Colin 1 974 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): To jest problem aplikacji Prime na niektórych telewizorach. U mnie na Philipsie też często nie ma napisów, męczyłem się oglądając Białą Odwagę całą po góralsku xd Rozwiązaniem u mnie jest oglądanie przez apke na Xboxie. na kilkuletnim samsungu chodzi idealnie. appka na nowym tv boxie od playa już nie tak dobrze i mam tylko angielski. nawet napisów nie ma. dziwne to Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Kojarzę też Hobbita, tylko nie pamiętam czy akurat na prime- "Polski dźwięk" na lapku i w telefonie był lektorem, a w tv był to dubbing. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Na popkulturowe świętości! Main Gott! To nie fake; nie chciałoby mi się robić tak dokładnych i płynnych grafik w jakiś Adobe. xD. Tak, ,,to coś" istnieje, i to coś ma tak właśnie wklejony na PrimeVideo polski tytuł. Nie inaczej! Płakać czy się śmiać, a może zgrzytać zębami?! XD Nie wytrzymaaaam, jak nie dostanę tego filmu w inny sposób niż obejrzenie go na PrimeVideo, to nie ma zmiłuj: muszę go wypożyczyć. Guilty Pleasure! 1 Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Obejrzałem pierwszy odcinek Honey Bunny i zapowiada się lepiej niż dwa poprzednie seriale. Jak zawsze jest całość i znowu 6 odcinków. Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada W kraju, gdzie połowa populacji pracuje w biedrze lub innej żabce materiału na scenariusz pewnie nie zabraknie. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Czyżby polski Office na jakiego zasługujemy? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Zabieram się powoli za trzeci sezon Vox Machiny. Ale póki co odświeżam dwa pierwsze żeby być na bieżąco. Jak to mnie nie nakręci na powrót do Baldurka to już nie wiem co lol Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada @Homelander może być ciężko, bo trochę słabuje na tle dwóch poprzednich, ale wciąż dobry. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Też mam w planach od początku oglądać. Teraz lecę od nowa z Niezwyciężonym przed S3. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Honey Bunny- to czego oczekiwałem po trailerze dostałem w ostatnich 20 minutach serialu. Ale ogólnie nie wyszło to źle, skoro obejrzałem w 2 wieczory. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada CROSS dziś wyszedł słyszeliście? ponoć zajebisty, sprawdzał już ktoś? jest hype? tylko 8 odcinków Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Ja właśnie zaczynam oglądać. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 54 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Ja właśnie zaczynam oglądać. i jak? Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano niedziela o 00:05 Opublikowano niedziela o 00:05 Obejrzałem dzisiaj całe Like a Dragon i niestety jest kiepsko, żeby nie powiedzieć bardzo kiepsko... Chciałem sam obejrzeć, żeby wyrobić sobie opinie, ale wyszło jak w tym memie, gdzie nie miałem złudzeń, a i tak się zawiodłem. Co najbardziej zepsuli? Zdecydowanie casting i całkowicie inna fabuła, gdzie oglądamy serial bardziej w uniwersum Yakuzy, który nie ma nic wspólnego z grami. Początkowo nie wiedziałem, że są takie zmiany i miałem niezłe wtf co tu się odpierdala. No, ale wrócimy do castingu... Jest okropny. Jak można było wybrać takie chuchro do grania Kiryu, tragedia. W grze gość zbudowany jak czołg, a tutaj jakiś patyczak. Nishiki jeszcze był znośny, a Yumi chyba wypada najlepiej ze wszystkich. Za to Aiko okropne babsko, nie wiem czy kazali jej tak grać czy aktorka taka słaba, ale nie dało się na to patrzeć (wiecznie mieliła gębą, jakby miała tam gumę wielkości piłki). Można by jeszcze coś wspomnieć o Majimie, ale gość pojawia się dosłownie parę razy na bardzo krótką chwilę. Obok castingu i fabuły, trzeba koniecznie wspomnieć o scenach walki. Powiedzieć "chujowe" to jakby nic nie mówić. Nakręcone tak, jakby chłopaki z liceum wzięli kamerę i stwierdzili, że robimy karate kida. Praktycznie wszystkie ruchy aktorów/kaskaderów/żuli spod sklepu, robione tak wolno, że wyglądało to częściej jak parodia. Pamiętacie jak stary DeNiro w Irlandczyku kopał typa na ulicy, a raczej próbował? Tutaj jest jeszcze gorzej. O uderzeniach kilka metrów od gościa nawet nie wspominam. Chyba ktoś tam uznał, że choreograf jest zbędny i sami to ogarną po taniości. Żeby nie było, że tylko jeżdżę, to na plus muszę uznać niektóre zdjęcia i wykonanie otoczenia. Fajnie było popatrzeć na te brudne alejki i uliczki. No, ale to tylko tyle. Chociaż projekt Milenium Tower uważam za okropny, przypomina bardziej twierdzę jakiegoś złego bohatera, a nie centrum biznesowe. Nawet wieże potrafili spierdolić... Nie ma co więcej pisać, wyszła straszna chujoza. Tak bardzo chcieli zrobić poważny serial na bazie gry, że wyszła karykatura. Jeszcze mogę zrozumieć, że wśród aktorów pewnie ciężko znaleźć zbliżonych odpowiedników, szczególnie Kiryu, ale robienie całkiem innej historii wyszło całkowicie bokiem. Wystarczyło zrobić serial na bazie Y0, dodać jakieś smeichowe głupoty, bez który Yakuza by nie istniała i gwarantuje, że odzew byłby znacznie lepszy. No, ale ktoś chciał wynaleźć koło na nowo. Oby tylko nie wpadli na pomysł robienia sezonu 2. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano wczoraj o 05:27 Opublikowano wczoraj o 05:27 A ja skończyłem oglądać Vox Machinę sezon 3. Ogląda się to jak dobrą sesję RPG: jest główny bad guy, są artefakty do zebrania niezbędne do pokonania. Członkowie drużyny mają do zrobienia swoje questy osobiste, są romanse, jest tajemniczy pomocnik i plot twist. Są fajne dialogi pomiędzy postaciami - no wszystko to co powinna zawierać dobra gra RPG. Mocno polecam wszystkie 3 sezony. Wszystkie trzymają poziom, wszystkie są co najmniej dobre. A jak ktoś lubi RPGi i klimaty fantasy to już w ogóle obowiązkowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi