Opublikowano 2 lutego 20223 l Shiva nie ma Twittera, więc się nie zesra jak ta cosplayerka i jej fani.
Opublikowano 2 lutego 20223 l Dlatego napisałem, że za dwa lata wpadnie. Ostatnim razem mniej więcej tyle zajęło mu połączenie kropek (czy tam komuś, kto obsługiwał to konto).
Opublikowano 2 lutego 20223 l Tak jest, Głos Ludu umarł, to niech chociaż śmieszne rysunki nawiązują do tematu.
Opublikowano 3 lutego 20223 l Pierwsze dobre wrażenie z tego numeru? Gruuba gazetka, mam nadzieję, że to już będzie na stałe 116 stron.
Opublikowano 3 lutego 20223 l Gazeta już w kioskach, a w skrzynce nadal pusto... Ale wychodzi ok. 9 zł za numer, więc narzekać nie będę.
Opublikowano 3 lutego 20223 l W dniu 2.02.2022 o 19:00, mitra napisał: Więcej forumkowego kontentu do konsolometrów poproszę Postaram się
Opublikowano 3 lutego 20223 l Postanowilem zamowic prenumeratke na rok z pakowaniem premium i dzis mi przyszla przesylka ze szmatlawcem nadane 02.02.2022 czyli wczoraj. Pakowanie bardzo sympatyczne, magazyn miedzy dwoma kawalkami kartonu a calsoc zgrabnie zapakowana w koperte babelkowa, magazyn przyszedl bez zadnych, znanych mi wczesniej z dostawy zagniecen, wiec jestem zadowolony
Opublikowano 3 lutego 20223 l Gdybym wiedział, że opakowanie premium to szybsza wysyłka to bym brał. Myślałem, że bedzie nadal iść tydzien, tylko z tekturką.
Opublikowano 4 lutego 20223 l "Letko" ucięto tekst DNF Duel.Bardzo dobry artykuł o Dark Souls.Może następny o Bloodborne Kacprze? Edytowane 4 lutego 20223 l przez Wolny
Opublikowano 4 lutego 20223 l @Rayos skąd idzie prenumerata, bo już zapomniałem? To nie szybsza wysyłka tylko poczta się wyrobiła. Mi ostatnią paczkę z DC od hachette też na drugi dzień dostarczyła, nadana była w Krakowie. Edit: Kumpel swojego PSXa dostał, nadany 1 luty. Edytowane 4 lutego 20223 l przez PiotrekP
Opublikowano 4 lutego 20223 l 7 godzin temu, Wolny napisał: "Letko" ucięto tekst DNF Duel.Bardzo dobry artykuł o Dark Souls.Może następny o Bloodborne Kacprze? Oj, byłoby o czym pisać. Jeśli tylko Roger pozwoli... uderzajcie do szefa
Opublikowano 5 lutego 20223 l Pan to sobie pomimo prenumeraty, pójdzie i kupi w dniu premiery. "Pana" na to stać! Nie bądź ! Numer kupiony, przeczytany tekst o Soulsach , recka DL2 i to od czego zaczynam, czyli felieton Rogera. Rzeczy takich jak to pierwsze oby jak najwięcej w piśmie. No i standardowo trzeba wspomnieć, że pismo nadal trzyma cudowny zapach farby, a przy takiej ilości stron elegancko się to w łapie trzyma.
Opublikowano 5 lutego 20223 l W dniu 4.02.2022 o 08:39, Wolny napisał: "Letko" ucięto tekst DNF Duel.Bardzo dobry artykuł o Dark Souls.Może następny o Bloodborne Kacprze? Text o DNF pewnie ucięło przez komentarz Rogera
Opublikowano 8 lutego 20223 l Otrzymałem dzisiaj swój egzemplarz. Ciekawe jak to działa, że prenumerata szła osiem dni, a jak zamówi się osobno numer ze strony sklepu to przychodzi po dwóch dniach.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Ale trzeba przyznać, że ten grubszy niż zwykle numer sprawia świetne wrażenie. Co to za randomy w recenzjach? Jakieś niszowe FF grą numeru?
Opublikowano 8 lutego 20223 l 45 minut temu, Grzes58 napisał: Otrzymałem dzisiaj swój egzemplarz. Ciekawe jak to działa, że prenumerata szła osiem dni, a jak zamówi się osobno numer ze strony sklepu to przychodzi po dwóch dniach. Zamawiany w sklepie jest bodajże wysyłany priorytetem.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Tak jak Bzduras pisze, jak mi zaginął numer z prenumeraty, to przysłali mi nowy priorytetem i miałem na drugi dzien.