Skocz do zawartości

The Best of Piąta Generacja, półfinały.

Która lepsza? 90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tony Hawk’s Pro Skater 2 vs. Legacy of Kain: Soul Reaver

• Tony Hawk’s Pro Skater 2
    • Legacy of Kain: Soul Reaver
  2. 2. Metal Gear Solid vs. Tekken 3

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 21.01.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

To już to. Walka o podium, choć wszyscy wiemy, że przy tej formule zabawy podium jest absolutnie niemiarodajne. Tylko zwycięzca taki jest. Więc do dzieła i wybierzmy go. To znaczy za tydzień wybierzemy, ale już teraz możemy decydować, kto trafi do finału.

Skrócona drabinka:

5gen7r.thumb.jpg.780acc4844133697320b419068cdb4d9.jpg

TUTAJ pełna drabinka.

• Miał być limit 128 zawodników na generację. Ale ta cieszyła się na tyle dużym zainteresowaniem, że z łatwością moglibyśmy podwoić tę ilość. Więc to zrobiliśmy, na moje nieszczęście. Startowało 256 zawodników. To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale szybko objawił się problem urodzaju w przypadku niektórych z nich. Więc zrobiliśmy kilka wyjątków, tym bardziej, że przecież lista nam się rozrosła dwukrotnie. Cykle Resident Evil, Final Fantasy oraz Tomb Raider doczekały się aż trzech slotów, bo nie chcieliśmy jednostkowo decydować, która z nich jest najlepsza. Zostawimy to w rękach użytkowników.
  • W tej rundzie głosujemy standardowo do piątku (21.01.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Gameplaye do wciąż żywych zawodników:

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pro evo 2? Toni zgniótł i nawet nie zauważył robaka

• Okie from Muskogee
    Okie from Muskogee

Przecież na wagarach grało się z kumplami albo w THPS2 albo w trzecie hirosy; zależy u którego kumpla była akurat wolna chata. No więc nie wiem skąd zdziwko. 

• Więcej ludzi gra w singla niż jest na tyle odważnym, żeby zmierzyć się z żywym przeciwnikiem ze strachu przed porażką.

Opublikowano

W życiu bym nie pomyślał, że tony chałka my tylu fanów i gra zajdzie aż tak wysoko

Opublikowano

przecież Tony Hawk to obok PESa i Burnouta najlepsza marka PS2....

PS. wiem, to generacja PSXa, but still 

Opublikowano

Tony sprawił, m.in w Polsce, że gracze, którzy jechali całe życie na zwolnieniach z WF-u, w końcu wyszli na dwór i zaczęli jeździć na desce, tak że w ogóle mnie to nie dziwi.

Opublikowano

Toni hawk arcydzieło, takiej gry wideo już nie będzie 

Opublikowano
  • Autor

W moim osobistym rankingu jest wysoko, ale też mnie trochę zaskakuje (pozytywnie) jego forma w plebiscycie. A drabinki wcale nie miał łatwej. Pokonał już takich solidnych zawodników jak Wipeout 3, ISS Pro Evo 2, RE3, RE2. Więc coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Powiedzmy że głosowanie było dobre. Pomyśl Psx, pomyślisz MGS, Tekken, Crash, Tony Hawk, Gran Turismo, FF7

Opublikowano
10 minut temu, Kmiot napisał:

W moim osobistym rankingu jest wysoko, ale też mnie trochę zaskakuje (pozytywnie) jego forma w plebiscycie. A drabinki wcale nie miał łatwej. Pokonał już takich solidnych zawodników jak Wipeout 3, ISS Pro Evo 2, RE3, RE2. Więc coś jest na rzeczy.

pro evo 2? Toni zgniótł i nawet nie zauważył robaka :)

Opublikowano
  • Autor

No tak, ale ten robak zgniótł wcześniej Tombę, Abe'a i Duke Nukema, więc ułomem nie był.

Opublikowano

czyli tak jak przypuszczałem, będzie finał gra do pifka vs. gra pokoleń :nosacz3:

Opublikowano

Przecież na wagarach grało się z kumplami albo w THPS2 albo w trzecie hirosy; zależy u którego kumpla była akurat wolna chata. No więc nie wiem skąd zdziwko. 

Opublikowano

Nic dziwnego że deska dostała jakąś tam przewagę w końcu to klepanie przycisków żeby ludzik podskoczył. Dupeczki wtedy lubiały chłopaków na deskach a jak się nie wyglądało i jeździć nie potrafiło to siadał taki jeden z drugim do toniego żeby kompleksy wyleczyć:Coolface: 

MGS to inna, wyższa liga więc potencjalna przegrana z deską na kółkach to raczej trollink niż coś na poważnie. 

Opublikowano

No wlasnie zobaczymy czy dla graczy liczy sie dobra historia z dobrze skonstruowanymi bohaterami czy klepanie w klawiszki. Obawiam sie, ze znam odpowiedz.

Opublikowano

No zobaczymy czy są na tym forum zagrajmerzy czy entuzjaści prostych historii szpiegowskich od niespełnionych filmowców :)

Opublikowano

A podział głosów w obu parach rozłożony tak samo. Ciekawe jak będzie za tydzień.

Opublikowano

Nie doceniłem MGSa, byłem przekonany że T3 go rozjedzie bez problemu. 

Opublikowano

Więcej ludzi gra w singla niż jest na tyle odważnym, żeby zmierzyć się z żywym przeciwnikiem ze strachu przed porażką.

Opublikowano

Ale szanujmy się zagrajmerzy w finale i zagłosujmy jednak na tytuł przełomowy, łamiący schematy (z głośnym trzaskiem), kultowy przez ogromne K. JAK KOJIMBO. Tony to świetna gra, ale jak kurwiu może pokonać epickie przygody stealth Solidnego Snejka okraszone takim story, postaci, ost... 

Opublikowano

BLOOD BROTHERS KEEP IT REAL 'TILL THE END, także sorry

Opublikowano

Nie wiem, nie wiem :smutas: obie gry uwielbiam ale jak nie zagłosuje na mgsa to chociaż wkurwię ofiego więc chyba Pan Tony wygranko :banderas: