Faka 4 046 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Tobie ciężko uwierzyć, bo ostatnio to jakieś niezłe odpały masz z serialami i filmami. Wolę jednak zaufać jutuberowi, mój czas jest cenny. Jedynie co zrobię to rewatch filmu Willow. 1 1 Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 (edytowane) No, po tym jak Drinker nie pozostawił na nim suchej nitki jakoś ciężko mi uwierzyć, że jest tam cokolwiek wartego uwagi. Tak czy inaczej nie znam pierwowzoru, więc jest mi on obojętny. Obejrzałem przed chwilą krótkometrażowy film Le Pupille - na obecny świąteczny okres jak znalazł. Zabawny film umiejscowiony we włoskim sierocińcu w czasie wojny. Kreatywny, uroczy i jak to bywa w krótkich metrażach, skupiony na esencji historii. I nakręcony w przepiękny sposób na taśmie filmowej. Nawet nie wiedziałem, że tak tęskniłem za tym ziarnem i naturalnym wyglądem. Edytowane 17 grudnia 2022 przez Wojtq Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 14 minut temu, Wojtq napisał: No, po tym jak Drinker nie pozostawił na nim suchej nitki jakoś ciężko mi uwierzyć, że jest tam cokolwiek wartego uwagi. polecam nie słuchać opinii tego bezguścia, bo on już dawno przestał mieć faktyczne własne opinie 3 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 1 godzinę temu, Faka napisał: Tobie ciężko uwierzyć, bo ostatnio to jakieś niezłe odpały masz z serialami i filmami. Wolę jednak zaufać jutuberowi, mój czas jest cenny. Jedynie co zrobię to rewatch filmu Willow. ale, że jesteś fanem netflixowego Wiedzmina czy Ring of power? nie mówię, że dzieło, ale jak jesteś 40-latkiem zamkniętym w ciele 41-latka o poglądach 60-letniego wujasa mirka jak mejm, to powininno ci się bardziej spodobać, bo jest mało czarnych Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 7 minut temu, Figaro napisał: polecam nie słuchać opinii tego bezguścia, bo on już dawno przestał mieć faktyczne własne opinie Tego nie wiem, ale i tak czerpię jakąś dziką przyjemność z jego pojazdów po produktach Disneya. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Teraz, Wojtq napisał: Tego nie wiem, ale i tak czerpię jakąś dziką przyjemność z jego pojazdów po produktach Disneya. też go kiedyś lubiłem, ale gościu od dawna już płynie za trendami co warto krytykować dla klików na youtubie Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Jest w tym coś magicznego, banda starych typów gardzących woke, ogląda i słucha jakiegoś starego typa na woke portalu z filmikami, na którym 70% kontentu to poradniki na temat tego, jak facet powinien robić sobie prawidłowy makijaż 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Tandem Figaro i Stasiu odpalony bo ktos smial obrazic kolejny woke wyrzyg od disneya. Ktory to juz raz? Niestety chyba nie ostatni. 37 minut temu, Figaro napisał: polecam nie słuchać opinii tego bezguścia, bo on już dawno przestał mieć faktyczne własne opinie Napisal typ czerpiacy swoje opinie z resetery xD 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 12 minut temu, Mejm napisał: Napisal typ czerpiacy swoje opinie z resetery xD a skąd to wiesz? czyżbyś odwiedzał ten przytułek? Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Godzinę temu, gekon napisał: Jest w tym coś magicznego, banda starych typów gardzących woke, ogląda i słucha jakiegoś starego typa na woke portalu z filmikami, na którym 70% kontentu to poradniki na temat tego, jak facet powinien robić sobie prawidłowy makijaż Argument z doopy, że tak powiem. To jakby krytykować księgarnię jako taką, a na filmiki o makijażu dla facetów się nie natknąłem. Polecam za to wywiad z Drinkerem, gdzie widać, że chłop ma przemyślane to i owo. Spoiler 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 I chyba jedyny filmik, gdzie on jest bez okularów XD Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Wczoraj obejrzałem 1 epizod serialu THE BEAR. 30 min w napięciu, w stresie, wchłaniałem wszystko co mogłem. Vibe, montaż, tempo - coś co wciągnęło od początku. Niestety nie mogłem kontynuować, tak to chyba z kilka epizodów bym obejrzał od razu. No dla mnie petarda się zapowiada 2 1 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Yep, pięknie serial wchodzi. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 The Bear? Złoto, mnie bardzo siadł. Mam Disneya od lipca i póki co jest w opór zadowolony z tej platformy. Wziąłem dla The Simpsons, a tylko pierwszy sezon obejrzałem jak dotąd, bo tyle jest do oglądania. Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Siadłem do Beara po obiadku i niedawno skończyłem. Zayebisty serial i cieszę się, że tu zajrzałem, bo pewnie nie zwróciłbym na niego uwagi w tym okresie. Świetnie zrealizowany serial, który szanuje czas widza, dzięki czemu każdy ep wchodził mi praktycznie bez patrzenia na czas do końca. Jeremy super zagrał i choć może rola nie różni się znacząco od tej z Shameless to wcale mi to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie. 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 23 grudnia 2022 Opublikowano 23 grudnia 2022 Chciałem sobie obejrzeć alieny i okazało się, że tylko tutaj mogę. Ale tak przy okazji przeglądam katalog co tam jeszcze mają i serio tu nie ma klasycznego Donalda i Myszki Miki? To na uj to komu ta platforma na dłuższą metę? Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 grudnia 2022 Opublikowano 23 grudnia 2022 Są Dolany i Myszki Miki, pełnometrażówki z lat 90, te klasyczne odcinki sprzed 60 lat nawet. Dużo tego nie ma, co prawda, ale coś tam można obejrzeć. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 24 grudnia 2022 Opublikowano 24 grudnia 2022 Obejrzałem serial o Industrial Light & Magic. Świetny, polecam! Cytuj
benito82pl 202 Opublikowano 26 grudnia 2022 Opublikowano 26 grudnia 2022 Willow silne nastoletnie feminy lgbt plus fabula dla amerykańskich nastolatków równa się gowno obejsrane. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 29 grudnia 2022 Opublikowano 29 grudnia 2022 4 stycznia wpada Amsterdam na disney+. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 29 grudnia 2022 Opublikowano 29 grudnia 2022 Atlanta s4 też wjechała. 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 (edytowane) The Bear fantastyczna rzecz. W pierwszych momentach skojarzył mi się z zajebistym Uncut Gems z Sandlerem. No siadło pięknie, nie za długie, ciekawe i świetnie zmontowane. Ciekawe ile trzeba będzie czekać na drugi sezon, jeśli będzie wogole. Thank you chef. Edytowane 31 grudnia 2022 przez drozdu7 2 1 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Candy - Śmierć w Teksasie Bardzo fajnie zrealizowany serial oparty na faktach o zbrodni Candy Montgomery, niesamowicie oddany lifestyle i sceneria lat 80, do tego Jessica Biel i Justin Timberlake, a i reszta aktorów dobrze się sprawdziła. Cała historia to niezły mindfuck, polecam obczaić. Oszczędzono też nadmiernej wizualizacji drastycznych scen, a to dla mnie atut, bo nie jestem fanem. 1 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Czy ktoś już oglądał The Menu? Widzę, że świeżutko wjechało na platformę i całkiem fajnie oceniane to jest. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 20 godzin temu, ginn napisał: Czy ktoś już oglądał The Menu? Widzę, że świeżutko wjechało na platformę i całkiem fajnie oceniane to jest. wczoraj do poduszki obejrzałem. całkiem przyjemnie pokręcony film. Ralph świetnie zagrał, Anya jak zwykle słodziak. nie jest jakiś wybitny ale po prostu dobrze się oglądało. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi