Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, runda 4.

Która lepsza? 94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Silent Hill 2

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Silent Hill 2
  2. 2. Bully (Canis Canem Edit) vs. Devil May Cry 3: Dante’s Awakening

• Bully (Canis Canem Edit)
    • Devil May Cry 3: Dante’s Awakening
  3. 3. Okami vs. Forza Motorsport

4. 4. Wipeout Fusion vs. Shenmue

5. 5. Fable vs. Tom Clancy’s Splinter Cell

• Fable
    • Tom Clancy’s Splinter Cell
  6. 6. Devil May Cry vs. The Elder Scrolls III: Morrowind

• Devil May Cry
    • The Elder Scrolls III: Morrowind
  7. 7. Metal Gear Solid 3: Snake Eater vs. Burnout Revenge

• Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    • Burnout Revenge
  8. 8. Tekken Tag Tournament vs. Ratchet & Clank

• Tekken Tag Tournament
    • Ratchet & Clank
  9. 9. Burnout 3: Takedown vs. God of War

10. 10. The Legend of Zelda: Wind Waker vs. God of War 2

• The Legend of Zelda: Wind Waker
    • God of War 2
  11. 11. Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4

• Shadow of the Colossus
    • Resident Evil 4
  12. 12. Ninja Gaiden Black vs. Jak and Daxter

• Ninja Gaiden Black
    • Jak and Daxter
  13. 13. Black vs. Tekken 5

14. 14. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty vs. Resident Evil - Code: Veronica

• Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    • Resident Evil - Code: Veronica
  15. 15. Prince of Persia: Warrior Within vs. Grand Theft Auto 3

• Prince of Persia: Warrior Within
    • Grand Theft Auto 3
  16. 16. Grand Theft Auto: Vice City vs. Resident Evil Remake

• Grand Theft Auto: Vice City
    • Resident Evil Remake

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 28.01.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

W kolejnej rundzie i tak GTA3 vs. GTA:VC, więc przynajmniej jedno popłynie. :nosacz3:

• Odpowiedzi 163
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale o co chodzi?   No Resident Evil 4 to wspaniała gra i jestem bardzo zaskoczony, że przegrywa, bo spodziewałem się, że Kolosy trochę głosów zabiorą, ale ostatecznie nie dadzą rady, ale kur

• GTA: Simsy? No, fajne, ale jednak wolę duszę od kodu na czołg i moda z robieniem laski. Kto kojarzy moment, jak wjeżdża ten motyw, ten wie, o co chodzi:    

• Ja ci moge napisac czego nie widza. Nie widza kolejnego generycznego action rpga w swiecie z tolkiena pod amerykanska publiczke. Za to widza mase egzotyki i kultury japonskich wierzen, o ktorych pewni

Opublikowano

SH2 przegrywa i Ninja Gaiden i RE Remake. Lepiej żeby Roger tu nie zaglądał bo zamknie szmatławca jak zobaczy dla jakich 'graczy' robi gazetkę xd

Opublikowano

Akurat SH2 trafił na bardzo mocnego konkurenta, w tamtych czasach nie było mocnych na San Andreas, poniekąd rozumiem czemu SH2 tak przegrywa.

Opublikowano

Ehh najwybitniejszy horror w historii nie znalazł uznania na profesjonalnym forum o grach.. 

Być może najlepsza gra akcji w historii też polegnie :)

c1f0205f334ebc5537aab8076dd9c5f2_big_.jpeg

Opublikowano

Jak and Daxter? Te platformery były AŻ takie dobre czy działa sentyment? Zastanawiam się czy zamówić trylogię HD Collection 

czy lepiej sprawdzić te gry na PS4? Akurat kolekcja jest na wyprzedaży

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Odbijesz się szybko, bo jako fan nintendo masz lepsze gry z tego gatunku.

Opublikowano

Ja nie miałem sentymentu (na PS2 grałem trochę tylko w trójkę ale nie urzekła mnie) i jedynka była dla mnie fajna na ps4. Od dwójki już się odbiłem. Jakiś edgy klimat, uliczki miast idiotycznie ciasne, kretyński model jazdy pojazdami. Tak mało platformówki w tej platformówce później zostało.

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał:

Jak and Daxter? Te platformery były AŻ takie dobre czy działa sentyment? Zastanawiam się czy zamówić trylogię HD Collection 

HD Collection na PS3 to jest remaster a wersje na PS4 to są porty, więc jak masz do wyboru to bym wybrał PS3 (tylko nie bierz wersji na Vitę). J&D to jest elegancka platformówka, Jak 2 i 3 już mniej bo bardziej skupili się na mini gierkach.

Opublikowano

Ten cały gearsup to chyba jakiś farbowany nintendo zboczek bo jak wyjaśnić to że głosuje na forze zamiast na najlepszą zelde?:nosacz3:

Opublikowano
50 minut temu, GearsUp napisał:

pierwszy Jak jest super, ale Super Mario Galaxy to to nie jest

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ten cały gearsup to chyba jakiś farbowany nintendo zboczek bo jak wyjaśnić to że głosuje na forze zamiast na najlepszą zelde?:nosacz3:

Zelda vs God of War 2 a nie żadna Forza wtedy wybór byłby prosty a tak mimo, że uwliebiam styl graficzny Wind Wakera to GoW 2 zdecydowanie lepsze gejmplejowo

a na Forze głosuje bo w zestawieniu z Okami też wygrywa gameplay tej pierwszej. Dla mnie to zagadka co ludzie widzą w Okami, nie kupuje tego stylu graficznego jakby wszystko było wycięte z papieru i rozmazane, w Paper Mario ten styl się sprawdza bo nie próbuje traktować tej formuły na poważnie ale nie w bieganiu jakimś białym wilkiem i posiadaniu super mocy, no po prostu nie

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

Black przegrywa z Tekkenem. Ok. 

Z tekkenem piec czyli po trojce najlepszym tekkenem, ktory zmyl niesmak po niezbyt udanej czesci 4.

SH2 przegrywajacy z gierka w ktorej murzyn z getta sobie wsiada do hariera i lata. Zabijcie to forum, nie ma juz nadziei.

Opublikowano

Przecież gta sa to lepsza gra o co cho? 

Opublikowano

No wiadomo, mozna sie ulac, ruchac ku.rwy, zapalic blanta i pojezdzic na bmxie. A taki sh2 to co, niby tez biegasz po miescie ale nic sie nie dzieje.

Opublikowano

GTA: Simsy? No, fajne, ale jednak wolę duszę od kodu na czołg i moda z robieniem laski. Kto kojarzy moment, jak wjeżdża ten motyw, ten wie, o co chodzi:

Opublikowano
5 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

No zdecydowanie Forza to lepsza samochodówka :asax:

Nie wiedziałem, że nie mogę oceniać gier po gameplayu jak nie są z tego samego gatunku. 

Gameplay is the specific way in which players interact with a game,[1][2] and in particular with video games.[3][4] Gameplay is the pattern defined through the game rules,[2][5] connection between player and the game,[6] challenges[7] and overcoming them,[8] plot[9] and player's connection with it.[6] Video game gameplay is distinct from graphics[9][10] and audio elements.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gameplay

Opublikowano
18 minut temu, SlimShady napisał:

GTA: Simsy? No, fajne, ale jednak wolę duszę od kodu na czołg i moda z robieniem laski. Kto kojarzy moment, jak wjeżdża ten motyw, ten wie, o co chodzi:

Polecam ten filmik obejrzec gdzie zachowano nieocenzurowana wersje dzwieku, ktora nie trafila na ps2.

Spoilery dla tych co nie grali albo nie maja gustu do dobrych gierek.

Spoiler

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał:

Dla mnie to zagadka co ludzie widzą w Okami

Ja ci moge napisac czego nie widza. Nie widza kolejnego generycznego action rpga w swiecie z tolkiena pod amerykanska publiczke. Za to widza mase egzotyki i kultury japonskich wierzen, o ktorych pewnie gdyby nie ta gierka nigdy by sie nie dowiedzieli. Plus niesamowita interakcja bo zmieniasz gre "za jednym pociagnieciem pedzla" a nie press E to go through door.

Opublikowano
16 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

@GearsUpAle nie oceniłeś po gameplayu tylko napisałeś, że w forzie lepszy a okami tylko grafika ci nie pasuje.

1 godzinę temu, GearsUp napisał:

a na Forze głosuje bo w zestawieniu z Okami też wygrywa gameplay tej pierwszej

Opublikowano

Muszę przyznać @Pupcio ze tym głosem na sotc mi zaimponowałeś. Zwłaszcza po tak długiej propagandzie RE4 na forum:)

Opublikowano

cienszki wybór :smutas: chyba z 2 minuty nad tym siedziałem