Skocz do zawartości

The Best of Czwarta Generacja, półfinały.

Która lepsza? 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Metal Slug vs. Chrono Trigger

2. 2. Super Mario World vs. Aladdin

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 24.12.2021 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

Chyba Pankracy xD. Leki dziś nie wjechały?

Jedyne, czego można tu nie rozumieć, to jak można być tak odklejonym, ale w sumie w innych tematach pokazujesz regularnie, że jest coś z tobą nie tak, więc nie wchodzę w dalszą "dyskusję".

"Nie wchodzę w dyskusję ale odpiszę".

W jakich tematach? Masz na myśli to, że wklejam statystyki skuteczności szczepionek w temacie Coronavirusa, które regularnie minusujesz bo wierzysz, że wszczepiają nam cyjanek?

No to ja nie wiem kto tu jest odklejony.

Nie odpisuj. Obiecałeś.

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Moze chodzilo mu o posta z tego tamatu xD

W dniu 24.10.2021 o 17:25, GearsUp napisał:

Hej ludziska z Klubu Dobrego Komiksu.

Niejaki @Kmiot was wyzwał od lamusów bo wasz pupilek Batman dostaje ostre cięgi w tym głosowaniu. Zamierzacie się na to tak bezczynnie przyglądać czy zagłosujecie?

@ornit @Jeez_PS @Hubert249 @PiotrekP @YETI @Rudiok @MaLeKrSkr @Lipa @Rezoo7 @Cedric @Hendrix @Farmer @Masorz @GSPdibbler @Dud.ek @Kalel @Gregorius @Manor @tukan @Sylvan Wielki @Wojtq @blantman @szejdj @sznyta. @Najtmer @Boomcio

@kanabis @Szymek @Dalhi @marcinwks @Ryo-San @Nemesis @_Red_ @giger_andrus@czarek250885@Jakim @Solderowy123 @badzejo @ping

Czytałem, że się udzielacie w tematach Batmana od Rocksteady. Warto zagłosować na tego NESowego Batmana bo to też dobra gierka była!

Let's see how this goes :pawel: