Opublikowano 20 grudnia 20213 l 9 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Chyba Pankracy xD. Leki dziś nie wjechały? Jedyne, czego można tu nie rozumieć, to jak można być tak odklejonym, ale w sumie w innych tematach pokazujesz regularnie, że jest coś z tobą nie tak, więc nie wchodzę w dalszą "dyskusję". "Nie wchodzę w dyskusję ale odpiszę". W jakich tematach? Masz na myśli to, że wklejam statystyki skuteczności szczepionek w temacie Coronavirusa, które regularnie minusujesz bo wierzysz, że wszczepiają nam cyjanek? No to ja nie wiem kto tu jest odklejony. Nie odpisuj. Obiecałeś.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Moze chodzilo mu o posta z tego tamatu xD W dniu 24.10.2021 o 17:25, GearsUp napisał: Hej ludziska z Klubu Dobrego Komiksu. Niejaki @Kmiot was wyzwał od lamusów bo wasz pupilek Batman dostaje ostre cięgi w tym głosowaniu. Zamierzacie się na to tak bezczynnie przyglądać czy zagłosujecie? @ornit @Jeez_PS @Hubert249 @PiotrekP @YETI @Rudiok @MaLeKrSkr @Lipa @Rezoo7 @Cedric @Hendrix @Farmer @Masorz @GSPdibbler @Dud.ek @Kalel @Gregorius @Manor @tukan @Sylvan Wielki @Wojtq @blantman @szejdj @sznyta. @Najtmer @Boomcio @kanabis @Szymek @Dalhi @marcinwks @Ryo-San @Nemesis @_Red_ @giger_andrus@czarek250885@Jakim @Solderowy123 @badzejo @ping Czytałem, że się udzielacie w tematach Batmana od Rocksteady. Warto zagłosować na tego NESowego Batmana bo to też dobra gierka była! Let's see how this goes