łom 2 019 Opublikowano 12 lutego 2022 Opublikowano 12 lutego 2022 Też macie niepoprawnie wydrukowane strony 27-34? Są przesunięte w dół o jakieś 1.5 cm i połączone ze sobą na górze. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 lutego 2022 Opublikowano 12 lutego 2022 U mnie ok. W obu egzemplarzach. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 12 lutego 2022 Opublikowano 12 lutego 2022 U mnie też wszystko jak należy. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Piechoty nie będę chwalił, bo to już robi się nudne, ale z Adamusa od jakiegoś czasu rośnie na tyle mocny zawodnik, żeby - w razie czego - mógł go godnie zastąpić(coś tam napomyka o "emeryturze"). Te mroczne lore soulsów traktuje mocno z przymrużeniem oka, ale tutaj, o dziwo, czytało się bardzo dobrze. Teksty o filmowym mariuszu, czy wcześniej o Matrixie, też dają radę. Jeśli chodzi o Dziatkiewicza, to niby czuć, że pasjonat, ale jakoś nie potrafię się zaangażować tak jakbym chciał, może dlatego, że tematyka jest zbyt okołogrowa. Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 5 godzin temu, SlimShady napisał: Te mroczne lore soulsów traktuje mocno z przymrużeniem oka, ale tutaj, o dziwo, czytało się bardzo dobrze. Dzieki wielkie. Jak Sony zdecyduje się na remaster Bloodborne albo - dajcie przedwieczni - drugą część to polecam się do podobnego tekściku Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 To nie nudne, to paliwo! I serdecznie dziękuję Również stałem się fanem pana Adamusa. Roger powinien być z niego dumny Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 A ten gość co napisał reckę gry numeru, to chyba z PPE.pl, tyle że tam jest Huder, a tu Hoder Kartkędalej jakiś Zabłocki... Piszę o tym bo kiedyś jak ktoś nowy się pojawiał, to jakieś info było. Cytuj
Roger 2 092 Opublikowano 25 lutego 2022 Autor Opublikowano 25 lutego 2022 W dniu 21.02.2022 o 13:27, grzybiarz napisał: A ten gość co napisał reckę gry numeru, to chyba z PPE.pl, tyle że tam jest Huder, a tu Hoder Kartkędalej jakiś Zabłocki... Piszę o tym bo kiedyś jak ktoś nowy się pojawiał, to jakieś info było. Hoder nie pisze na PPE - to gość znany w fandomie gry, który ma ugrane setki godzin w czternastce. Uznałem, że będzie to rzetelna osoba do oceny dodatku, z którym też spędził masę godzin. To jest gościnny występ. Z kolei Zabłocki pisał już do PSX-a kilka tekstów i tutaj podobna sytuacja - dużo grał w GTA Online, w redakcji praktycznie nikt już Online w GTA nie gra, więc uznałem, że bedzie to właściwy człowiek do takiej recenzji. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi