Moldar 2 260 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 A ja całkowicie odwrotnie, nie wyobrażam sobie bez netflixa, fakt, jest dużo średniaków, ale tyle tego, że spokojnie zawsze się znajdzie coś fajnego, do tego mają zdecydowanie największą różnorodność materiałów. Disney plus mam od premiery i już raczej obejrzałem wszystko co chciałem, a z nowości same marvele na horyzoncie i inne podobne bajki.Na plus tych serwisów, że to zawsze zobowiązanie na miesiąc, więc nie bolą zamianki. Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Nie no tak szczerze to ten disney jest spoko do tego dałbym hbo no i może ten prime bo kosztuje tyle co nic. netflix raz na rok żeby nadrobić 3 fajne rzeczy i elo Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 6 minut temu, Figaro napisał: ładnie starucha wrobliiśmy co chłopaki Wy gnoje Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 U mnie stałymi są Prime + Netflix, a poza tym żonglerka wedle ochoty. W tym miesiącu wziąłem sobie Disneya, żeby ponadrabiać Pixary i Mando. Następnym razem go wezmę przy okazji premiery trzeciego sezonu Mando. Śmiećflix jest jednak najbardziej uniwersalny i generalnie jest co oglądać. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 ja zrezygnowałem z Netflixa, na rzecz Disney+ i HBO Max i na razie nie żałuje. W cenie średniego abonamentu Netflixa mam dwa abonamentu. Filmów może i mniej, ale często łapałem się na tym że przeglądałem ofertę Netflixa i nie widziałem tam nic interesującego, a HBO a przede wszystkim Disney+ to potężna biblioteka do starszych klasyków które zawsze chciałem obejrzeć lub z miłą chęcią sobie powtórzę. No i nareszcie mam szansę obejrzeć Simpsonów od deski do deski 1 Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 40 minut temu, Pupcio napisał: Nie no tak szczerze to ten disney jest spoko do tego dałbym hbo no i może ten prime bo kosztuje tyle co nic. netflix raz na rok żeby nadrobić 3 fajne rzeczy i elo Mój pakiet. Disney kozak bo sporo dla dzieci i mi tez dużo treści pasuje. Amazon też jest naprawdę spoko i kosztuje grosze a HBO bo ma najszybciej premiery kinowe u siebie i też niewiele kosztuje. Po kilku latach wyjebałem 2 miechy temu netflixa i ani razu nie zatęskniłem. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Ja gdyby nie składki to też Netflix idzie do śmieci i nawet powieka by mi nie drgnęła. Tak to opłacam wszystkie 4, bo to grosze wychodzą w sumie razem. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 U mnie prime prawie jak za darmo, apple za darmo, hbo 19,99 no ale masa dobroci i Netflix co bym dawno wywalił tylko mama ogląda tam sporo rzeczy Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Ja gdybym miał zrezygnować to Netflix. Najmniej go teraz oglądam. Przy okazji polecam Orville. Jak ktoś jest fanem Star Trek to dużo humoru odkryje, a przy okazji są ciekawe misje i przygody. Mogę z czystym sumieniem polecić. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 ja z rok temu jeszcze płaciłem regularnie za Netflixa nie bawiąc się w jakieś dzielenie kont. Nie przeszkadza mi też wciskanie czarnych kiełbiach do byle produkcji. Ale szybko zauważyłem, że szukanie czegoś do obejrzenia zajmuje mi dłużej niż zjedzenie obiadu a jak już coś obejrzałem to miałem ochotę ten obiad zwrócić z nudów i zażenowania. Jeszcze do niedawna byłem fanem HBO go, ale zabili platformę kilka tygodniu od startu maxa w Polsce, tak więc xD ... ale chętnie spiracę kilka ich seriali w przyszłości Amazon... tak, tam jest z 2 produkcje na krzyż Z kolei zakup D+ na rok z góry uważam za najlepszą decyzję Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Też teraz najwięcej Disney oglądam. Amazon ma bardzo fajne seriale, ale tak jak piszesz. Pięć na krzyż, więc jak się skończy opcja za 50 zł to można odnawiać tylko by nadrobić. Zastanawiam się teraz nad Apple TV. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Disney+ jest obfity w prawdziwe klasyki typu kreskówki z okresu II wojny światowej, albo takie zapomniane hity Polsatu z lat 90 jak np Król Kosza z Kevinem Baconem. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Tak jak Krupek napisał - masa produkcji to starocie z lat 1990 i 2000. Akurat dla mnie to plus, bo czasami lubię sobie poboomerować przed tv i uważam, że kiedyś było lepiej, zwłaszcza w temacie komedii i dramatu. D+ to bajki, starocie, Marvel do porzygu oraz oraz dokumenty od National Geographic (głównie wojna, zwierzaki oraz sportowe) Uwielbiam Marvela ale za dużo tego i przede wszystkim za długo, liczę na więcej produkcji w stylu Pam & Tommy. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Wolę oglądać całą noc kino lat 90' niż takie współczesne gówna jak np. Gray Man, gdzie nie wiadomo czy postacie wiecznie sennego Goslinga lub Evansa "Podsiadło" to parodia, czy powinny budzić grozę xd W sumie z Netflixa jedynie chyba będę żałował, że nie odpalałem Peaky Blinders. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Orville powtórzę się. Jestem właśnie na 9 odcinku 2 sezonu i jakie to jest dobre. Zjada takie Discovery i picardy na śniadanie Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Seth McFarlane? Mimo że nie znoszę Star Warsów i innych Star Trepów, to złapałeś moje zainteresowanie. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2022 2 godziny temu, _Red_ napisał: Seth McFarlane? Mimo że nie znoszę Star Warsów i innych Star Trepów, to złapałeś moje zainteresowanie. Oglądaj, cała obsada jest genialna. 3 sezon już bardziej poważny i humor subtelniejszy ale świetnie się to ogląda. 1 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Nie wiem jak na innych tv, ale na Samsungu appka Disneya trochę ssie. Nie można przerzucać scen jak na Netflixie, tylko trzeba przewijać jak kasetę w walkmanie. Do tego czasami włączam kontynuowanie serialu, ale on mi się odpala w połowie poprzedniego odcinka, pomimo, że go obejrzałem już do końca i powinien się włączać nowy. 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2022 Na android TV też to potrafi występować Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 A właśnie miałem pytać jak się sprawuje appka na TV. U mnie też jest Samsung (z systemem Tizen, o ile Samsungi robią coś z androidem). Netflix chodzi genialnie płynnie, Amazon beznadziejnie z lagami po 5 sekund od kliknięcia w cokolwiek (nawet literke w searchu). Disneya nie odpalałem, ale zakładam, że bez abonamentu i tak nie przeglądnę żadnego demka? Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Chyba nie ma miesięcznego triala. Generalnie, jakiegoś dramatu nie ma, ale sporadycznie takie rzeczy się dzieją. 1 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 W weekend obejrzałem Titans z 2000 roku, bo nigdy nie widziałem. Dobre kino z fajną obsadą, bo jest Washington i Patton, ale są też ciekawostki jak młody Gosling, czy młody Hurst (Opie z Sons of Anarchy, którego nie poznałem). Jest też Faison, czyli dr Turk ze Scrubs i gra praktycznie taką samą, humorystyczną postać. Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Solar Opposites (SPOZA UKŁADU) - Bardzo fajna animacja od twórców Ricka i Morty'ego. Wg mnie czasami nawet lepsze (Lekki problem, że w pierwszym sezonie na Disney+ napisy PL są zjebane i poza tym co mówią postacie, to czasami jest też opis tego co się dzieje. W 2 i 3 sezonie już jest normalnie.) Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Na moim potężnym OLEDzie, aplikacja działa bardzo słabo. Gubi rozdzielczość oraz jest lag na linii pilot - appka. Czasem mniejszy czasem większy, ale zawsze tak samo wkurzający. Oczywiście inne aplikacje streamingowe z Netflixem na czele działają bez zarzutu. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Brzmi jak Amazon Prime na QLED Samsunga Jednak netflix to była wyścigówka wśród appek streamingowych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi