friedrich 70 Opublikowano 15 stycznia 2022 Opublikowano 15 stycznia 2022 Czy istnieje znaczące ryzyko kupna pudełkowego pirata (gry) na 3DS? Są dostępne na portalach gry określane jako „nowe, bez folii”. Czy można przyjąć iż są to oryginały? Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 15 stycznia 2022 Opublikowano 15 stycznia 2022 Zdarzyło mi się kupić gry nowe na ps4, bez paska PlayStation, a czy są piraty na ps4? Niet (nie na płycie). Nowe gry bez folii to tzw repacki, gdzie pudełka uległy uszkodzeniu przy transporcie i są podmienianie. Albo kody z dlc to zabierane i osobno sprzedawane. Na GBA czy NDS było pełno piratów, ale na 3DSie raczej się z tym nie spotkałem. 1 Cytuj
Rudiok 3 379 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 W dniu 15.01.2022 o 17:55, friedrich napisał: Czy istnieje znaczące ryzyko kupna pudełkowego pirata (gry) na 3DS? Są dostępne na portalach gry określane jako „nowe, bez folii”. Czy można przyjąć iż są to oryginały? Gry z pierwszego DS tak, zdarzały się piraty. Ale z 3DS się jeszcze nie spotkałem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi