wydać. :pawel:

Opublikowano
18 minut temu, Luqat napisał:

Poza tym fajny smaczek z pytaniem

Taa, zaśmiałem się.

Opublikowano

Oczywiście włączam dziś :D

Opublikowano

No i w 2 odcinku jest przeciek odnośnie 3 sezonu.

Spoiler

wspomnienie o Jamesie Barrze, który ma mieć dług u Reachera

Opublikowano
4 godziny temu, PiotrekP napisał:

No i w 2 odcinku jest przeciek odnośnie 3 sezonu.

Ukryj zawartość

wspomnienie o Jamesie Barrze, który ma mieć dług u Reachera

Książki czytałeś czy audiobook?

Jestem po 3 ep, mega!   lepszy sezon od pierwszego, który sobie odświeżyłem właśnie

Opublikowano

Mi właśnie pierwszy bardziej robił, ale zobaczymy jak będzie dalej.

Opublikowano

No właśnie, siadłem wczoraj i poza może dwiema scenami walki, reszta to nudne gadki z ziomalami z wojska i jeżdżenie po Nowym Yorku, gdzie gliniarz w magiczny sposób jest w stanie wszystkich śledzić autem. Na razie nie poczułem tu Reachera, a raczej łapałem się na scrollowaniu fejsa w trakcie :( Jedynka i sceny w więzieniu to była topka, tu na razie nudno.

Opublikowano

Też od razu 3ep siadły i porównując do 1 sezonu to tam było lepiej na takim etapie. Zobaczymy jak się dalej rozwinie ale póki co "Nie jest dobrze. Co prawda nie jest też źle. Można powiedzieć,że jest średnio".

Opublikowano

Ciekawy film wrzucili 'Saltburn' (ta sama reżyserka co zrobiła 'Promising Young Woman' ). 
Główny motyw troszkę wyświechtany i przeorany przez różne filmy/książki ale bardzo fajnie zrealizowane. Przyjemnie się to oglądało.
Ciekawostka: film jest zrealizowany w 'starym' formacie obrazu 4:3.

Edytowane przez karmaster
format

Opublikowano

Co tu się w tym drugim sezonie Reachera odpierdziela? :whyyy:

Spoiler

Cały odcinek nuda, nic się nie dzieje, na koniec bójka z jakimiś bikerami, która jest trochę komiczna. I tyle?

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Fajnie się ogląda, ale jak pisałem wcześniej, pierwszy sezon robił o wiele bardziej.