Masorz 13 214 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Glass to takie guwno obesrane, że próbuję go wyprzeć z głowy i udawać, że istnieje tylko The Invincible oraz Split. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 No trochę tak xd Z psychologicznego thrillera w dwójce zrobiło się lekko marvel-gunvo. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 Zapodajcie coś must-watch z D+, bo jedyne co mnie jakoś grzeje to albo starocie typu Lost czy inne starsze filmy i bajki, a z nowości to albo nie widzę aby było coś ciekawego albo poza Marvelem nie ma i platforma jest chujowa w porównaniu do np. Apple TV czy Prime. Pam i Tommy jedynie mam na radarze. Coś jeszcze się znajdzie? Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 Jeśli ktoś nie jest fanem Star Wars czy animacji Disneya, nie lubi Marvela, albo nie ma zajawki na klasyki to niestety Disney+ ma mało do zaoferowania. Widać że niemal cała oferta koncentruje na tych trzech filarach (Disney, Star Wars, Marvel), co jest spoko bo wielbione marki, ale niestety brakuje różnorodności. 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 No jakimś wielkim fanem SW nie jestem. Mówię obejrzę drugi sezon Mandaloriana, okazuje się, że już go widziałem, a trzeci dopiero będzie jak ten promocyjny miesiąc mi się skończy. Niby mógłbym sprawdzić Hana Solo czy Obi Wan i Boba Fett, ale nie byłby to mój pierwszy wybór. Nadrobiłem kilka rzeczy Marvela jak najnowszy Thor, Ms Marvel i Moon Knight więc te 6,99 się na coś przydało. Poza tym to Buzz Astral i starsze animacje Pixara, których z jakiegoś powodu się nie widziało wtedy i chyba właśnie do tego najlepszy jest ten serwis. No nic, skończy się promo to nie będę jakoś żałował, że koniec. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 na disneyu jest The Americans. swietny serial, malo popularny na forumku, ale RT i MC mial zawsze powyzej 90. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 Jestem uwiązany na własne życzenie z D+ przez dwa lata, no ale poza toną bajek i klasyków kinematografii lat 90 mam nadzieję, że będą powstawać fajne nowości. I przy okazji jestem ciekaw, czy Netflix popchnie temat blokowania współdzielenia kont (np. każąc przepisywać pin od głównego właściciela, gdy logujesz się spoza gospodarstwa domowego etc.). Disneja przycebulilismy na dwa profile i nie ma żadnych obostrzeń. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 3 godziny temu, Square napisał: Coś jeszcze się znajdzie? ostatnio obejrzałem Prey, spoko Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 5 godzin temu, Square napisał: Zapodajcie coś must-watch z D+, bo jedyne co mnie jakoś grzeje to albo starocie typu Lost czy inne starsze filmy i bajki, a z nowości to albo nie widzę aby było coś ciekawego albo poza Marvelem nie ma i platforma jest chujowa w porównaniu do np. Apple TV czy Prime. Pam i Tommy jedynie mam na radarze. Coś jeszcze się znajdzie? W sekcji STAR jest sporo naprawdę dobrych seriali i filmów, tak że nie poddawaj się jeszcze. Zrobiłbym listę, ale w pracy jestem. 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 Zapodajcie coś must-watch z D+, bo jedyne co mnie jakoś grzeje to albo starocie typu Lost czy inne starsze filmy i bajki, a z nowości to albo nie widzę aby było coś ciekawego albo poza Marvelem nie ma i platforma jest (pipi)owa w porównaniu do np. Apple TV czy Prime. Pam i Tommy jedynie mam na radarze. Coś jeszcze się znajdzie?Mike, The Americans, Atlanta, Pam i Tommy, Wu-Tang: An American Saga, Co robimy w ukryciu. Ogólnie dużo tego jest. „Lekomania” podobno bardzo spoko! 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 (edytowane) Na Disney z animacji masz Simpsonów, Futurama, Family Guy - powiedzmy, że klasyki. Ja osobiście polecam "Only Murders in the Building" komediowy serial typu "who done it". Edytowane 20 września 2022 przez Shankor Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Nowy, 'weselny' odcinek She-Hulk to było takie guwno, że ja pierdole. Poza tym chyba 80% budżetu poszło w odcinek pilotowy. 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Jakiś tam zalążek akcji jest, to może te trzy ostatnie odcinki będą lepsze. Chyba, że DD pojawi się tylko w ostatnim Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Ten serial to gówno, ale oglądam ze swoją do konca. I to gadanie w strone ekranu. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Łamanie czwartej ściany to nie jest zaczerpnięte z komiksów she hulk? Też chyba gadała do czytelników, wiec jakieś tam lore zachowali (chyba). Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Oglądajcie co tam. Wcale to nie zachęca do kręcenia takich gowien. 3 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 No chyba każdy chce zobaczyć Daredevila w akcji i dlatego oglądamy ten chłam. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Ja to kurwa przez ten odcinek weselny, to się tylko wkurwiłem, bo byłem ciekawy nowego stroju superbohaterki, a tu chuj, biała jak pizda wesele. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Ja tylko przewijam. Chociaż 5 dzisiaj leciał jak obiad jedliśmy, żenada. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 24 września 2022 Opublikowano 24 września 2022 W dniu 23.09.2022 o 13:45, _Red_ napisał: Łamanie czwartej ściany to nie jest zaczerpnięte z komiksów she hulk? Też chyba gadała do czytelników, wiec jakieś tam lore zachowali (chyba). Nie wiem, ale dla mnie to cringówa. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 Ten Orville faktycznie zajebisty jest, nawet fajne pomysły mają poza samym lataniem po kosmosie i robieniem pifpaf laserami. S01E07 i ten pastisz na współczesne społeczeństwo żyjące dla lajeczków Humor w stylu Setha jest, ale na szczęście nie przytłacza i nie ogląda się tego dla salw śmiechu publiczności. Na razie bardzo spoko serial bez specjalnych spadków, a dodam, że nigdy star treka nie oglądałem i nie przepadam za tym klimatem. 1 Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 28 września 2022 Opublikowano 28 września 2022 Jest mega dobrze. Obejrzałem całe. W chuj beki, a przy okazji tak jak mówisz. Fajne przygody i rozkminy. A co najlepsze umieją w LGBTQWERTY+ Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 Sztuka ścigania się w deszczu - fajne kino familijne, historia rodziny, w której narratorem jest pies. Ciekawie pokazane jak niektóre zdarzenia w życiu widzi pies, jak je rozumie, albo nie rozumie. Do tego dobrze zgrany wątek motoryzacyjny ze smaczkami z tego świata. Jak ktoś lubi filmy typu Wielki Mike, albo Marley i ja to ten na pewno mu się spodoba. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 https://naekranie.pl/recenzje/mecenas-she-hulk-s01-e-07-recenzja-opinie-mcu-disney-plus W pełni się zgadzam z oceną Adama, prawie sobie wyjazd do pracy zjebałem oglądając ten kał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi