krupek 15 492 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 Przeciętny średniak, a promocja jak rzadko którego serialu. Na ulicach sporo reklam już widziałem. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 29 września 2022 Autor Opublikowano 29 września 2022 7 godzin temu, Masorz napisał: https://naekranie.pl/recenzje/mecenas-she-hulk-s01-e-07-recenzja-opinie-mcu-disney-plus W pełni się zgadzam z oceną Adama, prawie sobie wyjazd do pracy zjebałem oglądając ten kał. ale że moderatora tego działu trzeba będzie w ucho strzelić to się nie spodziewałem Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Obejrzałem 3 odcinki serialu o Tysonie i jest nieźle. Aktorzy, którzy go grają, choć nie są szczególnie podobni, to całkiem fajnie odwzorowują jego zachowania i sepleniącą mowę. Dość płytko i skrótowo to wszystko potraktowane, brakuje oryginalnych ujęć wplecionych w montaż, ale przyjemny OST jakoś nadrabia całość. Warto sprawdzić. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 23 listopada 2022 Opublikowano 23 listopada 2022 @krupek chyba pisałeś kiedyś o tym, że rozjeżdża Ci się czasem postęp oglądania filmu w appce D+? Teraz się przyjrzalem na TV Samsung i faktycznie, jak wchodzę do appki i wybieram "kontynuuj oglądanie" to timestamp jest zgodny z tym, gdzie skończyłem oglądać. Za to jak wybieram kontynuowanie z tego szybkiego paska ze skrótami w menu głównym telewizora (z listą aplikacji na dole ekranu), to tam zapamiętana była inna, starsza czasówka. Appka musi mieć buga, trzeba zatem zawsze ją włączyć i dopiero kontynuować. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 listopada 2022 Opublikowano 23 listopada 2022 Tak, regularnie mi się to zdarza, ale czasami też skończyłem oglądać jakiś odcinek i wyłączyłem tv, a przy następnym uruchomieniu nie odpalał mi się następny odcinek, tylko w trakcie tego skończonego. Swoją drogą, ostatnio skończyłem: Scrubs Ojj długo czekałem, aż ten serial pojawi się na jakimś VOD, żeby nie oglądać po plebejsku na jakichś torrentach, czy iitv. Pierwszy raz obejrzałem całość od deski do deski i to zdecydowanie TOP moich seriali. Uwielbiam to połączenie gorzkich zdarzeń z absurdalnym humorem, do tego charakterystyczne i ciekawe postaci główne, poboczne, a nawet epizodyczne. Wspaniale mi się to oglądało. Jedyny zawód to ostatni sezon, bo był bardzo przeciętny i w zasadzie, nie powinno go być, bo nic nie wniósł. Mike Pisałem już wcześniej, ale dokończyłem po czasie. Taki szybki, 8-odcinkowy przelot przez najważniejsze wydarzenia z życia Mika Tysona. Dziwnie zrealizowany, nie podobał mi się ten sposób narracji. Za to na plus muzyka, niektórzy aktorzy i ogólny zarys, choć chyba niektóre ważne momenty z jego życia zostały pominięte, a pamiętam je z biografii. Nie mniej, warto zobaczyć. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 23 listopada 2022 Opublikowano 23 listopada 2022 Nie taki zły ten serial o murzynie ze skrzydłami i Buckim z marvela(zapomniałem tytułu, jebany covid XD), dobrze sie ogląda. Hawkeye, też nie był zły, bardziej sredni, zresztą po Hulkicy wszystko sie dobre wydaje. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 W niektórych filmach polskie napisy to jakaś tragedia w 3 aktach. Na przykład w takim Shang Chi niejednokrotnie pojawiają się angielskie, co by jeszcze nie było tragedią, ale równie często pokazuję się jakieś kodowanie i to nie takie proste typu </b> tylko jakieś hieroglify. Nie mówcie chłopaki, że tylko ja tak mam - webos Odchodząc od tematu napisów, świąteczny specjal ze Strażnikami Galaktyki bardzo przyjemny, poletzam. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 Disney ma też jakieś swoje własne polskie nazwy dla niektórych filmów, szczególnie tych starszych. Np klasyk Hurricane z Denzelem Washingtonem ma polski odpowiednik Huragan, a na Disneyu nazywa się Burzliwe Ulice, gdzie w wyszukiwarce po oryginalnym tytule go nawet nie wyszukuje. Swoją drogą, zajebisty film, polecam. Oglądałem niedawno pierwszy raz. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 W ogóle niekiedy tłumaczenia w serialach i filmach są beznadziejne, nie wiem kto to tłumaczył. Ogladam na ps4 i ostatnio była jakaś aktualizacja i pomniejszylo napisy (to akurat dobrze) i zmieniło czcionkę na gorsza. Do tego wkurwia to czarne tło na którym są. Da się to zmienić, żeby było po ludzku jak na netflixie? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 19 minut temu, Plugawy napisał: Da się to zmienić, żeby było po ludzku jak na netflixie? To idzie z systemowych ustawień napisów, więc musisz w konsoli zmienić, a nie w apce. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 W dniu 26.11.2022 o 18:23, Square napisał: To idzie z systemowych ustawień napisów, więc musisz w konsoli zmienić, a nie w apce. Nie ma tego albo nie widzę. Jak się to nazywa w konsoli? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 Na PS5, Ułatwienia dostępu/Napisy. Na PS4 obstawiam tak samo. Do tych ustawień chyba można też wejść z poziomu odtwarzacza. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Serial Old Men nawet i dobry, zapowiada się zajebiście, a po 2 epie jest już raczej średniak, ale ja nie o tym Od pierwszego odcinka coś mi nie pasowało a w końcu jebło. Miałem wrażenie, że gdzieś to już widziałem, a jak zobaczyłem... Spoiler młodego bohatera to zaświstało (wypisz wymaluj pierdolony Solid Snake), że to przecież MGS z wykastrowanymi motywami s-f. A im dalej w las tym gorzej (lepiej?). Już byłem gotowy na te podobieństwa fabularne i tylko to się potwierdzało. Ten brat tego, ojciec tamtego, tu kumpel rusek z GRU, Afganistan. Zacząłem szukać informacji, czy twórcy gdzie piszą o tych odniesieniach, ale nie piszą. Z kolei nie byłem sam i wiele osób zauważa te zerżnięte motywy/toczą się dyskusje na reditach itp. Serial na podstawie książki z 2017 więc tutaj autor też pewnie konsolomaniak i napisał fan fika xD Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 Ja polecam The Bear od FX. Gorzki klimat, ale są pozytywne i humorystyczne akcenty, do tego zajebisty soundtrack. Ziomkowi umiera brat i prowadzi knajpę z kanapkami po nim. Większość scen dzieje się w kuchni, więc jest sporo smaczków kulinarnych. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 3 grudnia 2022 Opublikowano 3 grudnia 2022 No jak ktoś z gastro to must watch, trochę przesadzone, ale tak mniej więcej to wygląda od zaplecza Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Obejrzałem do końca the Bear i złoto, końcówka miazga. Znalazłem już kilka kolejnych produkcji do oglądania, ale najabrdziej się jaram dokumentem o dziedzictwie Lakers. Dzięki, Panie Disney. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Ostatnio oglądam serial o Wu tang i spoko, 2gi sezon już zahacza o początki działania jako grupa. I nie do wiary jak dobrali aktorów pod względem głosu, Method i Raekwon 10/10 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Ten dokument o Lakers to jest złoto. Bardzo obszerny i bogaty w mnóstwo materiałów archiwalnych. Dzięki, Panie Disney. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Ogląda ktoś w ogóle Willow? Czy tak samo spierdolili tym lgbt gównem i woke chujaro na pełnej piździe jak władcę pierścieni? Film mi się bardzo podobał, ale serial to chuj wie, a marnować na chujarowe propagandy to szkoda czasu. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Jemu wierzę na słowo. Mówi, że najebane diversity oraz stronk female protagonists. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Odkryłem ostatnio The Americans, ale sztosik. I full sezonów tak więc mam co oglądać. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 2 godziny temu, Masorz napisał: Jemu wierzę na słowo. Mówi, że najebane diversity oraz stronk female protagonists. Kolejny pogrzebany tytuł, jprdl. Nawet na to się wysrać nie warto. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 2 godziny temu, messer88 napisał: Odkryłem ostatnio The Americans, ale sztosik. I full sezonów tak więc mam co oglądać. Sztos, który trzyma wysoki poziom do ostaniej sceny a właściwie do napisów. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Willow po 3 odcinkach na razie lepsze niż gowno obesrane Wiedzmin i plastikowa nuda Ringi Władzy oglądam dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi