Opublikowano 22 maja 20231 r W dniu 8.05.2023 o 14:52, krupek napisał: Remakiem raczej nazwać tego nie można, po prostu nowa wersja skupiona wokół ulicznej koszykówki za kasę, więc tematyka ta sama. Może się okazać, że to szrot na kultowym tytule, ale i tak czekam i chętnie sprawdzę. Obejrzałem wczoraj. Ogólnie, jest ok, można zobaczyć, ale mam wrażenie, że same rozgrywki uliczne, dążenie do tego finału za grubą kasę jakieś takie bardzo uproszczone i bardziej na pierwszy plan rzucają się problemy dwóch głównych bohaterów, które też sprawiają wrażenie naciąganych. Na plus muzyka, niektóre bekowe sceny no i sceneria LA, ten film to przegląd zajebistych boisk w tych okolicach.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Dodano Sons of Anarchy i Mayans. Ten pierwszy widziałem w całości, ale Mayans nie miałem okazji, będzie okazja nadrobić. W czerwcu też premiera ciekawie zapowiadającego się filmu z Samuelem L. Jacksonem: https://www.filmweb.pl/serial/Tajna+inwazja-2023-866829
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Faktycznie, źle spojrzałem i myślałem, że to ma być film. Sprawdzę i tak, bo zapowiada się ciekawie.
Opublikowano 15 czerwca 20231 r https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/ Ariel. Bielsze już nie będzie. Edytowane 15 czerwca 20231 r przez Josh
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Da się, ale u mnie zmieniło samo na miesiąc i musiałem ręcznie ustawić znowu na rok.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Ale mniej niż rok temu, chyba tylko 2 miechy wychodzą gratis czy jakoś tak
Opublikowano 17 czerwca 20231 r A w jaki sposób udało Wam się to zrobić ręcznie? Testowałem to u siebie i po anulowaniu subskrypcji, gdy chcę znów włączyć to pojawia się tylko opcja z miesięcznym rozliczeniem. Sprawdzałem to z poziomu samego konta, jak i Google Play. Edytowane 17 czerwca 20231 r przez ginn
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Tak. Jest drożej. Rok temu wychodziła zrzuta mniej niż 70 zł, teraz 72. Ja miałem po prostu opcje do wyboru płacić do miesiąc albo od razu z góry za rok. Z poziomu ich strony www
Opublikowano 17 czerwca 20231 r bo najpierw trzeba wziąć na miesiąc, dopiero pozniej na rok. tak jakoś dziwnie zrobili
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Okej, może u mnie problemem jest to, że subskrypcje mam ważną do 7 lipca. Zobaczymy, czy po tym terminie coś się zmieni.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Ja dzień przed zakończeniem rocznej subskrypcji musiałem anulować. Inaczej by pobierało co miesiąc. Jak plan wygasł mogłem dopiero zakupić na rok że zniżką.
Opublikowano 18 czerwca 20231 r bo najpierw trzeba wziąć na miesiąc, dopiero pozniej na rok. tak jakoś dziwnie zrobili Nie trzeba. Wystarczy zakończyć subskrypcje i wykupić znowu na rok.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Pierwszy odcinek świetny. Jest szansa na najlepszy jak dotąd serial MCU.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Obejrzałem 'Free Guy' i kurde, fajne to było, rozbawiło mnie bardziej niż się spodziewałem. Typowy Reynolds jest typowy, ale niedokończona wersja The Dude bekowa xd
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Good news everyone z rozpiski na lipiec (bez opoznien względem premiery na HULU) -> Futurama: Sezon 11 - od 24 lipca (kolejne odcinki co tydzień)
Opublikowano 29 czerwca 20231 r A Dear Mama wciąż nawet niezapowiedziane na naszym Disney+. Mam nadzieję, że po prostu przeciągają się kwestie tłumaczenia i w końcu trafi.