Skocz do zawartości

Turbo Dogrywka!

Overtime! 56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4

• Shadow of the Colossus
    • Resident Evil 4

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 29.01.2022 o 11:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

The Best of Szósta Generacja.

Mieliśmy remis w parze Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4.

Więc organizujemy błyskawiczną dogrywkę.

Ankieta zamyka się dzisiaj o 12:00. W samo południe.

Możliwe, że wynik uznamy za nieważny, jeśli do tego czasu wymyślimy lepszy sposób na wyłonienie zwycięzcy.

A jeśli nie, to zawsze będziemy mogli skorzystać z rezultatu.

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja tutaj podejmuję ciężki wybór moralny którą gre życia zabić żeby inna mogła żyć i zdobyła mistrzostwo a tu jakieś chore poyeby się uaktywniają i piszą że re4 to słaba gra 

• No przestań, chyba w Twojej głowie.  Ja jestem za SotC, ale jak przejdzie RE4 to w kolejnej rundzie mój głos leci na Residenta, bo to przecież dwie równie kapitalne gry. Różne, inne, ale wciąż św

• W głosach seniorów też był remis.

Opublikowano

w sumie zajebiste, że oddałem głos, sprawdzam wyniki dogrywki i znowu jest remis xd

Opublikowano
  • Autor

No tak, jest możliwe, że znowu będzie remis, ale okienko czasowe jest ciasne, więc mało czasu na decyzje.

Zawsze będziemy mogli zorganizować drugą rundę dogrywki na 6 godzin xd

Zobaczymy.

Opublikowano

Za genialny ost i za Agro głos wiadomo na co.

Opublikowano

chłopy się ledwo obudzą, a będzie już po ptokach, jak tak dalej pójdzie :pawel:

Opublikowano
7 godzin temu, Kmiot napisał:

The Best of Szósta Generacja.

Mieliśmy remis w parze Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4.

Więc organizujemy błyskawiczną dogrywkę.

Ankieta zamyka się dzisiaj o 12:00. W samo południe.

Możliwe, że wynik uznamy za nieważny, jeśli do tego czasu wymyślimy lepszy sposób na wyłonienie zwycięzcy.

A jeśli nie, to zawsze będziemy mogli skorzystać z rezultatu.

A nie było gdzieś w regulaminie zapisu, że w takim przypadku zlicza się głosy senior memberow i one wtedy przeważają?

Opublikowano

Tak też Kmiot zrobił. Był remis xd

Tylko RE4, zagrajmery kochane. Dajcie mi minusa, będę miał podstawę do złapania adminów za kieszeń.

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie w ogóle takiej sytuacji, że zwycięzca tego pojedynku nie wygra i całego turnieju.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Nie wyobrażam sobie w ogóle takiej sytuacji, że zwycięzca tego pojedynku nie wygra i całego turnieju.

Wygra MGS3 albo jakieś GTA. 

Opublikowano
8 minut temu, XM. napisał:

Nie zapominaj, że zwycięzca tego pojedynku przez tak zacięty wynik zyska też wielu hejterów.

Opublikowano
  • Autor

No przestań, chyba w Twojej głowie. 

Ja jestem za SotC, ale jak przejdzie RE4 to w kolejnej rundzie mój głos leci na Residenta, bo to przecież dwie równie kapitalne gry. Różne, inne, ale wciąż świetne.

Wielu już teraz, gdyby mogło, to głosowaliby na obie w kolejnej rundzie.

Opublikowano

Patrząc na to, że rzutem na taśmę przeszedł Jaka, to ciężko mi sobie wyobrazić, by pokonał jedną z tych gier. 

Opublikowano

Tak sobie też myślę, że obie te gry (RE4 i SotC) mają sporą przewagę nad resztą stawki dzięk nowożytnym remasterom. 

Kiedy o nich myślę to mam przed oczami grafikę z PS4 i XOX a kiedy myślę o takim GoW 2 to grafa z PS3, tak samo Metal Gear 2 i 3, na szczęście taki Splinter Cell, NG Black itp dostały prezenty w postaci darmowych remasterów przez wsteczną kompatybilność Xboxa, inaczej też miałbym w głowie pixele myśląc o tych grach.

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał:

Tak sobie też myślę, że obie te gry (RE4 i SotC) mają sporą przewagę nad resztą stawki dzięk nowożytnym remasterom. 

Kiedy o nich myślę to mam przed oczami grafikę z PS4 i XOX a kiedy myślę o takim GoW 2 to grafa z PS3, tak samo Metal Gear 2 i 3, na szczęście taki Splinter Cell, NG Black itp dostały prezenty w postaci darmowych remasterów przez wsteczną kompatybilność Xboxa, inaczej też miałbym w głowie pixele myśląc o tych grach.

Każda z tych gier dostała remaster na PS3 lub X360 i chodzi co najmniej w 720p, więc ja troszkę nie rozumiem.

No nawet ten RE4 niewiele się zmienił na PS4, bo zwiększyli rozdzielczość, jedynie Kolosy dostały remake. 

Opublikowano
8 minut temu, SlimShady napisał:

W pierwszej parze też był remis, co tutaj się dzieje?

Tam seniorzy dali 14-10. 

Edit bo uyebalo mi się ze 14 - 11 było 

Edytowane przez drozdu7