Colin 1 974 Opublikowano 4 listopada Udostępnij Opublikowano 4 listopada Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): To jest problem aplikacji Prime na niektórych telewizorach. U mnie na Philipsie też często nie ma napisów, męczyłem się oglądając Białą Odwagę całą po góralsku xd Rozwiązaniem u mnie jest oglądanie przez apke na Xboxie. na kilkuletnim samsungu chodzi idealnie. appka na nowym tv boxie od playa już nie tak dobrze i mam tylko angielski. nawet napisów nie ma. dziwne to Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 5 listopada Udostępnij Opublikowano 5 listopada Kojarzę też Hobbita, tylko nie pamiętam czy akurat na prime- "Polski dźwięk" na lapku i w telefonie był lektorem, a w tv był to dubbing. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 5 listopada Udostępnij Opublikowano 5 listopada Na popkulturowe świętości! Main Gott! To nie fake; nie chciałoby mi się robić tak dokładnych i płynnych grafik w jakiś Adobe. xD. Tak, ,,to coś" istnieje, i to coś ma tak właśnie wklejony na PrimeVideo polski tytuł. Nie inaczej! Płakać czy się śmiać, a może zgrzytać zębami?! XD Nie wytrzymaaaam, jak nie dostanę tego filmu w inny sposób niż obejrzenie go na PrimeVideo, to nie ma zmiłuj: muszę go wypożyczyć. Guilty Pleasure! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano czwartek o 12:57 Udostępnij Opublikowano czwartek o 12:57 Obejrzałem pierwszy odcinek Honey Bunny i zapowiada się lepiej niż dwa poprzednie seriale. Jak zawsze jest całość i znowu 6 odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano czwartek o 16:52 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:52 Od twórcy 1670. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano czwartek o 16:54 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:54 W kraju, gdzie połowa populacji pracuje w biedrze lub innej żabce materiału na scenariusz pewnie nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano czwartek o 17:15 Udostępnij Opublikowano czwartek o 17:15 Czyżby polski Office na jakiego zasługujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano czwartek o 22:49 Udostępnij Opublikowano czwartek o 22:49 Zabieram się powoli za trzeci sezon Vox Machiny. Ale póki co odświeżam dwa pierwsze żeby być na bieżąco. Jak to mnie nie nakręci na powrót do Baldurka to już nie wiem co lol Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano piątek o 09:59 Udostępnij Opublikowano piątek o 09:59 @Homelander może być ciężko, bo trochę słabuje na tle dwóch poprzednich, ale wciąż dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano piątek o 16:11 Udostępnij Opublikowano piątek o 16:11 Też mam w planach od początku oglądać. Teraz lecę od nowa z Niezwyciężonym przed S3. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano sobota o 07:14 Udostępnij Opublikowano sobota o 07:14 Honey Bunny- to czego oczekiwałem po trailerze dostałem w ostatnich 20 minutach serialu. Ale ogólnie nie wyszło to źle, skoro obejrzałem w 2 wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi