Opublikowano 26 stycznia 20223 l nie podoba mi się nowy design kangura ale reszta imo nawet spoczko, platformówek 3d nigdy za dużo
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Autor Bez kitu Pinger. Wrzuciliby tego rudego sc0rwensyna, dali znaczek exa i od razu by było " o jezu wygląda jak kreskówka pixara!!1"
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Ale w niektórych aspektach chamska zrzyna z Crasha 4 (logo, design, kolorystyka) xD. Ale mówią, że jak kopiować, to od najlepszych. Może być sympatycznie, sentymentu wielkiego do Kao nie mam, ale kibicuję, żeby wyszło z tego coś więcej, niż 6/10. Edytowane 26 stycznia 20223 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 26 stycznia 20223 l A ten Kało to był w ogóle dobry, chociaż na poziomie Croca, czy tyko dlatego jest pamiętany, że made in Poland?
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Poziom niżej niż Croc, łatwiejszy też deko, ale spokojnie do pogrania dla fanów platformówek lub dzieciaków.
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Autor Ja w sumie grałem tylko w pierwszą część i jak ostatnio to widziałem to wygląda okropnie xD ale dwójkę ludzie też mocno chwalą i wygląda już w miarę przywoicie
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ja tam pogram, ze względu na poprzednie części. Szkoda że nie ma szans na nową część Raymana albo chociaż pelnoprawny remake 3 części.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Autor Całkiem przyjemnie się gra ale niczym się nie wybija ten kangur. Jak komuś mało platformówek 3d to pewnie nie trzeba namawiać
Opublikowano 24 lutego 20223 l Dzisiaj to indyczek, a kiedyś gra AAA która wyszła nawet na Dreamcascie.
Opublikowano 28 marca 20223 l Autor prawie tak zła kolekcjonerka jak ta mamucia ale to chyba nie kosztuje yebane 9 bomb
Opublikowano 29 marca 20223 l 1 godzinę temu, Dragon13 napisał: I ciekawe czy wersja z PS4 będzie miała darmowy updated do PS5. Podejrzewam, że nie będzie żadnego update, bo to będzie jedna i ta sama wersja.