Opublikowano 20 marca20 mar W dniu 14.03.2025 o 18:22, Fanek napisał(a): Paradise 8/10 świetny! Ja w połowie sezonu i dobrze się to ogląda pomimo małych zgrzytów.
Opublikowano 21 marca21 mar Chyba nie wyszło, skoro nawet recenzenci nie są zadowoleni, pewnie zaraz wleci na streaming
Opublikowano 28 marca28 mar Parodia Uniwersum Top Gun - dwa filmy w wyjątkowy sposób ,,opowiedziane!" i streszczone w pierwszym odcinku 23-ego sezonu Family Guy! I co tu się wydarzyło! Beeeeka totalna! Ten serial wciąż cieszy, wciąż bawi, wciąż ma ten swój sitcomowy śmieszkowy dryg i styl! Właśnie na Disney+ wleciało pierwsze 5 albo 6 odcinków s23 - wersja z lektorem i napisami pl.
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Czy tam gra Jared Leto? Mam nadzieje, ze nie wyjdzie padaka bo trailer zachęca. Chociaż już widać silną babe. Raczej niepowiązane z poprzednią częścią.
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi 24 minuty temu, Plugawy napisał(a):Czy tam gra Jared Leto? Mam nadzieje, ze nie wyjdzie padaka bo trailer zachęca. Chociaż już widać silną babe. Raczej niepowiązane z poprzednią częścią.niestety gra. za to muza NIN może wszystko zrekompensować
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Fajny zwiastun. Tron Dziedzictwo bardzo mi się podobało. Mam nadzieje że tu będzie podobnie. Zwiastun w poważnym tonie, ale jak dla mnie to na plus.