Skocz do zawartości

The Best of Piąta Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tony Hawk’s Pro Skater 2 vs. Resident Evil 3: Nemesis

• Tony Hawk’s Pro Skater 2
    • Resident Evil 3: Nemesis
  2. 2. Resident Evil vs. Resident Evil 2

3. 3. Alien Resurrection vs. Syphon Filter 2

• Alien Resurrection
    • Syphon Filter 2
  4. 4. Legacy of Kain: Soul Reaver vs. Tomb Raider

• Legacy of Kain: Soul Reaver
    • Tomb Raider
  5. 5. Metal Gear Solid vs. Crash Team Racing

• Metal Gear Solid
    • Crash Team Racing
  6. 6. Silent Hill vs. Final Fantasy 7

7. 7. Tenchu : Stealth Assassins vs. Tekken 3

• Tenchu : Stealth Assassins
    • Tekken 3
  8. 8. Gran Turismo 2 vs. Parasite Eve

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 07.01.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Witam w nowym roku i zapraszam do podziwiania, jak serca Residentowców krwawią. W ogóle robi się ciekawie, ale niczego innego po 1/8 finału się nie spodziewałem.

Skrócona drabinka:

5gen5r.thumb.jpg.f6df354b7c93f81bc715507fb34906ca.jpg

Tutaj pełna drabina.

• Miał być limit 128 zawodników na generację. Ale ta cieszyła się na tyle dużym zainteresowaniem, że z łatwością moglibyśmy podwoić tę ilość. Więc to zrobiliśmy, na moje nieszczęście. Startuje 256 zawodników. To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale szybko objawił się problem urodzaju w przypadku niektórych z nich. Więc zrobiliśmy kilka wyjątków, tym bardziej, że przecież lista nam się rozrosła dwukrotnie. Cykle Resident Evil, Final Fantasy oraz Tomb Raider doczekały się aż trzech slotów, bo nie chcieliśmy jednostkowo decydować, która z nich jest najlepsza. Zostawimy to w rękach użytkowników.
  • W tej rundzie głosujemy standardowo do piątku (7.01.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Tradycyjne gameplaye do wciąż żywych zawodników poniżej:

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czy Alien miał spadochron, tazer, podkładanie bomb pod most, multi na split screenie, polski dubbing i wiele więcej? Nie sądzę.    

• Nie kumam czemu RE przegrywa z RE2. Przecież dwójka to to podkręcenie jedynki i połowe krótsze. Jeszcze bym zrozumiał gdyby to była jakiś odstęp 5-6 letni ale po 2 latach wyszła taka sama dwójka jak j

• Dwóch nade mną chyba jeszcze nie wyspało się po sylwestrze.

Opublikowano

Thps2... chyba najtrudniejszy wybór póki co.... ale jednak RE3, którego przechodziłem po japońsku :turned:

Opublikowano

Ożesz, tem wybór pomiędzy RE i RE2:obama: No ale wybrałem jednak ten zdecydowanie lepszy tytuł.

Opublikowano
10 minut temu, Emet napisał:

Thps2... chyba najtrudniejszy wybór póki co.... ale jednak RE3, którego przechodziłem po japońsku :turned:

Tak samo miałem z RE3, Live Selection przy pierwszym przejściu to była losówka, zawsze chciałem uciekać przed Nemesisem ale nie zawsze się udawało...

Po raz pierwszy musiałem mocniej się zastanowić przy wyborze.

Opublikowano

Drewniany Silent hill przebija FF7? Czy wy sie dobrze czujecie?

Opublikowano

Głosy na RE2 to największy troll w historii sieci internetowej. Ok, nabrałem się, ale bądźmy poważni - Pan Kamiya zabił serię tą strzelanką na policji.

Opublikowano

Dwóch nade mną chyba jeszcze nie wyspało się po sylwestrze.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Ożesz, tem wybór pomiędzy RE i RE2:obama: No ale wybrałem jednak ten zdecydowanie lepszy tytuł.

Też oddałem głos na pierwszą część RE i na Tomb Raidera.

Opublikowano

No to lecimy, w każdej parze oddałem głos bez problemów. Z tego też miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich głosujących na CTR.

Opublikowano

Kurde, potrzebny bedzie albo silent albo resi zeby wyjebac kojime :/

Opublikowano

Gigachad z pięknym i równym uzębieniem przegrywa z jakimiś brudasami na desce z kółkami :yao: Nie wyczymie zaraz

Opublikowano

Ku.rwa placze o jakies finale czy residenty a fajna dopa przegrywa z jezdzeniem w koleczko. No ale wiadomo, gracze, autka przed tzytzkami.

Opublikowano

No ten wynik Parasite Eve to jest jakieś kurwa nieporozumienie. I to z czym? Z Gran Turismo 2, trzymajcie mnie bo nie wytrzymię

Opublikowano

JPRDL - brum brumy wygrywają z najlepszym w historii gamingu połączeniem RPG z actioadventure. Widzę że forum MPK stoi.

Opublikowano

Zagrajmerzy to chore jednostki jednak :pechowiec::lapka:

Opublikowano

No nic, przynajmniej już wiadomo, na które 27 jednostek nie marnować plusów :ragus:

Opublikowano

Ja uwielbiam gatunek action-adventure no ale w to akurat nie grałem

Opublikowano
5 godzin temu, Emet napisał:

RE3, którego przechodziłem po japońsku :turned:

Też grałem najpierw w Biohazard 3 Last Escape.  Napisy były japońskie, ale dialogi na szczęście po angielsku. Piraci na stadionie mieli to zanim  w ogóle w polskich gazetkach pojawiły się recenzje i opisy.

Opublikowano

Aż mi się gorąco zrobiło. Największy dylemat przy mgła vs fantazja, ale padło na FF7, bo prawdziwy szczyt cichej serii jeszcze przed nami. Wtedy będę głosował na dwójkę aż do bólu. 

Opublikowano

1. Mgs

2.Ctr

3. Silent Hill

Niech przychodzi pani Sylwia z nagrodami i mozna zamykac. Bo tylko sie denerwuje z rana. A ja sie nie moge denerwowac

Opublikowano

Nie kumam czemu RE przegrywa z RE2. Przecież dwójka to to podkręcenie jedynki i połowe krótsze. Jeszcze bym zrozumiał gdyby to była jakiś odstęp 5-6 letni ale po 2 latach wyszła taka sama dwójka jak jedynka a to jedynka przetarła szlaki tej serii.