Skocz do zawartości

The Best of Piąta Generacja, półfinały.

Która lepsza? 90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tony Hawk’s Pro Skater 2 vs. Legacy of Kain: Soul Reaver

• Tony Hawk’s Pro Skater 2
    • Legacy of Kain: Soul Reaver
  2. 2. Metal Gear Solid vs. Tekken 3

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 21.01.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pro evo 2? Toni zgniótł i nawet nie zauważył robaka

• Okie from Muskogee
    Okie from Muskogee

Przecież na wagarach grało się z kumplami albo w THPS2 albo w trzecie hirosy; zależy u którego kumpla była akurat wolna chata. No więc nie wiem skąd zdziwko. 

• Więcej ludzi gra w singla niż jest na tyle odważnym, żeby zmierzyć się z żywym przeciwnikiem ze strachu przed porażką.

Opublikowano
  • Autor

Można było oczekiwać bardziej wyrównanej walki, ale obaj finaliści względnie łatwo (i zadziwiająco zgodnie pod względem ilości głosów!) rozpłaszczyli rywali. Dziwi szczególnie fakt, że Tekken 3 niespecjalnie się kwapił do bitki, co nie świadczy o nim najlepiej, skoro jest legendą gatunku. I cóż, to będzie pierwszy finał, w którym nie wiem, na kogo zagłosować. Zaletą tej sytuacji jest to, że w sumie ucieszy mnie każdy wynik.

Opublikowano

Z wielu topek jakie oglądałem na yt to bardzo często trio wyglądało Mgs, Ff7, Tekken. 

Szczerze to myślałem że Final będzie wyżej, sam nie grałem i zagłosowałem na Silenta 

Opublikowano
W dniu 22.01.2022 o 00:11, Kmiot napisał:

Można było oczekiwać bardziej wyrównanej walki, ale obaj finaliści względnie łatwo (i zadziwiająco zgodnie pod względem ilości głosów!) rozpłaszczyli rywali. Dziwi szczególnie fakt, że Tekken 3 niespecjalnie się kwapił do bitki, co nie świadczy o nim najlepiej, skoro jest legendą gatunku. I cóż, to będzie pierwszy finał, w którym nie wiem, na kogo zagłosować. Zaletą tej sytuacji jest to, że w sumie ucieszy mnie każdy wynik.

Pisałem ci już o co chodzi z tymi bijatykami. Większość ludzi boi się rywalizacji, porażki, wiec unika gier gdzie dochodzi do konfrontacji z żywym przeciwnikiem. W singlu prędzej czy później zawsze się wygrywa. Bezpieczna przystań dla słabych. Dlatego zawsze taki Tekken czy Street Fighter będzie mieć mniej fanów w skali świata niż jakaś chodzonka na jednego do przodu. Ba, podejrzewam, że żadnego z tych plebiscytów nigdy nie wygrałaby gra z gatunku bijatyk, bo nie dość że "mogem przegrać i siem bedom śmiali" to jeszcze próg wejścia tych gier ( nawet dziś w dobie ułatwiania wszystkiego) jest dla wielu osób manualnie nie do ogarnięcia.

Edytowane przez ciwa22