Skocz do zawartości

Kangurek Ka(ł)o

Featured Replies

Opublikowano

nie podoba mi się nowy design kangura ale reszta imo nawet spoczko, platformówek 3d nigdy za dużo

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i git, będzie kiedyś granko jak w każdego kało. Najbardziej mnie rozwaliła recka na ppe gdzie chłop pisze że grafika jest brzydka i mu fabuła nie odpowiada w grze o pierdolonym kangurze 

• Plecakoworek na schowanie mamuta. Jak znalazł

Opublikowano
  • Autor

Bez kitu Pinger. Wrzuciliby tego rudego sc0rwensyna, dali znaczek exa i od razu by było " o jezu wygląda jak kreskówka pixara!!1"

Opublikowano

Bez kitu, wygląda jak super lucky's tale

8c8dd6cdc7f6eba93b4b930fb943fbd63eda8215

kiedyś to było

Opublikowano

Ale w niektórych aspektach chamska zrzyna z Crasha 4 (logo, design, kolorystyka) xD. Ale mówią, że jak kopiować, to od najlepszych. Może być sympatycznie, sentymentu wielkiego do Kao nie mam, ale kibicuję, żeby wyszło z tego coś więcej, niż 6/10.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Pięknie wjedzie do godpassa i będzie mocno grane.

Opublikowano

A ten Kało to był w ogóle dobry, chociaż na poziomie Croca, czy tyko dlatego jest pamiętany, że made in Poland?

Opublikowano

Poziom niżej niż Croc, łatwiejszy też deko, ale spokojnie do pogrania dla fanów platformówek lub dzieciaków. 

Opublikowano
  • Autor

Ja w sumie grałem tylko w pierwszą część i jak ostatnio to widziałem to wygląda okropnie xD ale dwójkę ludzie też mocno chwalą i wygląda już w miarę przywoicie 

Opublikowano

Ja tam pogram, ze względu na poprzednie części. Szkoda że nie ma szans na nową część Raymana albo chociaż pelnoprawny remake 3 części.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Całkiem przyjemnie się gra ale niczym się nie wybija ten kangur. Jak komuś mało platformówek 3d to pewnie nie trzeba namawiać

Opublikowano

Dzisiaj to indyczek, a kiedyś gra AAA która wyszła nawet na Dreamcascie. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pluszowego kangura.

Opublikowano
  • Autor

prawie tak zła kolekcjonerka jak ta mamucia ale to chyba nie kosztuje yebane 9 bomb :kekw:

Opublikowano
1 godzinę temu, Dragon13 napisał:

I ciekawe czy wersja z PS4 będzie miała darmowy updated do PS5.

Podejrzewam, że nie będzie żadnego update, bo to będzie jedna i ta sama wersja.