Czoperrr 5 113 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Długo wyczekiwana Polymega jest już dostępna w sprzedaży. Wygląda zacnie, ale czy warto za taką cenę? Przy obecnej sytuacji na rynku retro i absurdalnych cenach kartridży jest to zabawa dla najbogatszych, chyba, że macie pokaźne kolekcje gier na stare sprzęty. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Super sprawa, mi to się marzy coś ala ps tv gdzie wszystkie retro gry można kupić z cyfrowego sklepiku jak boss. Ehh te yebane licencje i inne gówno rzeczy wymyślone przez ludzi ogranicza szczęście ZAGRAJMERÓW Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 2 minuty temu, Pupcio napisał: inne gówno rzeczy wymyślone przez ludzi ogranicza szczęście Zjedz snickersa, bo figarzysz Ale tak, jebać te licencje maczetami. Tyle dobra ludzkości przepadło, bo jakieś kutonapletesy na górze się przepychają, kto ma dostać dwa centy od każdej sprzedanej sztuki, echhhh Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Dlatego niestety ale łatwiej będzie kupić chinskie zabawki budowane na RPi gdzie nie ma zadnych probemów z licencjami. Polymega bym brał jak bym był takim zaradnym forumowiczem jak uzytownik redaktor Shiva i zarobił te 420mln euro na sofcie do kopiowania tekstu. tak to niestety za droga zabawa a i miejsce w mieszkaniu nie jest z gumy żeby trzymac miliony pudeł na wszystkie generacje. Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Cena jest absurdalna. Podstawka plus dodatki, trzeba mieć oryginalne kartridże, przekładać nakładki albo dokupić dysk. No chyba nie. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 18 stycznia 2022 Autor Opublikowano 18 stycznia 2022 Nie wspiera romów, ale pirackie płyty już odpala Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 Już lepiej mieć xss/xsx i się bawić w emulację, kurła, 450 dolarów za ten polymega to przesadzona cena. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 7 godzin temu, Faka napisał: Już lepiej mieć xss/xsx i się bawić w emulację, kurła, 450 dolarów za ten polymega to przesadzona cena. DevMode już nie działa na Xboxie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 14 minut temu, blakuś napisał: DevMode już nie działa na Xboxie Ale od jakiegoś czasu nie jest wymagane devmode. Devmode kosztuje trochę dolcow, nikt tutaj nie zapłacił kasy by odpalać np Metal Sluga, czy Tekkena 3 Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 19 stycznia 2022 Autor Opublikowano 19 stycznia 2022 Dev mode nie jest potrzebny, wszyscy na forum grają w emu bez dev modę. Poza tym, z tego co wiem MS wycofał się z pomysłu usuwania niekatywnych kont dev po aferze w internecie. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 22 stycznia 2022 Opublikowano 22 stycznia 2022 Przecież to jest emulator ze zgrywarką rom/ obraz płyty. Po co to komu? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 stycznia 2022 Opublikowano 22 stycznia 2022 Jak masz oryginalne kartdridze… Ja bym chciał takie PlayStation ze mi odpali wszystkie moje plytyki od jedynki po czwórkę, a tak musiałem kupić xboxa i odpalać ISO, co nie wybaczę Sony nigdy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi