Shen 9 690 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 Myslalem, ze juz jest, bo na torrentach smiga od paru dni. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Wczoraj pierwszy raz obczajałem bibliotekę i nie wierzę, że nawet Hoży Doktorzy są na platformie Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Szkoda że Kacze Opowieści bez dubbingu PL. Był wspaniały. I wybiórcze odcinki Spidermana animacji. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 38 minut temu, Rtooj napisał: Szkoda że Kacze Opowieści bez dubbingu PL. Był wspaniały. I wybiórcze odcinki Spidermana animacji. Jest polski dubbing, sprawdzałem. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 2 minuty temu, Jeez_PS napisał: Jest polski dubbing, sprawdzałem. Chodziło mi o stary serial, w filmie i w nowej wersji dubbing jest. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 @Rtooj No właśnie w starym serialu jest, oglądałem tak już dwa odcinki Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 1 minutę temu, Jeez_PS napisał: @Rtooj No właśnie w starym serialu jest, oglądałem tak już dwa odcinki Podaj odcinki, bo sprawdzałem te z robokwakiem i polskiego nie mam. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 Pierwszy z listy i 9 albo 10 - nie pamiętam który - z mamuśka i wielkimi robotami Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 2 minuty temu, Jeez_PS napisał: Pierwszy z listy i 9 albo 10 - nie pamiętam który - z mamuśka i wielkimi robotami Oboje mamy rację odcinki o których mówisz mają dubbing, ale odcinek zamrożona gotówka i np. 1 odcinek 3 sezonu już nie. Ale bałagan 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 CIARY MEGA WOW a tak poważnie, myślę, że będzie b.dobrze. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 No ładnie, ładnie, ale problem z producentami Rogue 1 był taki, że większości scen z drugiego zwiastuna filmu nie pojawiła się w filmie Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Kończę pierwszy sezon Scrubs. Kiedyś oglądałem tylko wybiórczo w tv. Wspaniały jest to serial, ale specyficzny jak The Office, nie każdemu podpasuje. Fajnie, że w końcu wszystkie sezony dostępne w jakimś VOD u nas. Disney+ dał mnóstwo dobrego, szanuję. 3 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Scrubs? Wspaniały ale tylko pierwsze sezony. Ale to niepopularna opinia. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 No właśnie pamiętam, że były słabsze momenty, ale nie kojarzę w jakich sezonach, bo nigdy nie oglądałem po kolei. Wkrótce się dowiem to przekażę informacje. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Myślałem że scrubs nie przetrwa zderzenia, ale jednak po latach jest jeszcze lepszy. Dużo humoru, pokazuje szpital lepiej niż te wszystkie wymuskane seriale teraz i czasem smutny. Niestety jeśli chodzi o humor to bywa bardzo różnie. Czasem przez cały odcinek może raz się uśmiechnie, ale jednak każdy ma jakieś głębsze przesłanie. Ostatni sezon to gówno. I faktycznie początek jest lepszy. No i dr. Kelso i Woźny to postacie dla mnie kultowe 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 No ten kontrast głupiego humoru ze smutnymi zdarzeniami jest mocny, najlepsza część serialu. Fajnie taki serial obejrzeć po latach i zobaczyć jak używają pejdżerów, albo oglądają coś na kineskopowych tv. OST też robi robotę. Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Ja nadrabiam w końcu Mandaloriana i bawię się przednio. Jestem po drugim epizodzie drugiego sezonu i tak sobie myślę, że to taki lepszy Wiedźmin niż to, co zaserwował nam Netflix. Widać tutaj, że również twórcy mieli radochę z zabawy w tym uniwersum, także ten duet twórczy Filoni+Favreau zdecydowanie się sprawdza. Byłem sceptykiem, a teraz z optymizmem patrzę na te nadchodzące produkcje, chociaż równocześnie uważam, że powinno się zdecydowanie iść naprzód, a nie cofać do wydarzeń, które już znamy. Wprawdzie Mando jest prequelem nowej trylogii, ale działa poniekąd jak sequel do ikonicznych wydarzeń z Powrotu Jedi (poza tym o nowej trylogii lepiej zapomnieć). Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2022 Ja lecę The Orville, jak pierwszy sezon taki trochę cringe momentami tak drugi petarda i najlepszy Star Trek ostatnio nie będący star trekiem. Na plus dla fanów ST na pewno gościnne występy aktorów z ST, momentami przypomina mi trochę Farscape, trochę Andromedę, ogólnie widać wiele inspiracji. Dzisiaj zacznę trzeci sezon który podobno jest jeszcze lepszy. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Godzinę temu, krupek napisał: No ten kontrast głupiego humoru ze smutnymi zdarzeniami jest mocny, najlepsza część serialu. Fajnie taki serial obejrzeć po latach i zobaczyć jak używają pejdżerów, albo oglądają coś na kineskopowych tv. OST też robi robotę. Dla mnie są dwa momenty, które ryją mocno banię Spoiler Odcinek jak umiera brat Jordan i cały odcinek Cox go niby widzi, oraz jak Cox traci jednego dnia 3 pacjentów, mocno uderzające sceny. Serial bardzo lubię, chyba taki numer jeden dla mnie. Na disney są jeszcze On Ona i dzieciaki, też polecam, choć nietypowy serial. 2 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Scrubs tak bardzo mi się kiedyś podobało, że kupiłem wszystkie sezony na DVD. Jeszcze gdzieś są u rodziców na strychu. On, ona i dzieciaki na początku śmieszne, ale brak pomysłu na rozwój postaci doprowadził do tego, że z postaci syna głupka zrobili takiego debila przed którym Walduś z Kiepskich klęka. A ze starszej córki też idiotkę taką, że już się oglądać nie dało. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Ja pamiętam, że ta jego żona ( Juniora) całkiem całkiem była Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Skończyłem Mandaloriana i o matulu jakie to było dobre. Pewnie mało tu osób co tego nie oglądały, ale nawet jak ktoś nie lubi star wars to polecam. Must have na Disneyu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi