Skocz do zawartości

Prime Video

Wojtq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amazona wziąłem na darmowy trial w zasadzie dla Reachera - polubiłem książki, bohatera no i na plakatach amazonowych wyglądał tak, jak sobie bydlaka wyobrażałem :)  (a nie jak jego kurduplowata wersja z filmów pełnometrażowych lel). Trial się skończył, 49zł na rok wzięte to pora korzystać dalej. Odpaliłem wczoraj The Boys - fajny koncept niejako pastiszu z superbohaterów, którzy są celebrytami z mroczną stroną (no i pierdzielnięcie już w pierwszym odcinku). Na razie wkrętka jest - czy to jest serial z gatunku "fajny początek, potem leci w dół" jak Walking Dead, czy trzyma poziom? Szkoda mi inwestować czas na dłużej, jesli będzie kicha.

No i potwierdzam, że po długiej wymęczającej grze, taki bezmózgi serialik na kanapie to zajebista sprawa, gdy nie trzeba klikać joypadem xD

Opublikowano

Mi The Boys bardzo siadły. Pierwszy sezon to sztos, drugi już trochę mniej, bo nieco ograniczyli brutalność i było za dużo gadania, przez co im się za to dostało, ale i tak warto zobaczyć. Liczę, że w sezonie 3 wrócą na tory.

BTW.
Ten Outer Range to taki Sci fi Western?

• Plusik 1
Opublikowano
11 hours ago, _Red_ said:

Amazona wziąłem na darmowy trial w zasadzie dla Reachera - polubiłem książki, bohatera no i na plakatach amazonowych wyglądał tak, jak sobie bydlaka wyobrażałem :)  (a nie jak jego kurduplowata wersja z filmów pełnometrażowych lel). Trial się skończył, 49zł na rok wzięte to pora korzystać dalej. Odpaliłem wczoraj The Boys - fajny koncept niejako pastiszu z superbohaterów, którzy są celebrytami z mroczną stroną (no i pierdzielnięcie już w pierwszym odcinku). Na razie wkrętka jest - czy to jest serial z gatunku "fajny początek, potem leci w dół" jak Walking Dead, czy trzyma poziom? Szkoda mi inwestować czas na dłużej, jesli będzie kicha.

No i potwierdzam, że po długiej wymęczającej grze, taki bezmózgi serialik na kanapie to zajebista sprawa, gdy nie trzeba klikać joypadem xD

Jeśli nie jesteś pewien w co inwestować czas na Amazonie, to zainwestuj w Boscha.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
3 godziny temu, Mustang napisał:

Jeśli nie jesteś pewien w co inwestować czas na Amazonie, to zainwestuj w Boscha.

Gdzieś tam jest cała wyliczanka, co trzeba obejrzeć na Amazonie.

M in. The Man From High Castle, Marvelous Ms Maisel i inne.

Opublikowano
17 godzin temu, Patricko napisał:

Mi The Boys bardzo siadły. Pierwszy sezon to sztos, drugi już trochę mniej, bo nieco ograniczyli brutalność i było za dużo gadania, przez co im się za to dostało, ale i tak warto zobaczyć. Liczę, że w sezonie 3 wrócą na tory.

Bez kitu. Podchodziłem do serialu bez jakiejkolwiek wiedzy o co chodzi (myślałem, że to będzie komedyjka parodiująca te wszystkie marvele). A tu dupa przyssana do fotela przez cały pierwszy sezon, nie przewijałem ani na moment.
Pan kapitan hameryka świetnie gra skurwiela psychola w pelerynce, ciareczki za sam uśmieszek i spojrzenie. 
W kimę i jutro sezon 2, a chyba na lato trzeci będzie, ideolo.

Opublikowano

Ja wczoraj 4 odcinki drugiego sezonu the Boys i nie ma dramatu. Spodziewalem się, że będzie gorzej bo forumek narzeka mocno ale wchodzi tak czy tak. Na pewno spokojnie dooglądam resztę i czekam na 3 sezon.

Opublikowano

Obejrzałem te 4 dostępne epy no i jest zajebiście tak jak wcześniej. Ma być 10 odcinków w pierwszym sezonie, kolejne dwa będą wychodzić co tydzień w piątek, więc pod koniec maja będzie wszystko dostępne.

• Plusik 1
  • Dzięki 1