Kalel 3 634 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 18 minut temu, Koleś88 napisał: Zdecydowanie, szkoda tylko, że każdy kolejny jest ciut gorszy od poprzednika. Mimo wszystko, czekam na czwarty. 1>3>2 - w takiej kolejności. Spoiler Fajnie w 3cim sezonie zazębiały się watki rodziny i miłości rodzicielskiej Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 "Solar Opposites" - Disney+; wleciał 4 sezon niedawno do oferty. Turbo dobre - turbo razy bardziej lepsze niż ostatnie sezony "Rick and Morty". Ciekawostka - zamiast Justina Roilanda w roli Korvo, od czwartego sezonu do tej postaci głos podkłada... Dan Stevens (m.in. Legion w serialu "Legion" z Marvela). A brzmi to teraz... dziwnie, nawet niepodobnie do głosu Stevensa. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 09:43, Kalel napisał: 1>3>2 - w takiej kolejności. Ukryj zawartość Fajnie w 3cim sezonie zazębiały się watki rodziny i miłości rodzicielskiej Trzeciego jeszcze nie obejrzałem, trzeba sprawdzić. Selena trochę się spasła, no ale jej głos robi robotę. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Dla mnie nowe restarty i w ogóle ożywanie marki to już lipa. Taki Iron Man nie istnieje bez Downey Juniora, dziwnie mi się będzie oglądało nowych aktorów. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Trzeciego jeszcze nie obejrzałem, trzeba sprawdzić. Selena trochę się spasła, no ale jej głos robi robotę.Od choroby i leków. 1 Cytuj
Krzysztof93 1 350 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 09:36, XM. napisał: Selenka dobra cipcia nie masz wrażenia, że wygląda trochę jak bobas z makijażem? Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 No przytyło się jej, ale ma coś w sobie ten chomiczek Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 No doczekałem się Dear Mama na naszym Disneyu i generalnie, chyba na taki dokument o 2Pacu czekałem. Mnóstwo, niepublikowanych wcześniej materiałów, wywiadów. Montaż dobrze zrealizowany. Spore zastrzeżenie jednak mam do tego, że za dużo było o Czarnych Panterach, bo mnie to mało interesuje, aczkolwiek dokument też traktował o jego matce, więc siłą rzeczy, musiało się to znaleźć. Nie mniej, nadal jest to 5h bardzo dobrego dokumentu. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Duchy Inisherin, podobno bardzo dobre kino, można obejrzeć na Disneyu. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Świetny film ale to już od dawna jest na Disney. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Warto przypominać, że są takie perły na jakimś vod, bo nowości zrzucają je w otchłań. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Skończył ktoś drugi sezon Lokiego? Bo podobno 10/10. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Ja skończyłem i nie wiem czy 10, ale 9 minimum. Najlepszy Marvel od czasów Endgame i najlepszy serial tego roku. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 A ja to ostatnio zacząłem, są 2 ep wychodzi co tydzień, niezłe, ciekawe postacie, zimowy klimat, Clive Owen - A Murder at the End of the World Dodam że nie ma homo. https://www.imdb.com/title/tt15227418/ https://www.rottentomatoes.com/tv/a_murder_at_the_end_of_the_world Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 11:01, YETI napisał: Skończył ktoś drugi sezon Lokiego? Bo podobno 10/10. O tak, już chwaliłem, ale jeszcze raz powtórzę, że perełka i sztos i zgadzam się, że od Endgame to najciekawsze doświadczenie z MCU i jeden z dojrzalszych seriali w ich dorobku. 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 "Loki" to obecnie jedna z najbardziej oryginalnych rzeczy wśród seriali na platformie Disney+, wliczając w to wszystkie ,,oryginalne" produkcje od STARa, Hulu i całej reszty, w tym Disneya rzecz jasna, która jest tu dostępna. Niesamowity pomysł na wizualne Spoiler przedstawienie paradoksów (tak, te ,,makarony", nici, supełki w ilościach dżylionów, które rozchodziły się jakby chaotycznie, jako oddanie graficzne tego, jak rozpada się rzeczywistość u podstaw MCU!) związanych z niszczeniem czasu, linii czasu czy związanych wokół tego ,,wrzeciona", które podtrzymuje całe Multiversum w ryzach. Jest tu odpowiedni klimat, suspensik, ta ,,jebitna" atmosfera. A dodajmy do tego jeszcze ścieżkę dźwiękową, która robi tu równie dobrą co aktorzy, scenariusz i obraz robotę, a dostaniemy istne cudeńko. Finał przede mną - na epizod 6 ostrzę sobie ząbki, ale na razie z oglądaniem się nieco powstrzymuje... A tak, żeby było ciekawiej. Na "Echo" raczej nie powinno się liczyć - seria wygląda dość ambitnie, ale to tylko po promce i zwiastunie. Taaa, nic nie przyćmi teraz "Loki", i to całych dwóch sezonów! P.S. Lepiej subskrybować PS Plus, np. Extra, zainstalować aplikację na Pulpicie konta na PS gdy ma się konsolę Ps5 podpiętą pod odpowiednio zaawansowany telewizor, np. OLED z średnio-wysokiej półki; aplikacja, która się zwie... PlayStation Core (Sony Picture Core). Owszem w Core można dostać filmy w bardzo, ale to bardzo wysokiej jakości obrazu i dźwięku, z bardzo wysoką jakością przesyłanych strumieniowo danych (które i tak poprawia w jakiś sposób procesor PlayStation 5!), nawet treści doboostowane do formatu taśmy IMAX wraz z świetnym dźwiękiem, jednak te filmy z ,,Core" są albo do wypożyczenia (i są one tanie: wypożyczenie to koszt od 10 do 15 zł, a członkowie PS Plus mają zniżki!) albo do kupienia. W tej platformie można zbierać jakieś punkty ,,lojalnościowe" za które można dostać pewnie jakiś film albo za darmo albo z dużą obniżką. Biblioteka IMAX na Core jest spora, naprawdę spora! Nie będę spoilerował, sami zobaczcie! Coś niesamowitego! Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 6 odcinek The Bear drugiego sezonu, to jest kurwa jakiś kosmos. Bez najmniejszej przesady jeden z najlepszych odcinków bez podziału na seriale. Jeśli chodzi ogólne o sam serial, tematyka zupełnie nie moja, ciężko się to też ogląda przez teledyskowy montaż, ciągły chaos na ekranie, który wpływa na widza, więc nie da się tego oglądać cięgiem(albo nawet odcinek po odcinku), bo jest zwyczajnie zbyt męczące dla głowy, ale chyba tak miało być, więc nic, tylko bić brawo. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 To poczekaj na finał jeszcze. Topka seriali ostatnich lat. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Ten ciężki klimat i dramaturgia robią robotę, można się wczuć. Dosłownie czuje się niepokój podczas oglądania momentami, szczególnie jak w jakimś odcinku narastają emocje. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 W niemieckim domu, już dostępny, koniecznie trzeba obejrzeć. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Kończę 1. sezon Dave i zajebiście siadło. Dobrze wypełnia pustkę po Atlancie, bo klimaty około rapowe, ale humor bardzo mi odpowiada. Główny bohater odwala retardowe akcje w stylu Michaela Scotta z The Office, brakowało mi takiego humoru. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Czy komuś się zdarza, żeby napisy oryginalne spóźniały się do głosu? Dzieje mi się tak w serialu Snowfall, ale zazwyczaj w drugiej części odcinka. Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Na pc sporadycznie miałem problemy z napisami. Na tv w apce nigdy. 1 Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Notorycznie w Family Guy'u na przykład. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi