Skocz do zawartości

The Best of Piąta Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tony Hawk’s Pro Skater 2 vs. Resident Evil 3: Nemesis

• Tony Hawk’s Pro Skater 2
    • Resident Evil 3: Nemesis
  2. 2. Resident Evil vs. Resident Evil 2

3. 3. Alien Resurrection vs. Syphon Filter 2

• Alien Resurrection
    • Syphon Filter 2
  4. 4. Legacy of Kain: Soul Reaver vs. Tomb Raider

• Legacy of Kain: Soul Reaver
    • Tomb Raider
  5. 5. Metal Gear Solid vs. Crash Team Racing

• Metal Gear Solid
    • Crash Team Racing
  6. 6. Silent Hill vs. Final Fantasy 7

7. 7. Tenchu : Stealth Assassins vs. Tekken 3

• Tenchu : Stealth Assassins
    • Tekken 3
  8. 8. Gran Turismo 2 vs. Parasite Eve

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 07.01.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Re2 nawet w 2022roku jest super. Re1? Jak do dziadka co nic nie słyszy i coś tam mówi o wojnie. No tak, tak dziadku, jill sandwitch hehe 

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czy Alien miał spadochron, tazer, podkładanie bomb pod most, multi na split screenie, polski dubbing i wiele więcej? Nie sądzę.    

• Nie kumam czemu RE przegrywa z RE2. Przecież dwójka to to podkręcenie jedynki i połowe krótsze. Jeszcze bym zrozumiał gdyby to była jakiś odstęp 5-6 letni ale po 2 latach wyszła taka sama dwójka jak j

• Dwóch nade mną chyba jeszcze nie wyspało się po sylwestrze.

Opublikowano
1 godzinę temu, łom napisał:

O jak się uruchomili znawcy RPGów : ) Szkoda że tak późno i już po odpadnięciu FF Tactics (w walce z Need For Speedem...), Vagrant Story i Xenogears.

Nie pamiętam, z czym odpadły FF Tactics i Vagrant Story, ale nie wyobrażam sobie zagłosować na coś innego - obydwie to absolutny top gier żyćka :wub:

Godzinę temu, Emet napisał:

Jeśli kogiś nie kręcą samochody i samochodówki to nie zrozumie... ale znowu jak np z Tekkenem - nie lubisz bijatyk to mówisz, że Tekken 3 to crap i jak może wygrać z... czymkolwiek?

Tekken 3 to była esencja konsolowości i moja pierwsza gra pod choinkę ever - znalazłem ją w szafce ojca już gdzieś w połowie listopada i wyprosiłem, żeby mi dali już teraz i że absolutnie nie będę się mazał, jak w grudniu pod choinką będzie pusto - udało się :fsg:

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Nie pamiętam, z czym odpadły FF Tactics i Vagrant Story, ale nie wyobrażam sobie zagłosować na coś innego - obydwie to absolutny top gier żyćka :wub:

ffton.thumb.jpg.803000ae26ef7e3bba70246ab02f6208.jpg

:/

Opublikowano

Gówniane NFS pursuity ja pierdolę gracze XDDD. Drivera jestem w stanie zrozumieć, ogólnie te dwie gry vagrant z driverem to godni sobie przeciwnicy byli. 

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

ffton.thumb.jpg.803000ae26ef7e3bba70246ab02f6208.jpg

:/

To jest jakaś ankieta robiona na facebooku? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak mogli głosować konsolomaniacy z najbardziej fachowego forumka o grach na świecie :notsure:

Opublikowano
3 minuty temu, Wredny napisał:

To jest jakaś ankieta robiona na facebooku? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak mogli głosować konsolomaniacy z najbardziej fachowego forumka o grach na świecie :notsure:

No niestety, prawda jest okrutna.

Opublikowano

Co ciekawe powtarzalność osób, które przepchnęły dalej te dwie pozycje jest interesującym zjawiskiem.

232323232.thumb.jpg.609d12624f0f30dbf16154ab09f2316d.jpg

2424242424.thumb.jpg.41d318a85d55797b5af940a9ae0b2407.jpg

Opublikowano

Ja bym znalazł ich adresy i nasrał im na samochód na twoim miejscu  :)

Opublikowano

Haha, jaki płacz fanów japońskich dziwolągów. :kaz: 

Opublikowano

RE1 prawdziwy SURVIVAL horror.

RE2 pif paf trrratatata boom, dej wincyj maszynuwy.

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ja bym znalazł ich adresy i nasrał im na samochód na twoim miejscu  :)

Nie zrozumiałeś przekazu. Chodziło mi o samo zjawisko, że nazwy użytkowników się powtarzają a nie o to, że głos był oddany według mnie nieprawidłowo :)

Opublikowano

Szkoda ze odpadnie taki CTR a dalej znajdzie się Syphon Filter 2, fajna gierka ale jest tu o wiele więcej wybitnych gier :) niestety drabinka jest bezlitosna

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, GearsUp napisał:

Co ciekawe powtarzalność osób, które przepchnęły dalej te dwie pozycje jest interesującym zjawiskiem.

Generalnie wystarczy żeby ktoś wolał gatunek samochodówek od jrpg/action rpg, więc taka zbieżność nie jest specjalnie dziwna. Ot, woleli pojeździć niż siedzieć w tabelkach, co jest zrozumiałe, skoro miało się wtedy po naście lat. Osobiście po lekkim wahaniu wybrałem Drivera, bo pamiętam długie godziny spędzone na nawet bezcelowym jeżdżeniu po Miami i podjarkę działającymi kierunkowskazami (kto nie próbował jeździć zgodnie z zasadami ruchu drogowego, stawać na światłach i sygnalizować migaczem kierunek skrętu, ten pała). Natomiast para FFT vs NFS była mi w większości obojętna, ale w FFT przynajmniej próbowałem grać, choć zabrakło mi cierpliwości.

Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

Generalnie wystarczy żeby ktoś wolał gatunek samochodówek od jrpg/action rpg, więc taka zbieżność nie jest specjalnie dziwna. Ot, woleli pojeździć niż siedzieć w tabelkach, co jest zrozumiałe, skoro miało się wtedy po naście lat. Osobiście po lekkim wahaniu wybrałem Drivera, bo pamiętam długie godziny spędzone na nawet bezcelowym jeżdżeniu po Miami i podjarkę działającymi kierunkowskazami (kto nie próbował jeździć zgodnie z zasadami ruchu drogowego, stawać na światłach i sygnalizować migaczem kierunek skrętu, ten pała). Natomiast para FFT vs NFS była mi w większości obojętna, ale w FFT przynajmniej próbowałem grać, choć zabrakło mi cierpliwości.

Nom. Czyli innymi słowy prosta rozgrywka vs ruszenie głową :usmiech:

Opublikowano

Girywgórę jaki krzyżowiec ścigający niewiernych za nie takie głosy w ankiecie na niszowym polskim forum dyskusyjnym o tematyce zagrajmerskiej xd Uważajcie tam na siebie chłopaki na ulicy, bo nie znacie dnia ani godziny gdy ktoś postanowi poskakać po waszym grzybku za te świętokradztwo

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał:

Nom. Czyli innymi słowy prosta rozgrywka vs ruszenie głową :usmiech:

no i nie ma w tym nic złego

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

no i nie ma w tym nic złego

Czemu ktoś miałby sądzić, że ma :usmiech:

Opublikowano

Nie lubię RPGów, więc jeśli mój głos na jakiś poleciał, to tylko dlatego, że w konkurenta nie grałem, a o RPGu choć słyszałem, że był sztos, jak choćby FF7. W większości przypadków wiem na co głosuję, wiem co było dla mnie lepsze, gdy z dwóch propozycji znam jedną to też sprawa jest oczywista, gdy lubię dwie propozycje to pojawia się problem, ale kilka razy musiałem też improwizować. Zatem proszę o wybaczenie.

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

Akurat Driver to był sztosik, ale rozumiem, że niektórzy tego nie rozumieją, ci co nigdy nie wyjechali z garażu. Do NFS mam akurat sentyment, bo na jakiejś taniej plastikowej mojej pierwszej kierownicy się w to zagrywałem xD.

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

Nie zrozumiałeś przekazu. Chodziło mi o samo zjawisko, że nazwy użytkowników się powtarzają a nie o to, że głos był oddany według mnie nieprawidłowo :)

Wielkie umysły myślą podobnie.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

I tak się wyjaśnia tych mango zje... mango entuzjastów  :)

Opublikowano

Chyba nawet 20. Umiem czytać i pisać ale nie jestem też fizykiem kwantowym. Vagrant na dzień dobry wrzuca mnie do jakiejś ciemnej, nudnej komnaty i każe walczyć ze smokiem przy pomocy jakichś wielokątów. W dodatku główny bohater wygląda jakby chodził w jakimś gorsecie czy staniku. Sorki, nie moje tematy.

Co do FFT to nawet kiedyś chciałem spróbować bo wydawało się ok (miałem wcześniej kontakt z Vandal Hearts), ale jakoś się nie złożyło. W Need For Speeda grałem, choć nie jest to moja ulubiona odsłona z Szaraka.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Parasite Eve daleko zaszło, ja osobiscie wolałem dwojke.

Opublikowano
  • Autor

Teraz w sumie patrzę i... FF7 xdddd

Ale przynajmniej system materii podobno był fajny.

xdddd