Square 8 567 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Ja na razie pierwszy ep widziałem. A Adamczyk niech robi karierę tam, w Hawkeye wypadł zajebiscie, ciekawe czy i tu będzie miał więcej scen. Cytuj
_Red_ 12 014 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Amazona wziąłem na darmowy trial w zasadzie dla Reachera - polubiłem książki, bohatera no i na plakatach amazonowych wyglądał tak, jak sobie bydlaka wyobrażałem (a nie jak jego kurduplowata wersja z filmów pełnometrażowych lel). Trial się skończył, 49zł na rok wzięte to pora korzystać dalej. Odpaliłem wczoraj The Boys - fajny koncept niejako pastiszu z superbohaterów, którzy są celebrytami z mroczną stroną (no i pierdzielnięcie już w pierwszym odcinku). Na razie wkrętka jest - czy to jest serial z gatunku "fajny początek, potem leci w dół" jak Walking Dead, czy trzyma poziom? Szkoda mi inwestować czas na dłużej, jesli będzie kicha. No i potwierdzam, że po długiej wymęczającej grze, taki bezmózgi serialik na kanapie to zajebista sprawa, gdy nie trzeba klikać joypadem xD Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Mi The Boys bardzo siadły. Pierwszy sezon to sztos, drugi już trochę mniej, bo nieco ograniczyli brutalność i było za dużo gadania, przez co im się za to dostało, ale i tak warto zobaczyć. Liczę, że w sezonie 3 wrócą na tory.BTW.Ten Outer Range to taki Sci fi Western? 1 Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 11 hours ago, _Red_ said: Amazona wziąłem na darmowy trial w zasadzie dla Reachera - polubiłem książki, bohatera no i na plakatach amazonowych wyglądał tak, jak sobie bydlaka wyobrażałem (a nie jak jego kurduplowata wersja z filmów pełnometrażowych lel). Trial się skończył, 49zł na rok wzięte to pora korzystać dalej. Odpaliłem wczoraj The Boys - fajny koncept niejako pastiszu z superbohaterów, którzy są celebrytami z mroczną stroną (no i pierdzielnięcie już w pierwszym odcinku). Na razie wkrętka jest - czy to jest serial z gatunku "fajny początek, potem leci w dół" jak Walking Dead, czy trzyma poziom? Szkoda mi inwestować czas na dłużej, jesli będzie kicha. No i potwierdzam, że po długiej wymęczającej grze, taki bezmózgi serialik na kanapie to zajebista sprawa, gdy nie trzeba klikać joypadem xD Jeśli nie jesteś pewien w co inwestować czas na Amazonie, to zainwestuj w Boscha. 1 1 1 Cytuj
knotek 211 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Na Prime Video to koniecznie Grand Tour, świetnie się ogląda tych szajbusów i wciąż mnie bawią. Tylko te specjalne odcinki czasem przynudzają. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 3 godziny temu, Mustang napisał: Jeśli nie jesteś pewien w co inwestować czas na Amazonie, to zainwestuj w Boscha. Gdzieś tam jest cała wyliczanka, co trzeba obejrzeć na Amazonie. M in. The Man From High Castle, Marvelous Ms Maisel i inne. Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 James May w Japonii zajebiście polecam. 1 Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Również, mega się uśmiałem. Bim! Cytuj
_Red_ 12 014 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 17 godzin temu, Patricko napisał: Mi The Boys bardzo siadły. Pierwszy sezon to sztos, drugi już trochę mniej, bo nieco ograniczyli brutalność i było za dużo gadania, przez co im się za to dostało, ale i tak warto zobaczyć. Liczę, że w sezonie 3 wrócą na tory. Bez kitu. Podchodziłem do serialu bez jakiejkolwiek wiedzy o co chodzi (myślałem, że to będzie komedyjka parodiująca te wszystkie marvele). A tu dupa przyssana do fotela przez cały pierwszy sezon, nie przewijałem ani na moment. Pan kapitan hameryka świetnie gra skurwiela psychola w pelerynce, ciareczki za sam uśmieszek i spojrzenie. W kimę i jutro sezon 2, a chyba na lato trzeci będzie, ideolo. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Reachera zacząłem wczoraj oglądać i kurwa jak to pięknie wchodzi, miałem obejrzeć dwa odcinki max przed snem a skończyło sie na pięciu i prawie że zaspaniu na wizytę u lekarza. 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Ja wczoraj 4 odcinki drugiego sezonu the Boys i nie ma dramatu. Spodziewalem się, że będzie gorzej bo forumek narzeka mocno ale wchodzi tak czy tak. Na pewno spokojnie dooglądam resztę i czekam na 3 sezon. Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Ktoś ma info, gdzie wyląduje Battlestar Galactica po usunięciu z Prime? Szukałem po necie, ale nie mogłem znaleźć. Czy znów trzeba założyć czarną czapeczkę z białą czaszką? Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Pewnie na Sky Showtime czy jak to ten paramount + ma się u ns nazywać Cytuj
Dud.ek 2 048 Opublikowano 5 maja 2022 Opublikowano 5 maja 2022 Love, sex and pandemic od Papryka Vegi, właśnie odpalam Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 5 maja 2022 Opublikowano 5 maja 2022 Nie szkoda Ci szarych komórek? Cytuj
Dud.ek 2 048 Opublikowano 5 maja 2022 Opublikowano 5 maja 2022 Ja jebe co to było. Brak słów aby to opisać, ostatnia scena rozjebała nas tak, że nie mieliśmy siły aby w jakikolwiek sposób podsumować co zobaczyliśmy. Polecam Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Szkoda, że tylko cztery odcinki. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 8 hours ago, Square said: Szkoda, że tylko cztery odcinki. To cały sezon? Kurczę to lipa. A będzie coś więcej? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Obejrzałem te 4 dostępne epy no i jest zajebiście tak jak wcześniej. Ma być 10 odcinków w pierwszym sezonie, kolejne dwa będą wychodzić co tydzień w piątek, więc pod koniec maja będzie wszystko dostępne. 1 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Ja na razie po pierwszym odcinku i jest git. Akurat skończyłem rewatch klasycznego Boscha, więc idealnie trafiłem. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 10 maja 2022 Opublikowano 10 maja 2022 No po pierwszym odcinku to super się zapowiada Bosch Legacy. Dobrze że te 4 to nie całość. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 10 maja 2022 Opublikowano 10 maja 2022 Bosch legacy złoto. Więcej tego samego czyli czystego miodu. Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 13 maja 2022 Opublikowano 13 maja 2022 Ktoś wie dlaczego nie ma dziś kolejnych odcinków Boscha? Miało być co tydzień i podane, że premiera 13go, a tu pusto Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 13 maja 2022 Opublikowano 13 maja 2022 Może dopiero będzie w nocy jeżeli ma być np wieczorem w stanach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi