JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Styczeń lub luty 2025 - Disney+ z premierą w tym okresie s02 antologii "Gęsia skórka". To chyba jedno z nietypowych widowisk dla tej platformy, na które... czego nie ukrywam: mega czekam! W dniu 29.12.2024 o 19:02, Square napisał(a): Petarda! Technika animacji: profesorska, subtelna, ale i dynamiczna - chodzi o animację 3D, która chce być również animacją 2D. I to tutaj twórcom wychodzi. Fabuła, postaci, dla mnie nieistotne - liczy się design i podejście do wizji artystycznej w stronie technicznej animacji. Dla takich wyjątków oglądam bez wahania! Biorę serial na klatę i czekam! <3 Cytuj
Colin 1 990 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Obcy: Romulus po obsuwie z listopada w końcu pojawi się na platformie 15 stycznia. Cytuj
Boomcio 4 280 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia To jeden z tych filmów, dla ,których warto wyrwać się do kina. Cytuj
YETI 11 172 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W dniu 7.01.2025 o 21:17, Colin napisał(a): Obcy: Romulus po obsuwie z listopada w końcu pojawi się na platformie 15 stycznia. Fajnie, zdążę obejrzeć, bo z wraz podniesienie ceny do 50zl, z końcem miesiąc kończy mi się subskrypcja, której nie przedłużam. Cytuj
Chewie 194 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Jak wyżej, muszę sobie zrobić jakiś maraton tych kup marvelowskich i dać unsuba Cytuj
YETI 11 172 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ostatnio obejrzałem właśnie dwa ostatnie Avengersy, teraz leci The Bear, którego polecam, jeżeli ktoś nie widział i dzięki disnej, to na tyle Cytuj
Josh 5 152 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia O ja jebe, trailer Intergalactic to jest nic przy tej skali łapek w dół Cytuj
MichAelis 5 639 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Obejrzałem trailer i widzę, że sporo pozmieniali jednak pod naporem tłumu. Wprowadzili krasnali cgi, a nie jakiś transow i dodali chłopa I TO BIAŁEGO dla księzniczki. Cytuj
Shen 10 106 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Te ich ostatnie produkcje nie są warte nawet targania z torrentow https://www.indiewire.com/news/business/disney-plus-subscriber-loss-moana-2-profit-boost-q1-2025-earnings-1235091820/ Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano piątek o 17:02 Opublikowano piątek o 17:02 Ooo, ,,la boga... ", czy jak się to tam pisze, Spider-Man: przyjazny pająk z sąsiedztwa (2025)- (jak na razie) pierwszy sezon dość oryginalnej, odważnej i ryzykownej pod względem techniki i stylu animacji produkcji z świata Marvela (która do MCU raczej należeć nie będzie, sądząc tak po 1-ym odcinku, bo dopiero ten za mną), to nie aż tak zły serial ,,domu pomysłów" Stana Lee, o Spider-Manie, tak jak się mówi o tym w sieci. To taka animacja, w której stary, komiks srebrnej ery Marvela przeniesiono na formą klasycznej animacji, nadano jej wypukłości, ostrych konturów, krawędzi etc., dodano głębi wymiaru 3D w technice komputerowej i w ten sposób dano geekom coś, co trochę zrobi sobie wyżerki na naszej nostalgii, ale i zaoferuje powiew świeżości i takiego twórczego ryzykanctwa. Kwestia polskiego dubbingu w tej serii: nostalgicznie, ale i dziarsko. Pilot produkcji mogę ocenić na: 8,5/10. P.S. Szczerze? To jest jeszcze bardziej niezwykłe, bardziej Spoiler (i gdzie w tym jest k***a Woke? A jak Norman Osborn byłby Chińczykiem murzynem albinosem, to też by źle było? Fabuła, pomysł, idea, sprytna realizacja! To serial dla pokoleń i dla platformy Disney+, a nie ramówkę TV lub jako film do kin) oryginalne niż X-Men'97! Cytuj
boywrc 19 Opublikowano niedziela o 16:26 Opublikowano niedziela o 16:26 Paradise daje radę, lepszy niż się spodziewałem Cytuj
bartiz 1 633 Opublikowano niedziela o 16:41 Opublikowano niedziela o 16:41 Po obejrzanych 2 odcinkach potwierdzam, ciekawa intryga i sam pomysł na fabułę, aktorstwo OK, zobaczymy jak to dalej się potoczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi