Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 8.05.2023 o 14:52, krupek napisał:

Remakiem raczej nazwać tego nie można, po prostu nowa wersja skupiona wokół ulicznej koszykówki za kasę, więc tematyka ta sama. Może się okazać, że to szrot na kultowym tytule, ale i tak czekam i chętnie sprawdzę.

Obejrzałem wczoraj. Ogólnie, jest ok, można zobaczyć, ale mam wrażenie, że same rozgrywki uliczne, dążenie do tego finału za grubą kasę jakieś takie bardzo uproszczone i bardziej na pierwszy plan rzucają się problemy dwóch głównych bohaterów, które też sprawiają wrażenie naciąganych.  Na plus muzyka, niektóre bekowe sceny no i sceneria LA, ten film to przegląd zajebistych boisk w tych okolicach.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 735
  • Wyświetleń 60,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurnia, ten Obi-Wan jest jak parodia  Starwarsy (czyt. starwarsy) nigdy wybitne nie były i kiczem okraszone, ale to jest gruba przesada.  

• https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/   Ariel. Bielsze już nie będzie. 

Opublikowano

Faktycznie, źle spojrzałem i myślałem, że to ma być film. Sprawdzę i tak, bo zapowiada się ciekawie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A w jaki sposób udało Wam się to zrobić ręcznie? Testowałem to u siebie i po anulowaniu subskrypcji, gdy chcę znów włączyć to pojawia się tylko opcja z miesięcznym rozliczeniem. Sprawdzałem to z poziomu samego konta, jak i Google Play.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Tak. Jest drożej. Rok temu wychodziła zrzuta mniej niż 70 zł, teraz 72.

Ja miałem po prostu opcje do wyboru płacić do miesiąc albo od razu z góry za rok. Z poziomu ich strony www

Opublikowano

bo najpierw trzeba wziąć na miesiąc, dopiero pozniej na rok. tak jakoś dziwnie zrobili 

Opublikowano

Okej, może u mnie problemem jest to, że subskrypcje mam ważną do 7 lipca. Zobaczymy, czy po tym terminie coś się zmieni.

Opublikowano

Ja dzień przed zakończeniem rocznej subskrypcji musiałem anulować. Inaczej by pobierało co miesiąc. Jak plan wygasł mogłem dopiero zakupić na rok że zniżką.

Opublikowano
bo najpierw trzeba wziąć na miesiąc, dopiero pozniej na rok. tak jakoś dziwnie zrobili 
Nie trzeba. Wystarczy zakończyć subskrypcje i wykupić znowu na rok.
Opublikowano

Pierwszy odcinek Tajnej inwazji już dostępny. Zaraz sprawdzam.

Opublikowano

Pierwszy odcinek świetny. Jest szansa na najlepszy jak dotąd serial MCU.

Opublikowano

Obejrzałem 'Free Guy' i kurde, fajne to było, rozbawiło mnie bardziej niż się spodziewałem. Typowy Reynolds jest typowy, ale niedokończona wersja The Dude bekowa xd

Opublikowano

Good news everyone :) z rozpiski na lipiec (bez opoznien względem premiery na HULU) ->

Futurama: Sezon 11 - od 24 lipca (kolejne odcinki co tydzień)

Opublikowano

A Dear Mama wciąż nawet niezapowiedziane na naszym Disney+. Mam nadzieję, że po prostu przeciągają się kwestie tłumaczenia i w końcu trafi.

• 3 tygodnie później...