Skocz do zawartości

Turbo Dogrywka!

Overtime! 56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Shadow of the Colossus vs. Resident Evil 4

• Shadow of the Colossus
    • Resident Evil 4

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 29.01.2022 o 11:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Kanabis nie powinien liczyć się razy kilka jako lider opinii, spartakus oraz sprzedawca gier w pudelkach?

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja tutaj podejmuję ciężki wybór moralny którą gre życia zabić żeby inna mogła żyć i zdobyła mistrzostwo a tu jakieś chore poyeby się uaktywniają i piszą że re4 to słaba gra 

• No przestań, chyba w Twojej głowie.  Ja jestem za SotC, ale jak przejdzie RE4 to w kolejnej rundzie mój głos leci na Residenta, bo to przecież dwie równie kapitalne gry. Różne, inne, ale wciąż św

• W głosach seniorów też był remis.

Opublikowano

Jeśli zagłosował na sotc to powinien :nosacz3:

Opublikowano

Dobra sotc wygrało, proszę zamknąć przed czasem

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, SlimShady napisał:

Kanabis nie powinien liczyć się razy kilka jako lider opinii, spartakus oraz sprzedawca gier w pudelkach?

Myślałem o tym, ale zrezygnował z tego zaszczytnego miana, więc zrezygnował też z przywilejów.

Można ustalić na przyszłość, że głos Kanabisa liczy się jako Senior, ale prawo nie działa wstecz i tym razem musimy sobie poradzić bez tego.

Opublikowano
  • Autor

Dobra, wynik jest z wyraźnym wskazaniem na SotC. Zresztą już w głównym głosowaniu SotC miał praktycznie przez cały tydzień minimalną przewagę i dopiero na finiszu RE4 zremisował.

W zliczaniu głosów z poprzednich rund również wygrałby SotC.

No nie chce być inaczej, więc:

Shadow of the Colossus przechodzi dalej, żegnamy RE4.

Opublikowano

Wreszcie odpadła ta przehajpowana gierka :banderas: Jedna jeszcze nie jest tak zle z gustem na forumku.

Opublikowano

Jakby ktoś jeszcze myślał ze podróbka gry z serii Resident Evil jest wybitna to zwracam uwagę na to ze przegrała z gra:

- z dość pustym światem

- gdzie głównie jeździsz na koniu

- przeciwników jest tylko kilkunastu przez cała gre

- animacja głównego bohatera jest tragiczna 

- masz tylko jedna broń 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jakby ktoś jeszcze myślał ze podróbka gry z serii Resident Evil jest wybitna to zwracam uwagę na to ze przegrała z gra:

- z dość pustym światem

- masz tylko jedna broń 

Kolosy za pierwszym przejściem targały serduszkiem a mechanikami siusiaka. Resident może i miał fajne mechaniki kiedyś tam, ale w ogólnym rozrachunku nie ma podjazdu do niesamowitych walk z kolosami, do tego próżno szukać podobnej gry do kolosów.

Opublikowano

Ja rozumiem że Kolosy to fajna gierka, ludzie wspominają ją z sentymentem. Wygrała, spoko. 

Ale ku.rwa nazywanie przechajpowana, grę która tak bardzo wpłynęła na branżę gierkowa i w gatunku action adventure można powiedzieć że była kamieniem milowym, jest conajmniej hujowe. 

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

- z dość pustym światem

- masz tylko jedna broń 

no już abstrahując od tego, że takimi postami można się tylko skompromitować, to w SotC masz więcej niż jedną broń

Opublikowano

Ej, ej, ej. Chyba nie skumaliscie sensu mojego posta. Ofkoz dwa razy głos leciał na kolosy. Residenta 4 uważam za strasznie przehypowanego. Tym postem chciałem pokazać ze gra nie musi być majstersztykiem graficznym czy technicznym jakim wtedy był Resident. Do miana gry generacji trzeba czegoś innego co maja kolosy. 

Tak wiec anulować proszę minusy i wtf bo napisze do administracji, kuzwa. 

Opublikowano

RE4 odpadło? I bardzo kurwa dobrze. Dla mnie jeden z największych zawodów w gierkach i chyba najbardziej przehajpowany tytuł ever. 

Opublikowano

Grałem w obie na premiere, SotC to było coś, czego wczesniej nie było, gra mnie wciągnęła wtedy jak bagno i przeszedłem ją pierwszy raz w 2 dni. Nadal jedna z moich topowych gier życia. RE4 pifpaf a jedyne co mi w pamięci zostało to wkurwiająca Ashley. Podobno jakas rewolucja bo kamera czy cos, no mi nie siadło.

Opublikowano

Przechajpowana. Chciałem się zdziwić, ale niestety już to słowniki chcą zawierać. Hendrix, na bogów, gdzie ty jesteś :(

Opublikowano

Ja tutaj podejmuję ciężki wybór moralny którą gre życia zabić żeby inna mogła żyć i zdobyła mistrzostwo a tu jakieś chore poyeby się uaktywniają i piszą że re4 to słaba gra :obama:

Opublikowano

Dla ciebie gra życia, dla mnie kolejne pifpaf. 

Opublikowano

Nie no serio pisanie że re4 to słaba gra to jakieś prowo. Rozumiem że NIE SIADŁA no ale bez kurva przesady. 

edit - poza tym paczam ze czołowe xboty zagłosowały a ja im wierze bo on się na grach znajo. 

Edytowane przez mozi