Opublikowano 14 marca 20232 l Mi pasuje, bardzo przyjemna buźka, nie mam uprzedzeń. Przypomina mi jedną koleżankę z pracy, taką właśnie lekko śniadą o kosmicznej jak na angielskie standardy urodzie. Nażniejsze że krab Sebastian się zgadza.
Opublikowano 15 marca 20232 l 15 godzin temu, SebaSan1981 napisał: . Nażniejsze że krab Sebastian się zgadza. Przecież to jakaś katastrofa ten krab xD
Opublikowano 16 marca 20232 l Kekekekeke, już anulowali Willowa po pierwszym sezonie. Tak to jest jak wjedzie na pełnej piździe lewacka ideologia z woke. No cóż, co mogło pójść nie tak.
Opublikowano 17 marca 20232 l Oparli serial na średnio popularnym filmie z 1988 roku. Kto to miał oglądać?
Opublikowano 17 marca 20232 l Ale film był akurat dobry i fajny, a ten serial to nawet nie stał koło tego filmu. Lewacka ideologia i abominacja wjechała i tyle.
Opublikowano 17 marca 20232 l 39 minut temu, Shankor napisał: Oparli serial na średnio popularnym filmie z 1988 roku. Kto to miał oglądać? Cobra Kai, mowi ci to coś?
Opublikowano 17 marca 20232 l 10 godzin temu, Faka napisał: Kekekekeke, już anulowali Willowa po pierwszym sezonie. Tak to jest jak wjedzie na pełnej piździe lewacka ideologia z woke. No cóż, co mogło pójść nie tak. Przecież to ma średnią ocen ledwo na poziomie 5. Po co dalej ciągnąć coś, czego ludzie nie chcą oglądać i słabo oceniają?
Opublikowano 17 marca 20232 l @Shen Jestem pewny, że seria hitowych filmów Karate Kid zapisała się wyraźniej w pamięci odbiorców niż średni film z karłem z różdżką. Dużo powstaje teraz filmów i seriali jadących na nostalgii, trzeba mądrze wybrać i zrobić coś przyzwoitego.
Opublikowano 17 marca 20232 l 33 minuty temu, Shankor napisał: @Shen Jestem pewny, że seria hitowych filmów Karate Kid zapisała się wyraźniej w pamięci odbiorców niż średni film z karłem z różdżką. Dużo powstaje teraz filmów i seriali jadących na nostalgii, trzeba mądrze wybrać i zrobić coś przyzwoitego. Willow zarobił wiecej niz pierwsza czesc karate kid, wiec jakis sukces chyba musiał odniesc
Opublikowano 17 marca 20232 l O no proszę, a ostatnio zacząłem oglądać Willow żeby potem serial zobaczyć. Za dzieciaka oglądałem i pamiętam, że było ok, no ale to było 30 lat temu. Anyway, odpadłem w filmie po jakiś 30 minutach i miałem trochę wyrzuty sumienia. Ale jak anulowali to dobrze, nie muszę się więcej gryźć
Opublikowano 21 marca 20232 l W dniu 17.03.2023 o 09:03, krupek napisał: Przecież to ma średnią ocen ledwo na poziomie 5. Po co dalej ciągnąć coś, czego ludzie nie chcą oglądać i słabo oceniają? Ciekawe czemu są takie oceny
Opublikowano 22 marca 20232 l W dniu 15.03.2023 o 11:25, messer88 napisał: 17 marca nowy film. Po opisie zapowiadał się na konkretny thriller, niestety straszny średniak 5/10.
Opublikowano 17 kwietnia 20232 l Boston Strangler monotonne i nudne w chuj. Zmarnowany potencjał bardzo ciekawej historii kryminalnej. Do tego ten dziwny blur tła i szarość, które chyba miały przykryć niezbyt dopracowaną scenerię i ukryć różnicę między green screenem, a rzeczywistą scenerią. Za to niedawno odkryłem, że na Disneyu jest Spacer po linie, czyli biograficzny film Johnnego Casha. Jest kilka zmian w stosunku do faktów, ale generalnie, jest to bardzo mocne kino z topowym OST Casha i kolejną wybitną rolą Phoenixa. Szczerze polecam.
Opublikowano 8 maja 20231 r White men cant jump będzie miało premierę 19 maja na Disney+. Poluję jeszcze na Dear Mama, bo w necie jest info, że na amerykańskim Disneyu jest/będzie, więc liczę na to, że i u nas wrzucą. Dobry content daje ta platforma, warto było czekać
Opublikowano 8 maja 20231 r Remakiem raczej nazwać tego nie można, po prostu nowa wersja skupiona wokół ulicznej koszykówki za kasę, więc tematyka ta sama. Może się okazać, że to szrot na kultowym tytule, ale i tak czekam i chętnie sprawdzę.
Opublikowano 10 maja 20231 r W dniu 2.03.2023 o 09:06, krupek napisał: Oglądam teraz The Wonder Years, bo chciałem coś lekkiego z krótkimi odcinkami. Fajny serial z dobrą muzyką i ciekawą scenerią lat 60. Nic wybitnego, ale nie rozumiem, dlaczego zebrał aż tak niskie oceny. Podejrzewam, że za bycie murzyńskim odpowiednikiem oryginalnych Cudownych Lat. Obejrzałem do końca i dla mnie bardzo dobra, lekka produkcja z fajnym oddaniem realiów lat '60 w Stanach i niezłym OST. U nas oczywiście została odebrana jako hołd dla czarnych (xd) i kalka oryginalnych Cudownych Lat, tylko o murzynach, a to po prostu inspirowana produkcja tamtym oryginałem. Na szczęście, za oceanem zostało lepiej odebrane niż u nas i latem ma się pojawić sezon 2. Póki co, nadrobię chyba Atlantę, w kolejce jeszcze Reservation Dogs i This Fool. Ostatnio wolę lekkie krótkie seriale, żeby gdzieś wcisnąć jeden odcinek w ciągu dnia do posiłku.
Opublikowano 12 maja 20231 r W dniu 8.05.2023 o 14:52, krupek napisał: Remakiem raczej nazwać tego nie można, po prostu nowa wersja skupiona wokół ulicznej koszykówki za kasę, więc tematyka ta sama. Może się okazać, że to szrot na kultowym tytule, ale i tak czekam i chętnie sprawdzę. Uwielbiam oryginał.
Opublikowano 15 maja 20231 r Jak tam teraz wygląda sprawa z przedłużeniem subskrypcji? Wziałem na premierę na rok, a teraz wpadł mail, że po roku zmieni się na płatność miesięczną. Nie da się kupić od razu na rok z jakąś promką typu 12 w cenie 10?
Opublikowano 15 maja 20231 r Z tego co zrozumiałem, będzie można odrazu zmienić na plan roczny, ale jak będzie to się okaże.
Opublikowano 16 maja 20231 r Drugi sezon The Bear z premierą na 22 czerwca, ale nie wiem, czy na naszym Disney+ też od razu się pojawi.
Opublikowano 16 maja 20231 r 23 godziny temu, mattaman napisał: Z tego co zrozumiałem, będzie można odrazu zmienić na plan roczny, ale jak będzie to się okaże. Zakładając nowe konto można znowu wziąć rok w cenie 10 msc.