Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 14.03.2025 o 18:22, Fanek napisał(a):

Paradise 8/10 świetny!

Ja w połowie sezonu i dobrze się to ogląda pomimo małych zgrzytów.

• Odpowiedzi 731
  • Wyświetleń 59,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurnia, ten Obi-Wan jest jak parodia  Starwarsy (czyt. starwarsy) nigdy wybitne nie były i kiczem okraszone, ale to jest gruba przesada.  

• https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/   Ariel. Bielsze już nie będzie. 

Opublikowano

Chyba nie wyszło, skoro nawet recenzenci nie są zadowoleni, pewnie zaraz wleci na streaming

Przechwytywanie.JPG.a9e0afe65439b6e0bdd5bc1536cd4dfe.JPG

Opublikowano

NACX16_017_02_STILL-0064_webres.jpg

Fat_Gun.webp.b19cc1805394341e07a43169ef09422f.webp

Parodia Uniwersum Top Gun - dwa filmy w wyjątkowy sposób ,,opowiedziane!" i streszczone w pierwszym odcinku 23-ego sezonu Family Guy! I co tu się wydarzyło! Beeeeka totalna! Ten serial wciąż cieszy, wciąż bawi, wciąż ma ten swój sitcomowy śmieszkowy dryg i styl! Właśnie na Disney+ wleciało pierwsze 5 albo 6 odcinków s23 - wersja z lektorem i napisami pl. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tam gra Jared Leto? Mam nadzieje, ze nie wyjdzie padaka bo trailer zachęca. Chociaż już widać silną babe. Raczej niepowiązane z poprzednią częścią.

Opublikowano
24 minuty temu, Plugawy napisał(a):

Czy tam gra Jared Leto? Mam nadzieje, ze nie wyjdzie padaka bo trailer zachęca. Chociaż już widać silną babe. Raczej niepowiązane z poprzednią częścią.

niestety gra. za to muza NIN może wszystko zrekompensować obama

Opublikowano

Fajny zwiastun. Tron Dziedzictwo bardzo mi się podobało. Mam nadzieje że tu będzie podobnie. Zwiastun w poważnym tonie, ale jak dla mnie to na plus.