Skocz do zawartości

The Best of Piąta Generacja, runda 4.

Która lepsza? 75 użytkowników zagłosowało

1. 1. ISS Pro Evolution 2 vs. Tony Hawk’s Pro Skater 2

• ISS Pro Evolution 2
    • Tony Hawk’s Pro Skater 2
  2. 2. Resident Evil 3: Nemesis vs. Colin McRae Rally 2.0

• Resident Evil 3: Nemesis
    • Colin McRae Rally 2.0
  3. 3. Dino Crisis vs. Resident Evil

4. 4. Medievil vs. Resident Evil 2

5. 5. Alien Resurrection vs. Gex: Enter the Gecko

• Alien Resurrection
    • Gex: Enter the Gecko
  6. 6. Syphon Filter 2 vs. Fear Effect

7. 7. Castlevania: Symphony of the Night vs. Legacy of Kain: Soul Reaver

• Castlevania: Symphony of the Night
    • Legacy of Kain: Soul Reaver
  8. 8. Tomb Raider vs. The Legend of Zelda: Ocarina of Time

• Tomb Raider
    • The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  9. 9. Conker’s Bad Fur Day vs. Metal Gear Solid

• Conker’s Bad Fur Day
    • Metal Gear Solid
  10. 10. Final Fantasy 8 vs. Crash Team Racing

• Final Fantasy 8
    • Crash Team Racing
  11. 11. Die Hard Arcade vs. Silent Hill

12. 12. Final Fantasy 7 vs. Need For Speed: Porsche Unleashed

• Final Fantasy 7
    • Need For Speed: Porsche Unleashed
  13. 13. Tenchu : Stealth Assassins vs. Final Fantasy 9

• Tenchu : Stealth Assassins
    • Final Fantasy 9
  14. 14. Tekken 3 vs. Quake 2

15. 15. Gran Turismo 2 vs. Tomb Raider 2

16. 16. Banjo Kazooie vs. Parasite Eve

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 31.12.2021 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Lecimy, lecimy.

Skrócona drabinka:

5gen4r.thumb.jpg.ad1ad46cd9c7effbce0355ebcf1cab94.jpg

A tutaj pełna drabinka.

• Miał być limit 128 zawodników na generację. Ale ta cieszyła się na tyle dużym zainteresowaniem, że z łatwością moglibyśmy podwoić tę ilość. Więc to zrobiliśmy, na moje nieszczęście. Startuje 256 zawodników. To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale szybko objawił się problem urodzaju w przypadku niektórych z nich. Więc zrobiliśmy kilka wyjątków, tym bardziej, że przecież lista nam się rozrosła dwukrotnie. Cykle Resident Evil, Final Fantasy oraz Tomb Raider doczekały się aż trzech slotów, bo nie chcieliśmy jednostkowo decydować, która z nich jest najlepsza. Zostawimy to w rękach użytkowników.
  • W tej rundzie głosujemy standardowo do piątku (czyli Sylwestra 31.12.2021) do godz. 23:59. Ankieta zamyka się minutę przed Nowym Rokiem.
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Linki do gameplayów wciąż aktywnych zawodników:

Edytowane przez Kmiot

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 735
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MGS to wygrywa prawie ze wszystkim, jezus przecież w 1999 roku to była REWOLUCJA na rynku gier. Pamiętacie jak pies mógł obsikać nasz karton i potem wilki w lesie dawały nam spokój?

• Niestety. Tego się obawiałem, są już konsekwencje. Dostałem info od mojej wtyki w Capcomie.  

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Cytując pana Snake'a: "Wolf dogs. Half-wolf, half-husky". A czy to ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością, to już nie wiem xD.   CTR i MGS to ciekawe starcie, bo to mocarne tytuły z całkow

Opublikowano

W pierwszej parze autentycznie nie wiem na co głosować. Pierw miał być głos na ISS, ale ostatecznie kliknąłem THPS. A teraz znowu zmieniłem na piłeczkę, masakra.

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem z Tomb Raiderem, którego samo demo ograłem z kilkadziesiąt razy, a Ocaryną, która choć dziś już trochę archaiczna, kiedyś dostarczyła mi masę wrażeń. Ostatecznie głos poszedł na Ocarynę, bo wiem, że Nintendo64 ma ciężej w tej zabawie.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
18 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ja miałem ten sam problem z Tomb Raiderem, którego samo demo ograłem z kilkadziesiąt razy, a Ocaryną, która choć dziś już trochę archaiczna, kiedyś dostarczyła mi masę wrażeń. Ostatecznie głos poszedł na Ocarynę, bo wiem, że Nintendo64 ma ciężej w tej zabawie.

Nie ma nic bardziej archaicznego niż sterowanie w Tomb Raiderze 

Opublikowano

Na tego quake'a to chyba jakas ukryta opcja blacharska głosuje :sapek:

Za to ctr widac ze sami koneserzy. Każdy kto się tam wyłamie w tym głosowaniu to pewnie raz w dooope brał. 

Opublikowano

40 osób głosowało na jednego z najgorszych ff, a teraz zupełna olewka i przegrywa z pamperkami w samochodach. Zmieniam głos, żeby pomóc.

Opublikowano

Dobrze, że wreszcie to gówno obesrane FF8 odpadnie. Szkoda mi FF9, najlepsza część serii, ale nie ma szans na tym forum

Opublikowano

Zdecydowanie najlepsza czesc ff z psx, ale nie ma edgy bishonenów z wielkimi mieczami to pass.

Opublikowano

FF8 to jest życie.

Ogromna prośba: EBAĆ RESIDENT EVIL 2. Wesołych Świąt.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Ale nue trolujcie z tym conkerem bo piosenka o guwnie nie ma startu do shadow moses.

Szanujmy się. 

Opublikowano

Nie mogę uwierzyć że potężny bugs przegrał z jakimś yebanym niedźwiedziem o jeden głos :szopenhauer:

Opublikowano

na szczęście teraz odpadnie z jakimś średniakiem, więc wszystko wróci do normy

Opublikowano

Soul Reaver to czarny koń całej stawki, wiedziałem że daleko zajdzie. To przełączanie między światami :banderas:

Opublikowano

Para nr 7 kole moje serce, ale Soul Reaver to również świetna gra. Residenty jak lecą ostro 3 części xd Ocarina xd (99 metakrytyk chyja daje). Mi się wydaje, że jednak tak potężnych gier jak MGS i FF7 ta generacja nie miała, więc to murowani kandydaci z dwuświatową, zgniłą wisienką w postaci SH jako zaszczytne nr 3. PSX - co to była za bestia kultowych gier :obama:

Opublikowano

Za tydzień będzie mega starcie MGS vs CTR.

Opublikowano

I pewnie MGS wygra, co jak co ale Crash ze Snake'iem nie ma szans.

Opublikowano

MGS to wygrywa prawie ze wszystkim, jezus przecież w 1999 roku to była REWOLUCJA na rynku gier.

Pamiętacie jak pies mógł obsikać nasz karton i potem wilki w lesie dawały nam spokój? :obama:

Opublikowano
4 hours ago, Masorz said:

MGS to wygrywa prawie ze wszystkim, jezus przecież w 1999 roku to była REWOLUCJA na rynku gier.

Pamiętacie jak pies mógł obsikać nasz karton i potem wilki w lesie dawały nam spokój? :obama:

Gdzie w MGS1 jest pies?

Opublikowano

Pies typu wilk.

Opublikowano
5 godzin temu, Faka napisał:

I pewnie MGS wygra, co jak co ale Crash ze Snake'iem nie ma szans.

Gierka na raz vs  CTR przy ktorym spędziło sie wiele super chwil grajac ze znajomymi? no wybor jest prosty.