Opublikowano 21 stycznia 20223 l W dniu 18.01.2022 o 10:00, Konsolite napisał: E+ będzie cały czas jako specjalny dodatek dla patronów i prenumeratorów, jak go nie ma to musisz atakować jednostki odpowiedzialne za dystrybucję. What? To dlaczego w prenumeracie nie mam dodatku? PE z dodatkiem dostaję tylko w ramach Patronite.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l 1 godzinę temu, kr4wi3c napisał: What? To dlaczego w prenumeracie nie mam dodatku? PE z dodatkiem dostaję tylko w ramach Patronite. Wybacz skrót myślowy, E+ dla prenumeratorów powinien być w formie pdf. Wersja drukowana dla patronów.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l @Roger Numer 294 też opóźniony? Edytowane 25 stycznia 20223 l przez PiotrekP
Opublikowano 25 stycznia 20223 l To mogą zawsze wykorzystać ten, którego kiedyś mu nie puścili do druku
Opublikowano 26 stycznia 20223 l 12 godzin temu, PiotrekP napisał: @Roger Numer 294 też opóźniony? Jak masz prenumeratę to na bank będzie opóźniona
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 41 minut temu, rodi84 napisał: Wychodzi dziś nowy numer?? @Roger mógłbyś się odnieść do pytania.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Pierwszy raz zamówiłem prenumeratę i numer opóźniony ;D Ale z tego co widzę to kolejny raz w ostatnim czasie. Może znowu problemy z papierem? Edytowane 27 stycznia 20223 l przez Grzes58
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ciezko sie drukuje na kartonach od papierowej amigi, pewnie przebija.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Autor Godzinę temu, rodi84 napisał: Wychodzi dziś nowy numer?? Hej, niestety premiera opóźniona o tydzień. Ale wczoraj już ruszył druk, więc nie będzie więcej opóźnień. Prenumeraty mają wyjść w poniedziałek, numer w kioskach w czwartek.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 6 minut temu, Roger napisał: Prenumeraty mają wyjść w poniedziałek Czyli w środę.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Roger, mam nadzieje ze liczba prenumerat PE nie spadła z tytułu covid19. Ten kraj potrzebuje PE.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Autor 10 minut temu, michal napisał: Roger, mam nadzieje ze liczba prenumerat PE nie spadła z tytułu covid19. Ten kraj potrzebuje PE. W czasie lockdownów to sprzedaż tradycyjna zjechała, bo punkty były zamknięte i PE w wielu miejscowościach nie można było dostać. Liczba prenumerat akurat w tym okresie się zwiększyła.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Pchajcie info, że jeszcze tylko kilka dni zostało na zamówienie premki po starych cenach, bo są śmiesznie niskie, więc pewnie sporo ludzi się skusi, a w tym długaśnym mailu/poście na FB mogło to umknąć.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ja kumpla przekonałem do prenumeraty, bo mu CDA padło i nie ma co czytać.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Nie przesadzaj, przynajmniej w połowie czytania nie dostanie spięcia synaps od czytania zwrotów typu "grałom, przeszłom, testowałom".
Opublikowano 27 stycznia 20223 l To byla jedna recka. Publicystyka, szata graficzna, recki to dwie ligi wyżej w CDA