Skocz do zawartości

Disney+

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Netflix ostanio na moim sony z android tv też zaczyna lecieć w kulki, zacinanie odtwarzania jest najbardziej irytujące, czasami się tak że cały odcinek co 2-3 minuty muszę restartować apkę bo nie mogę oglądać

Ogólnie Prime dostał nową apke na andku, mocno przypomina HBO MAX

Opublikowano

Przebijam,  nie włączyłem nawet 1 odcinka:cool: za to w końcu skończyłem Jojo rabbit, independece day 2(ale syf) najnowsze toy story, atlante i kilka innych. Wielkie dzięki Disneya+ 

Opublikowano

Ja mam rok za darmo w abonamencie w Plusie :kaz: Tylko ciekawe jak to u mnie będzie jak rzeczywiście zrobią reklamy i będzie podział na tańszy pakiet z reklamami i droższy bez reklam.

Opublikowano

A wiecie może czy jak bierze się D+ na rok z góry to potem można przedłużać na rok, czy już zmuszeni jesteśmy do 28 zł/mc? Poza oczywiście cancelowaniem subskrypcji i zaczynaniem od nowa, bo wtedy chyba tracimy historię konta, czy nie?

Opublikowano
8 minut temu, krupek napisał:

Podpytaj w salonie, albo na obsłudze, skąd taka oferta, skoro na stronie cały czas pokazują rok za darmo.

A na stronie nie jest przypadkiem dla nowych klientów? Obecni są zawsze jebani i wszelkie oferty przy przedłużeniach są zawsze gorsze.

Opublikowano

Nom, tylko że w tych ofertach esemesowych czy jak dzwoni do ciebie konsultant z info o przedłużeniu to nigdy nie zaoferują takiej, którą rzeczywiście możesz dostać. Jak powyższe 3 miesiące D+, a nie na rok, bo sporo ludzi się nawet nie zainteresuje tylko przedłuży przy pierwszej okazji.

Opublikowano

Ja właśnie dostałem smsa o roku Disney+ za darmo, ale przedłużałem w salonie i dostałem taką samą ofertę. Sama oferta nic specjalnego, bo po prostu nielimitowane rozmowy w kraju, 120 min do UE i 30 GB internetu w miesiącu. Ten Disney był opcjonalnie do dobrania.

Opublikowano

To drugie. Umowa na dwa lata, w tym pierwszy rok D+ bez opłat, drugi rok 12x28.99 zł. 

Z netem 300mbps i jakąś TV 104 kanały wychodzi 60 zł w pierwszym roku, a w drugim +28.99, wiec chyba spoko ten dyznej w zestawie.

Opublikowano

Muszę, na tym polega odpowiedzialność xd tj. deklaracja dwuletnia. Przy ewentualnej rezygnacji po darmowym roku jest opłata "wyrównawcza", tak mam w umowie. Policzylem, że i tak się opłaci.

Opublikowano

w plushu tak samo dlatego olałem

Co tutaj polecacie jako trzeba obejrzeć, dodałem Mandaloriana, P&T, tego Predatora pewnie zobaczę, co jeszcze jest z nowszych rzeczy? Reszta seriali SW to podobno słabizna to nie wiem czy jako fan SW chce oglądać takiego Obi Wana xd