Skocz do zawartości

Disney+

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gekon napisał:

W sumie to większość rzeczy jest w HD

Cześć jest  IMAX Enhanced co jest lepsze niż 4 k. 

Będą pewnie dodawać jakościowe rzeczy z czasem. Ale jak chcesz inwestować w D+ dla 4k super jakości to na razie nie ma szału 

Nowe star warsy (filmy) są w hd.. marvela nie sprawdzałem

Opublikowano
Ok, w Plusie załatwiłem właśnie pierwszy rok za darmo więc chyba nawet lepsza oferta, wychodzi 14 zł miesięcznie przez dwa lata.
Rejestrowałeś się na stronie plusa i konsultant dzwonił czy bezpośrednio w salonie załatwiałeś?
Opublikowano

Pewna uwaga. Jak na razie sprawdzałem tylko na PS4. W defaultowych ustawieniach nie zawsze wyszukane czego chcemy. Chodzi o ustawienia rodzicielskie. W ustawieniach w apce na konsoli odsyła na stronę d+ lub do aplikacji mobilnej. Z tego co ja szybko próbowałem to na stronie nie udało mi się niczego znaleźć więc pozostała tylko apka mobilna. Tam po ustawieniu kategorii 18+ i jej zastosowaniu, należy się wylogować z apki na konsoli i zalogować ponownie. Wtedy wszystko nam wyszuka. Ja miałem problem np. z Pam i Tommy.

Opublikowano
36 minut temu, Tomek P. napisał:
9 godzin temu, Rtooj napisał:
Ok, w Plusie załatwiłem właśnie pierwszy rok za darmo więc chyba nawet lepsza oferta, wychodzi 14 zł miesięcznie przez dwa lata.

Rejestrowałeś się na stronie plusa i konsultant dzwonił czy bezpośrednio w salonie załatwiałeś?

Właśnie się dowiedziałem że dostęp za free dostanę dopiero od 5 lipca, jak się zacznie miesiac rozliczeniowy. To sobie poogladałem :D

Opublikowano

Dla samych Simpsonów i z archiwum x bym wział. Musze siostre zagadac, czy sie nie zrzuci :cebula:

Na jakiejs stronie czytałem, ze jest promo 12 miesiecy w cenie 8, ale na stronie disneya tego nie widze.

Opublikowano
20 minut temu, Shen napisał:

Dla samych Simpsonów i z archiwum x bym wział. Musze siostre zagadac, czy sie nie zrzuci :cebula:

Na jakiejs stronie czytałem, ze jest promo 12 miesiecy w cenie 8, ale na stronie disneya tego nie widze.

To promo było, jak zarejestrowałeś maila przed 14 czerwca. Teraz tylko 12 miesięcy w cenie 10.

• Plusik 1
Opublikowano
Właśnie się dowiedziałem że dostęp za free dostanę dopiero od 5 lipca, jak się zacznie miesiac rozliczeniowy. To sobie poogladałem
Dzięki za info. Ja rejestrowałem się wczoraj i tylko sms przyszedł, że konsultant zadzwoni. Ciekawe na jakiej zasadzie dzwonią. Czy do wszystkich, czy tylko do wybranych
Opublikowano

jakiś sposób, żeby sensownie oglądać kilka odcinków serialu jeden po drugim? 

Na apce jest tylko opcja przewiń, a nie daj kolejny odcinek. Jak leci taki Obi Wan to kończy się odcinek, a potem jeszcze 10 minut napisy. Co jest bardzo irytujące

Nikt tam w D+ nie założył, że ktoś będzie chciał obejrzeć kilka epów na raz?

Opublikowano

W appce na PS4 mam losowe milisekundowe przerwy w dźwięku, słychać to urwanie :/ Ponoć problem jest znany. Nie pomaga zmiana jakości czy restart appki. Inne appki VOD-owe działają bez zarzutu.

Ma ktoś podobny problem?

Opublikowano
Godzinę temu, Wooyek napisał:

Wchodzisz w edytuj profile, wybierasz swój i masz tam opcje żeby włączał się odcinek jeden za drugim. 

No mam przecież autoodtwarzanie, to jest domyślnie

Gorzej jak napisy końcowe trwają z 10 godzin;/ W innych apkach pojawia się automatycznie albo opcja "daj kolejny odcinek za 9,8,7..." albo można dać kolejny w menu, a tu tego nie wiedzę:(

Opublikowano

A nie wiem, ale jeszcze kilka miesięcy temu widziałem coś podobnego na zagranicznej stronie. Za jakiś czas sprawdzę platformę i zacznę oglądać The Simpsons od początku.

• Plusik 1